- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- kinngga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Ja małego tylko dokarmiam mm ale jak je mój pokarm to też 1.5 h to widzę że więcej nas niewyspanych jest bo ja w nocy też mało sypiam
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Martyska też rozwazam dokarmienie go tylko w nocy mlekiem modyfikowanym bo juz padam na pyszczek ;(
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Leze w kochanym przytulnym i cieplym lozeczku i zamierzam odespac ciezka noc w szpitalu. Czy was tez budzili w nocy co 3godz na pomiar tetna? Jaa mialam pobudke o 2.30 i 5.30,akurat wtedy gdy udalo mi sie troche drzemnac....
Ale teraz odespie to. Buziaki:*
PS. Z glownych tematow na forum-kupek, kolek,potowek i piersi- wynika ze coraz mniej Dwupakow tutaj;)
- hansel
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 6
gratuluje Wam wszystkim tych pięknych pociech, jest na co patrzeć na serio super się ogląda te Waszze Szkraby.
tutaj juz tematy kupek, karmienia i spacerów, a ja ciągle w dwupaku. termin miałam na wczoraj, dziś lekarz powiedział, ze jakieś pojedyncze skurcze wychodzą na ktg, ale ze porodu to z tego może nie być, także następna wizyta we czwartek i wtedy zdecydujemy co dalej, bo tutaj się czeka gora siedem dni po terminie i wywyluja. wiec miejmy nadzieje, ze Malý się sam zdecyduje wyjść do tego czasu. w sumie, jak nie jest za duży, to może chce jeszcze trochę się podtuczyc
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
dziekuje, za mile slowa odnosnie Poli wiadomo, ze wszystkie nasze corcie sa piekne a chlopcy przystojni
Wy piszecie, ze dzieci wisza Wam na piersi, a ja normalnie nie wydoje co odciagne jakis nadmiar mleka to jak mloda zaczyna jesc to tak standardowo 100ml wypija na raz. choc rano wypila chyba 160
dzis byla naprawde fajna noc, choc wieczor masakryczny, bo mala plakala, jak Wam napisalam, ze zasypia to nie zasnela do 21 chyba, a wyla..podejrzewam, ze ze zmeczenia, bo jak padla to w sekunde. potem o 1 pobudka, pielucha, mleko i podczas picia zasnela jaka zla bylam, ze ja nie moge sie polozyc tylko musze mleko sciagac potem po 5 pobudka,w niecala godz juz jej nie bylo wiec super. szkoda tylko, ze znowu mialam drgawki dzis w nocy :/ w ogole czesto mi sie w glowie kreci :/ chyba pojade zrobie sobie morfologie, czy ja czasem jakiejs anemii nie mam.
Pola ma cala buzie w potowkach cholera :/ a spacery zaliczylismy zaledwie 3, wiec czy to od slonca. fakt, ze jak spi to opatulona, bo tak lubi i spi o wiele lepiej, poki karczycho nie jest spocone to stwierdzam, ze jest ok. Wasze dzieci w samych bodziakach, a moja w pajacu spi wlasnie zawinieta w rozek, i tak juz ponad 2h
Laski, czy Wasze dzieci tez tak stekaja przez sen? Dzis jak Pola steknela w nocy po 5 jak usypiala, to az sama sie obudzila i wystraszyla
no nic, mzoe zdaze poprawic tabele i zmykam zrobilam dzis maseczke, peeling, paznokcie, musze tylko pomalowac, a jutro mamy miec fotografa do sesji, wiec trzymajcie kciuki, zeby mala ladnie spala
trzymajcie sie cieplo mamusiki, a nierozpakowane korzystajcie z ostatnich chwil...potem wszystko juz bedzie inne
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17
ostatnio moj maly spal jak maly leniwiec, a teraz wydaje mi sie,ze robi malo kupek,wczesniej po kazdym posilku robil,a teraz nie dzisiaj tylko 2 lub 3,a standardowo robil okolo 6-8 dziennie, moze mu cos podac?
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
Fajnie ze tutaj mozemy sie powymieniac doswiadczeniami. Lenka juz zjadla dzis 10 ml sama i spi teraz:) narazie stracila troche na wadze ale mowia ze to ńormalne
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Załącznik nie został znaleziony
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Lyanka, mój maz od dawna mowil o tatuażu ale jakos jezcze mu nie wyszlo i chyba nie wyjdzie
od 3 godzin mala wisi na cycu heh. na przemian przysypia, na przemian się domaga no to siedzimy maz wroci to ogarnie dom
dzięki Dziewczyny za info odnośnie tego kichania. macie minimalnie ale dluzszy staz w byciu mama wiec i większe doświadczenie
marta ja karmie tylko piersią i mala slicznie spi. w akcie desperacji poprawiam butla ale ze swoim mlekiem po prostu w nocy jest szybciej z butli. ale nie wiem na czym sekret polega, naprawdę...
martyska slodziak
Elmirka już mieliście USG bioderek? szybko.
Marzena no to Cie tam potrzymali, wymęczyli i jeszcze wrocils w dwupaku. już niedługo
Agni Julka ma dopiero tydzień a w nocy wtrabila 140 także zlopia te nasze maleństwa i moja tez steka i mruczy i wydaje dziwne dzwieki
Laski a Wasze dziciaki tez takie czkawki maja?
Rewelka, Lenka jest sliczna wszystkie nasze dzieciaki sa piękne
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Cania mój mały tez ma czkawki kilka razy dziennie ;D czesciej niz w brzuchu hehe
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Tez uczymy się z mężem takiego trybu snu,ale łatwo nie jest. W dzień też młody często wisi na cycu, to jak tylko przyśnie staramy się tak zagospodarować czas, żeby zdążyć z obiadem, sprzątaniem, prasowaniem, praniem itd... Pewnie każda tak ma życie odwrócone o 360 stopni
Ggabii gratuluję ślicznego malucha Wreszcie się doczekałaś na swoje szczęście
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*