- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc

Podzielam entuzjazm Ali ja tez jestem dzis mega wyspana, jak maly zasnął o 20.00, to musialam go bydzic o 4 rano

Misiana moj Fabianek, tez domaga sie w dzien ciągle mojej uwagi, nie chce lezec, tylko ciagle na rekach i moglabym mu tak pol dnia przestac w oknie tarasowym i oglada widoki za nim

Lyanka, moj tez ma tak,ze czasami lubi pogaworzyc w nocy, a ja wtedy z zapałkami w oczach staram sie podzielac jego nocny entuzjaz do zabawy

Polika tez wkłada raczki do buzi,prawie caly czas,ale ząbków nie widzę, a ślini sie tak,ze matko, jak u Martyski ocean w dekolcie i cala mokra jestem

Czasami przekreci sie z boczku na brzuch,ale jeszcze nie zaobserwowalam,zeby robil to swiadomie, zastanawiam sie czy nie jest za ciezki, ma juz takie oponki,ze nie wiem do kogo sie wrodzil, hehe

A ja koncze moja kawe,co zrobilam sobie rano,ale maly nie dal mi wypic

Kubus jest śliczny, moj tez tak spi na spacerku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Ale jakos dzis nie ejstem wyspana taka pogoda ciagle chce sie spac i wczoraj wypilam tylko jedno male piwo i tak zle sie czulam ze nie dalam rady z lozka wstac tak mi bylo niedobrze;/ jak wczesniej sobie w sobote pilismy jakiegos drinka czy piwo to teraz wogole nie mam ochoty na alkohol i zle sie po nim czuje heh, do papierosow nie wrocilam, same plusy:) Teraz mala spala 2 godziny zjadlam poogladala tv bo to jej ulubione zajecie i dalej spi hi:)
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Julka tez ma takie noce ze musze ja budzicc o 4 na jedzenie, bo mnie juz cycku wolaja i groza, ze wybuchna heh. Dzis to nawet wyobrazcie sobie przespala od 23 (bo byla z nami na mieszkanku w krk i musielismy opoznic czas kapieli, wiec udalo sie ja uspac dopiero o 23) do 7 rano! Jak zobaczylam na zegarek to sie za glowe zlapalam heh. A z kolei noc wczesniej obudzil mnie piszczacy alarm o polnocy. Darla sie dopoki nie dostala jesc. Ale to tak przerazliwie, na pewno postawila sasiadow na nogi!
Kurcze ostatnio mamy tak ze Julka je je je i nagle pisk lub krzyk. I nie wiem czy to juz dosc jedzenia czy krzyczy ze glodna ale z cycka nie leci tak jakby chciala. Nie raz to mokra pielucha (choc 5 minut temu zmieniana), ale po znianie dalej pisk. No i badz tu madry i pisz wiersze!
I jeszcze tesciowa mnie wpieprzyla (choc nigdy nie moglam na nia narzekac. Jestesmy u niej na obiedzie, poszlam karmic mala, ktora po chwili wlasnie tak zaczela krzyczec, a tesciowa do mnie: daj mi ja. No myslalam ze wybuchne. Niby nic wielkiego nie powiedziala ale ja to odebralam jakby chciala mi powiedziec, ze ona ja uspokoi skoro ja sobie nie radze. Az mnie zagotowalo... Niby chce mala nosic na rekach, uspokajac i niby wie lepiej a i tak jak tylko mala zaplacze to patrzy na mnie i pyta co ona chce.
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Cania mój synuś też czasem tak ma, że pije i nagle krzyk czy pisk. W naszej sytuacji to gazy, biorę go na ręce i daję mu sobie odbić. A potem wracamy do jedzenia.
A jeszcze Andreas chyba od tygodnia ma nową zabawę. Próbuje rączką sobie tak jakby dotknąć czółka czy noska, nie wiem w sumie jaki ma zamiar, bo wychodzi mu jak pijanemu test trzeźwości

