- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- Jasminek
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
mała dziś trochę wariuje w brzuszku wyciągając się na wszystkie strony więc przynajmniej u niej w porządku bo ostatnio jakaś leniwa byla i mało sie ruszyła
missyy mnie wpadł w oko bardziej ten na górze mocno fioletowy
ann popołudniowe drzemki dobra sprawa też czasami lubie tylko potem na wieczór ciężko zasnąć
u mnie dzisiaj ciepło ale dosyć mocny wiatr jest to w końcu jest czym oddychać i idzie jakoś przeżyć
aggi serduszko ja też co do porodu to mam milion pytań i wątpliwości ... przede wszystkim boje się że cos przeocze zapomne nie poznam ze to to. Poprostu boje się że spanikuje a do panikowania jestem ostatnia, ale poród zaczyna mnie chyba lekko przerażac i zastanawiam się czy sobie poradze czy bede miała siły ....
co do tego paciorkowca to czy ja powinnam sie upomnieć lekarzowi jak znowu nic nie powie, ani nie pobierze ?
bo jak bylam teraz w poniedziałek (37 tydz) nawet slowem o tym nie wspomniał, a teraz idę tez w poniedziałek na ostatnia wizytę bo tydz później go nie ma a za dwa tyg mam termin z USG wiec chyba nie bylo sensu sie umawiać ... doradźcie
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas dziś 18 ° więc pogoda super Już dwa spacery sobie z synem zrobiłam Brzuszek też już mam mocno napięty i jak pomyśle że jeszcze 17 dni do cc to chyba mi pęknie
aggi, missy, asienka - ja też zmian nie lubie więc na fejsa się nie wybieram i tu mi się podoba więc Was nie zostawię
natalia - to Wam współczuję z samochodem Faktycznie pech i to jeszcze teraz jak tyle wydatków My kupiliśmy 2 samochody dwa lata temu i narazie odpukać się nie psują ale poprzednie nieźle dawały nam popalić po kieszeni Nic ważne żeby Wasz na poród już był gotowy
kakadu - synuś już faktycznie duży i najważniejsze że zdrowy
Katsi - Dzieciątka już napewno są na świecie a Ty bidulko leżysz jak kłoda i nie można Ci głowy podnieść i pomyśleć że niedługo czeka mnie to samo Koniecznie napisz jak już będziesz mogła jak się mają małe królewny i jak Ty się czujesz po tym cc - czy da się to jakoś przeżyć
aggi- mi lekarz zlecił: mocz badanie ogólne, morfologia krwi pełna i resztę zrobiłam Ci zdjęcie to na kiłę ma nr 338
Jasminek - Witaj na forum ależ zbieg okoliczności ja mam syna Karola który ma już 11 lat a teraz spodziewam się drugiego synka i będzie się nazywał Bartek czyli tak jak u Ciebie tylko w odwrotnej kolejności jeśli chodzi o samochód to ja wciąż jeżdżę wiem że to niebezpieczne ale ja bez samochodu to jak bez ręki a jeśli chodzi o luteine i magnez to masz taka sama dawkę jak ja Tylko u mnie szyjka 2 tyg temu miała 3,6 a nast wizyta 24.07
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Tu tkwi problem, że kolor gondoli i materiał podoba mi się z Flavio, a rama kół bardziej z Luca. Nie rzucają się tak w oczy jak te felgi z Flavio. I dogódź tu cięzarnej
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
missyy mi sie obydwa wozki podobaja sama tez chcialam cos podobnego kupic
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Bart dal wpis na bloogu az sie poplakalam heheh
Katsi GRATULACJE kochana dla Was :*
super że małe są cale i zdrowe dochodzcie teraz do siebie
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Jasminek no blisko blisko aż trudno uwierzyć jaki ten świat mały bardzo ładny wózek macie
ja jednak dla siebie wolę normalne standardowe ramy bez udziwnień
Inna właśnie mój gin też nic nie wspomniał o tym GBS hmmm no chyba że pobierze na ostatniej wizycie
Wiki ja do terminu mam 27 dni... chyba też pęknę miło że nas nie zostawisz aaaaaaaaaaaaaa to ta kiła to jest to 'Treponema pallidum' ??? o jestem w dooooooomu bo mam to właśnie tak napisane - zrobione Więc spoko. Dzięki że mnie uświadomiłaś
Gosiu oj szybkiego powrotu do formy kochana a ta pogoda daj spokój masakryczna masz rację odezwij się czasem do nas
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
