- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
Ja teraz dziewczyny tak sie zmartwilam bo moj zadzwonil pod podany nr jakby cos nie tak bylo bo jak cos zrobilam stalam gotowalam czy zmywalam to brzuch mnie bolal ciagnal rwal i twardnial ze sie wystraszylam i polozna powiedziala ze ogolnie jak twardnieje teraz brzuch to troche za wczesnie i nie za dobrze i kazala mi odpoczywac narazie jak leze jest ok i mam zobaczyc czy jak nic nie bede robic to w tak szybkim czasie znowu nie zacznie bolec, chya przedzwignelam i z ta kazienka za duzo prania nadzwiglam ale samo sie nie zrobi. Az sie poplakalam i teraz jz nic nie bede obic, najwazniejsze ze malutka kopie a mojego samego z kartka do sklepu wyslalam
- Agnieszka_H
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Quenn89 sladowe ilości to ma rownież kefir chleb i wiele wiecej codziennych produktow spożywczych śmiało możesz karmi Lecha free itp
Kurde chce rodzic z położna ale za cholerę nie mogę takiej znaleźsc.Nom jest sąsiadka położna ale ona sobie życzy 2000 tak po znajomosci a to mi sie wydaje lekka przesada, bratowa rodziła z położna i płaciła za nią 500 zł i była mega zadowolona.tymabrdziej ze ja nie chce rodzic z mężem i chciałabym aby była położna zeby pomogła mi do toalety umyć sie itd
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
co do seksu to ja mam podobnie jak wy czyli mniejszą ochote i nie jest to takie spontaniczne - poza tym widze że mój M też tak bardzo ostroznie podchodzi bo się obawia żeby się nie przebić
A mam do was pytanie czy któraś planuje zrobić sobie sesję ciążową?
Moja koleżanka robi zdjęcia i zaproponowała mi taką sesję - no i się zgodziłam tylko muze sobie jakąś koncepcję wymyślic. Po porodzie na pewno chciałabym zrobić zdjęcia noworodkowi ale to zobaczymy jak pójdzie.
- Agnieszka_H
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Tylko ja sie zdecydowałam na akty a więc pełne szaleństwo laska w Bielsku białej robi zajebiste.Domek sie buduje a więc pózniej w korytarzu chce miec duże portrety ze ślubu ciazowe No i pózniej maluszka:)
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Co do samochodu to do kierownicy mi jeszcze wiele brakuje i wydaje mi się że do końca prowadzenie samochodu nie będzie problemem.
Kurcze dziś cały czas wcinam. Jakiś mam wzmożony apetyt. Ale przynajmniej waga mi drgnęła
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Zapytam o te jajka mojego gin. albo i szybciej - jutro panią położną. Czasem myslę, że kiedyś ludzie nie wiedzieli tylu rzeczy a świat jak sie zaludnił? A teraz co rusz człowiek sie czegoś obawia, dowiaduje, uważa na siebie, chodzi na palcach, wyrzeka wielu rzeczy i co? Tylko stres ... Pewnie niepotrzebny...
Bavaria mi nie smakowala bo zaczely mnie od niej starsznie bolec zeby - taka slodka byla dla mnie i faktcyznie - smakuje owocami a nie piwem. Ale zależy co kto lubi
Ja bym bardzo chciała miec pamiątkowe zdjęcia z ciązy... Ale nie mam nikogo, kto by mi w tym pomógł a nawet gdybym miałą kase na sesję u fotografa czy kogoś, kto to organizuje, to czułabym sie skepowana i wolę jednak pozmuszać męża żeby mi kilka fotek pocykał Może w weekend majowy? Byle była ładna pogoda i jak gdzieś pojedziemy w teren Akurat dzisiaj kupiliśmy kureirem aparat
Miłego wiczorku Mamusie!
- marta0488
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
wróciłam właśnie ze szkoły rodzenia, a dokładniej z ćwiczeń oddychania i jogi dla ciężarnych Ogólnie bardzo fajnie więc jak mi się uda to będę chodziła co wtorek. W czwartek teoria, akurat teraz czekają nas z mężem ćwiczenia praktyczne z kąpania malucha-może być wesoło
Już myślałam, że na ta jogę nie dotrę bo po całym pięknym dniu przeszła u mnie mini burza, ale zdążyło się wypogodzić na tyle że wyłoniłam się z domu
Wczoraj też poszalałam na zakupach dla Młodej, byłam w lumpku i w textil market. Dzisiaj z kolei kupiłam na wyprzedaży dwie bluzki na siebie bo tez już zbytnio nie mam w co się ubrać, wszystko przykrótkie jakieś....
Właśnie zaraz będę grzeszyć (nie to co myślicie - na to ochota już mi spadła )bo zamówiłam pizze i czekam aż przywiozą....wiem wiem nie powinnam ale co jak tak za mna chodzi
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
meniado nie mowie ze mi przeszkadza ale kiedyś na początku ciąży wyczytałam ze w pewnym momencie (pisalo cos o 28tyg) pasowaloby przestać jeździc, bo kierownica uciska brzuch, a mi wlasnie nic nie przeszkadza, wiec pytam jak to jest u Was
co do sesji, to nie będziemy robic takiej profesjonalnej. Raczej spontaniczne zdjęcia gdzies na spacerku lub wyjeździe moi rodzice mają mase zdjęć z okresu ciąży i bardzo mi się to spodobalo akty tez sa fajne, ale ja bym się czuła skrępowana, wiec odpada ale co robimy już od jakiegoś czasu, to zabieramy ze sobą kamerę i kręcimy. Chcemy nagrać małej film, który dostanie np. w 18 urodziny nie wiem czy cos z tego wyjdzie, ale mąż ma dryg do składania filmów z różnych wyjazdów, więc może i to mu wyjdzie
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Dobranoc, Dziewczyny!
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
slonce za oknem, ciekawe jak dlugo bo wieczorem popadywalo i pogrzmialo. lece sie ogarnac i na 10:45 umowilam sie prywatnie do gina, w sumie przyspieszylam wizyte z 16.04 ale wole byc spokojniejsza, niech mi powie, ze z Pola wszystko ok
Boziu ten tydz przecieka mi przez palce, zaraz bedzie sobota po doktorku do rodzicow jade, obiad zrobie, czekam na meza i wracamy do domu konczyc malowanie, bo caly czas zyje nadzieja, ze stolarz nie da ciala i jutro naprawde przywiezie szafe
milego dnia dziewczynki
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
Agni widzę, że Ty jeszcze jesteś naenergetyzowana też bym chciała energię sprzed 2 tygodni:)
A u gina, to mogę Ci już teraz powiedzieć, będzie dobrze:) Z Polcią wszystko będzie dobrze, ooo
Żeby się trochę rozkręcić z tego rozleniwienia i marudzenia, postanowiłam dziś iść na szkolenie a potem na chór:) a co