- Otrzymane podziękowania: 39
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Tej pozytywki nie widziałam ostatnio, muszę się jej przyjrzeć

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
gabi28 brzuszek śliczny, taki zgrabniutki

marzena25 ja też uważam że dziecko to nie od razu najpierw trzeba się "wyszumieć", dotrzeć a dziecko powinno być dopełnieniem szczęścia i kolejnym krokiem w wspólnym życie

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
Elmirka ta pozytywka też z pepcko? Olek mnie kopie,że taką chce

a ja zamiast się zabrać za tą szafę to siedzę na stronie z wypiekami i myślę co by tu upiec na Święta

właśnie przed chwilą dzwoniła koleżanka,jechała do pracy i mówi abym wyszła na balkon,daje mi takie małe zawiniątko i pojechała... patrzcie co dostałam

- Ewa1001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 18

U mnie dzisiaj nie ma słoneczka ale baaardzo ciepło

Piękne macie ciuszki i brzuszki

wiolcia1004 cieszę się , że z Małą wszystko dobrze

Co do złotych rad to słyszę je często od mojej teściowej. Teściowe mieli kupić nam wózek jednak stwierdzili, że kupią go dopiero po narodzinach dziecka, bo przed porodem wózek nie może stać w domu... Jak zapytałam dlaczego tak uważają, to otrzymałam odpowiedź, że jeszcze różnie może być a do porodu jeszcze dużo czasu a jak będzie stal w domu to może przynieść pecha. Nie mogę słuchać takiego gadania. Mój mąż bardzo się zdenerwował i stwierdził, że nie będzie czekał na wózek od nich tylko mam sobie wypatrzeć na allegro i zamawiać. Ja chcę kupić wózek 3w1 więc chcę mieć go już przed porodem , żeby potem nie było problemu, że nie będzie później fotelika i nie będzie jak dziecka przewieźć ze szpitala do domu... Moja teściowa ogólnie daje mi multum tego typu rad co bardzo mnie denerwuje, ale jej się nie wytłumaczy, że to wszystko to zabobony i my w to nie wierzymy.
Moja mama jest zupełnie inna. Bardzo się cieszy i cały czas coś dokupuje dla Małego i przywozi nam.
Jeśli chodzi o starania o dziecko, to my z mężem staraliśmy się praktycznie zaraz po ślubie. Jednak ja miałam nieregularne cykle a mąż słabej jakości nasienie. Więc oboje się leczyliśmy i efektów żadnych nie było. Ja już zaczynałam mówić, że nie będziemy nigdy mieć dzieci. Mój mąż jednak nie tracił nadziei i zawsze powtarzał, że na pewni będzie miał syna. No i będzie miał

Ja dzisiaj kupiłam mleko w proszku dla noworodków z NAN PRO, w Rossmanie było w promocji. Ponoć nie zawsze po porodzie od razu jest mleko a w szpitalu trzeba mieć na wszelki wypadek.
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Ali, no to mamy ładne ciuszki dla naszych Skarbków

Gabi28, pozytywki też z PEPCO - były różne: niebieskie, różowe i żółte - bez misia, ale ładne bo kolorowe

Ha ha ha

- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
elmirka_20 ja tak jak Ty-planowałam czytać moje zaległe książki, a tu ani jedna mi nie poszła:) A mam ich pełno, bo uwielbiam kupować książki:) jak przeczytasz POŁOŻNĄ, daj znać co o niej myślisz:)
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 23

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Innych rozmiarów były inne ilości pieluszek w środku - trzeba przeczytać, ale tych rozmiar 3 było właśnie 128 sztuk, supar sprawa

Wyślę po nie męża jak wróci z pracy.
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Marzenka25, teraz w środę rano będę miała pierwsze spotkanie z położną środkowiskową. Zdecydowałam sie na nie, bo moja szkoła rodzenia (jestem zapisana już od stycznia, bo liczba miejsc była ograniczona i w myśl zasady: kto pierwszy ten lepszy, trzeba było szybko się zapisywać). Same zajęcia miały się zacząć końcem marca/początkiem kwietnia, jednak gdy zadzwoniłam spytać bo sie nie odzywali, okazało się, że jednak zaczną się końcem kwietnia/początkiem maja. Obawiam się, że jak tak będą zwlekać z tą szkołą rodzenia, to nie zdążę dowiedzieć się wszystkiego co potrzebuję a ponoć ćwiczenia oddechowe będą własnie pod koniec... Nie chcę podczas porodu niedotlenić dziecka bo nie bedę wiedziała jak prawidłowo oddychać. Dlatego postanowiłam dodatkowo spotykac się z położną na własną rękę

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

ja uslyszalam kiedys jak moja mama mowila komus, ze sie dlugo staralismy i w koncu sie udalo. Nic bardziej mylnego, bo owszem, zaczelismy sie starac, ale akurat udalo sie zaskakujaco szybko. Nawet szybciej niz myslelismy, bo juz w drugim cyklu starania! takze bardzo blyskawicznie i mam nadzieje, ze moja wypowiedz nie bedzie dzialala jak plachta na byka na te z Was, ktore musialy przejsc zdecydowanie dluzsza droge do poczecia malenstwa. tak czy inaczej nie wiem skad moja mama to wytrzasnela...
meniado chodze do szkoly przy szpitalu na siemiradzkiego w krk.
Magdalen, Agni, Elmirka sliczne ciuszki!

Agnilla nie wiem jak z dwiema walizkami. polecali brac torby ktore jednak oproznione sie zmieszcza wszedzie, nie wiem jak walizki, bo ich nie ma jak zmniejszyc nawet po oproznieniu...
Queen89 ja slyszalam o malinach, ze wlasnie powoduja skurcze macicy, wiec nie powinno sie ich pic w ciazy, chyba ze juz na pozniejszym etapie, czyli dajmy na to ten 38 tydzien

wiolcia no widzisz, wszystko jest dobrze

- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ja mojej mamie o problemach przynznalam sie jakos w wakacje, na pewno na jakims grillu

Gabi, maly masz ten brzuszek

zapomnialam Wam pokazac kolejne porownanie na koniec kazdego miesiaca, Pola rosnie nie da sie ukryc

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 23