- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Queen89
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Moja Kropka :*

Cania lepiej na wszelki wypadek nie będę kombinować z naparami, bo nie chcę żeby mała za szybko się urodziła. Jak jej wygodnie to niech sobie siedzi w brzuszku

Wiolcia całe szczęście, że wszystko jest ok! Oby tak dalej!

Agnilla Pola rośnie, nie da się ukryć, ale dalej masz zgrabniutki brzuszek, więc tylko się cieszyć

A ja właśnie wstałam, bo jak przewidywałam po takiej nocy długo na nogach nie wytrzymam. I znowu siedzę, bałagan dookoła mnie a ja się zastanawiam jak się za to zabrać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
Albo często mam ochotę na drinka...ludzie, aż mi ślinka leci na myśl o coli z cytrynką i wódką

Nie żebym tęskniła za alkoholem, czy żałowała że jestem w ciąży i nie mogę pić. W życiu tak nie pomyślałam, ale mam takie napady alkoholowej zachcianki:D
W sumie tak samo czasem po prostu bym sobie zapaliła:D A z tym też nie miałam problemów, bo paliłam sobie o do piwka czy do pogawędki raz na ruski rok:D Więc ja nie wiem, co mnie tak na nałogi wzięło w tej ciąży:D
Chyba spróbuję tej Warki, zwłaszcza, że Radler była pyszna. Tylko że u mnie jest inny problem bo teraz w ciąży po gazowanych napojach wymiotuję

- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20

Gabi sliczny brzuszek taki okragly ładniuutki

Fajnie masz elmirka ze masz kogos kto robi prezynty dla twojego maluszka

Agni roooosnieeesz

A co do ylotzch rad to jedynie pryztakuje mi np moja babcia zE DOBRZE... dobrze. hue

Jedynie ludzie gdzies w marketach dziwnie na mnie patrza jak jestem na zakupach z Amela i brzuchem a wiem ze wygladam mlooodo i jestem mala i tak patrza jakbym nie wiadomo jaka była eh.. odczuwam ze zle o mnie mysla i te ich szepty za plecami... wkurza to ale..
Aga dzieki za wiadomosc

Agniila slij adres to ci opchne za mily usmiech

Haalo Hallo otwieram szmat-szoop

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21
- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 23

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Ja dzisiaj pierwszy dzień wolnego mam...ale ogólnie cały dzień coś tam załatwiałam i zleciało mi

Powiem wam kobitki, że ja też czasami mam taką chęć na piwko, gdzie wcześniej piwoszem mnie raczej nie można było nazwać

Nie wiem jak wy, ale mnie dzisiejsza pogoda dobija

Idę zaraz trochę poleżeć.
Ale jeszcze zamieszczam moje dzisiejsze zakupy dla synia

Swoją drogą, to nasze dzieciaczki będą jak modele i modelki hihih

- Agnieszka_H
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Znowu troszke Was zaniedbalam:( przepraszam....mam nadzieje ze wybaczycie:D
Kurde cieZko pogodzić prace z przygotowaniami na przyjście malenstwa, u nas w pracy zaczynamy sezon w domu remont za remontem jeszcze do tego swieta więc masa sprzątania a w piątek byłam u gin i mówi ze muszę sie oszczędzać bo szyjki moze nie wytrzymać, no super:)
A jeszcze Wy piszcie wiecej juz na dzisiaj zapewnilyscie mi piękna lekturę ostatni raz byłam chyba na stronie 216;)a więc nadrabiam
Buziakiiii;*
- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41
Śliczne wszystkie brzuszki te mniejsze i większe. Najważniejsze że w środku maluszki mają się lepiej niż w najlepszych hotelach

My postanowiliśmy wyposażyć nasze małe mieszkanko w nowe mebelki, więc trochę się najeździliśmy aby znaleźć odpowiednie i wszystko pozamawiać. Teraz tylko czekać

Kupiłam znów coś dla mojego kochanego maluszka - tym razem bodziaki w fajnej cenie bo 3szt w cenie 15zł.
Teraz już odpoczywam do końca dnia!!
- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 25
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja juz mam meble tylko lozeczko trzeba zlozyc i pierwsze ubranko dla lenki pozniej wstawie zdjecie i brzuszka bo ostatnio Ewa byla ciekawa ale chyba jest juz troche wiekszy:)
Ja tez nie lubie tego gadania ze za wczesnie bo sie sama denerwuje i bardzo martwie zeby nic sie mojej kruszynce nie dzialo a gadanie ludzi to jeszcze dobija, co sie stanie ze wozek sie kupi czy ubranko? Kiedys nie kupywali bo usg nie bylo i plci nie znali a czasy sie zmienily.
Co do piwa to ja juz nie moge wytrzymac tak mnie ciagnie raz to az palce maczalam w piwie haha ale znalazlam takie 0% to mowicie dziewczyny ze takie smialo mozna pic?
A co do staran o dzidziusia to u nas byla niespodzianka.
Planowalismy slub na za rok i rozmawialismy w listopadzie ze pojedziemy do pl w tym roku zalatwiac wesele a tu w lustopadzie nasza niespodzianka:) myslelismy o dziecku ale po slubie i raz zaryzykowalimy co bedzie to bedzie i tak mowia ze teraz w ciaze ciezko zajsc itp a tu raz i trafione tylko jeden raz , na poczatku szok byl troche bo nie bylam przygotowana bo jak to tak jeden raz i juz hehe ale fajnie teraz bedziemy pelna rodzina mam kochanego facetta i jeszcze bedzie ukochana coreczka a ja zawsze marzylam o coreczce korej bede zakladac sukieneczki i uczyc piec ciasteczka:)
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
zalacvzam pierwszy komplecik dla Lenki:)
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-