Byłam z małym dziś w kościele i przespał całą mszę

- martyska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41

Załącznik nie został znaleziony
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

zadowolenie jest dopoki nie ma czapki na glowie, Teraz po kapieli i mleczku lezy w lozeczku i oglada na suficie to co mu sie wyswietla z projektora

martyska jaki Igus duzy

- polikaaa1
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34
A może ten dyduś co dajesz jest za maly ? albo zmien kształt. My mielismy poczatkowo taki zakonczony na płasko i Igor wciaz wypluwal a teraz mamy z Lovi taki okragly i jest super nie wypluwa go.
A co do spania w dzien to przewaznie zasypia u mnie na rękach, albo w lezaczku i wtedy przenosze go do łóżeczka, albo na spacerze lub podczas jazdy samochodem.
Domyslam sie ze masz juz dosyc .. Bądz silna :*
Martyska a Igorek słodki wielkoludek ;*
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
pollikka może zaczyna ząbkować - spróbuj jej włożyć swojego palca i zobacz jak reaguje
przyznam się Wam szczerze że w ten tydzień wogóle nie mam weny aby pisać na forum - czytam Was na bieżąco ale pisać jakoś nie mam sił.
Wrzucam tylko fotki moich szczęść jakie zrobiliśmy z okazji 3 miesiąca Helenki

- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
Cania,widze ze nasze dziewczyny sa podobne. Emilka tez od dwoch dni krzyczy w nieboglosy. Pierwszego dnia bylam zrospaczona. Myslalam ze moze nie mam pokarmu,bo ssala 5min,i przerazliwie krzyczala ( jak przy sczepieniu). Potem ulewala. I nosic ja musialam na rekach,bo nic nie pomagalo. Miala tez gazy,wiec zwalilam wine na to.
Ale wczoraj mala zrobila pierwsza gesta kupke,i teraz robi juz nie takie wodniste jak na poczatku. Wiec jelita pewnie zaczynaja inaczej pracowac,stad ten krzyk.
Wczoraj jej juz trovhe przeszlo. W ogole zrobila sie calkiem inna. Juz nie tylko chce byc na cycusiu. Czestto lezy sobie i smieje sie na glos, krzyczy zaczepiajac nas no i mowi juz GUUUU GEEEEE GAAAAA...
A my z mezem szalejemy wtedy z radoscci!
Milosc do dziecka funkcjonuje zupelnie na innym poziomie. Nikogo tak nie kocham jak Emilki. Meza tez kocham nad zycie ale to zupelnie inna milosc,taka nabyta. Milosc do Emilki,to milosc wrodzona-jeszcze sie nie urodzila a juz ja kochalam;)
A dzis tez mam niespodzianke,bo jest 4.30 i moja mala dopiero wstala na nocne karmienie. Mam nadzieje ze to tak juz zostanie:)
Emilka tez jest coraz bardziej swiadoma swoich raczek:) wklada teraz paluszki do buzi i ssie na calego. Cmoka przy tym i sie slini;) wczoraj nawet zlapala rog kocyka i ssala:)
A tez sie zrobila taka pyzata!
Niech nam te nasze szkraby zdrowo rosna,bo to najwazniejsze:)
A jesli chodzi o zasypianie to moja kruszynka najlepiej spi na cycku lub na rekach i wtedy odkladam ja do lozeczka delikatnie. Zeby sie nie obudzila,bo czesto po odlozeniy,budzi sie.
Maz woki ulukac ja w bujaczku. I w dzien czasem tak spi. Na spacerze w qozeczku tez sobie spac lubi,ale czapka to dla niej tez dramat. Od razu jest placz i krecenie glowka.
Chyba jak Andreasek-dba o fryz!
Dobra,bo wlasnie zasnela na dobre. Klade ja z powrotem do lozka i licze ze min. do 7 pospi:)
Dobrego dnia:*
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

U nas dzisiaj fajna nocka, tylko 2 pobudki....bez żadnej zabawy

A uśmiech synka o poranku był bezcenny

Tylko mi jakos tak smutno po wczorajszej wiadomości o śmierci Ani Przybylskiej. Taka fajna, młoda i ladna dziewczyna....całe życie jeszcze było przed nią. No i trójka dzieciaczków osieroconych

Niech spoczywa w pokoju [*]
- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

kurcze ja tez jestem w szoku po tej wiadomosci o smierci Ani Przybylskiej