najbardziej to bym chciała, żeby mi lekarz powiedział w środe na wizycie, ze mam się już stawić do szpitala, bo np jest rozwarcie wtedy poród by mnie nie zaskoczył, tylko byłabym już w szpitalu oczywiście, żebym nie lezala tam 2 tyg, tylko żeby byl od razu ehh
Missyy hmm, no sama nie wiem.. w pierwszym wózku zauwazyłam, ze gondola nie ma rączki przy budce i kosz jest otwarty, drugi znów ma i rączkę i kosz zamkniety, tylko zależy na czym Ci zależy czy chcesz tą rączkę i ksoz zamkniety, czy jednak otwarty no i w tym drugim podstawa gondoli jest z plastiku, wiec bez oporów możesz go położyć na ziemi pierwszy znów ma ładniejszy kolor... ehhh, sama nie wiem
Missy Aggi ja też forum nie opuszcze przywiązalam sie
Jasminek póki nie bralam luteiny i nospy 2x dziennie , to brzuch często mi twardniał i stawiał się (u góry) natomiast podbrzusze, jak na okres, praktycznie nie bolało... czasem wieczorem.. ale to twardnienie było... jak brałam leki, to trochę się polepszylo... w 34 tc. gin kazał odstawić leki, i wtedy chyba zaczeły się bóle podbrzusza, choć nie pamiętam dokładnie, czy od tego momentu... teraz bóle podbrzusza połoączone z bólem krzyży zdarzaja sie w ciągu całego dnia, ale nieregularnie.. zobaczymy, co lekarz powie, mi w środe, a Tobie w czwartek trzymam kciuki, aby wszystko było ok
Inna ja bym zapytała o tego paciorkowca... bo to chyba jednak podstawowe badanie ... po co maja Ci w szpitalu podawac zastrzyk, tak jak pisały dziewczyny, skoro nie byłoby to potrzebne...
Katsi łaaaał juz jesteś mamusią GRATULACJE Kochana piękne zdjęcia...dziewczynki wydają się takie duzieee
Gosia miło, ze nas odwiedzasz zawsze tak jest, ile lekarzy tyle opinii... ale to też zależy od Ciebie czy chcesz już wracać, czy nie ... jeżeli nie czy=ujesz sie na siłach, to moze lepiej idz do lekarza, który wystawi Ci L4 ...
- Jasminek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Co do prowadzenia pojazdu " ubezwłasnowolniono mnie" hihi
missyy nie da się zamówić innej gondoli do innej bazy? Często da się tak zamówić zapytaj sprzedawcę. Polecam Sklep Bociek w Zabrzu mają też stronkę www.bociek.eu/
KATSI moje gratulacje masz śliczne dziewczynki dzielna mamusiu.
asienka87 gratuluję już masz 37 tc i to już wysoko jesteś, super!!! I już bezpiecznie. Dziwne, że gin w 34 tc Tobie leki odstawił, a mi kazał brać nadal, nie wiem co powie 17 ego ale czuję, że każe brać do skończonego 37 tc. Dam znać co i jak 3 maj się.
Dziewczyny jak mi się ta końcówka ciąży już wydłuża ... masakra... gdybym mogła popracować w domu to czas by zleciał szybciej.
Lubię wieczory, bo wtedy wiem, ze kolejny dzień do przodu:) W TV same powtórki za to na naszym forum dużo nowinek to czytam z przyjemnością.
Kuchenne Rewolucje jeszcze ratują w tej nudzie.
Wyczytałam, że miałyście badanie w kierunku paciorkowca, ciekawe czy mój gin. mi zleci? W poniedziałek mam badania krwi morfologię, mocz oraz IgG i to tyle
Inna607 w sprawie paciorkowca jeśli Ci gin. nie zleci badania zrób sobie na własną rękę, jeśli oczywiście masz taką możliwość. Ja bynajmniej tak planuję.
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
co do paciorkowca, to gin pobiera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
więc nie wiem, czy na własną ręke zrobicie... chyba że u innego gina
Dziewczynki, jaki nawilżacz powietrza jest lepszy do pokoju dziecka, parowy czy ultradxwiękowy ? czytałam różne opinie... macie moze jakiś model który mozecie polecić ?
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Dzięki dziewczyny za opinie, wózek Flavio na fajną gondolę, bo można ją ustawić na sztywno, albo ustawić w opcję kołyski i pobujać bobasa. Daszki w obydwu też są funkcjonalne, bo można je dowolnie skracać i wydłużać Amory też ma niezłe, bo wypróbowałam- jak piórko się oponki od ziemi odbijają
asienka87 gondola w flavio też ma rączkę do chwytania tyle, że schowaną Też na początku się nie zauważyłam
Modele minimalnie się różnią Do niedzieli daje sobie czas, bo inaczej to nigdy się nei zdecyduje Pomęczę męża niech szare komórki ruszy, a nie na mnie wszystko zwala
Też mi się ta końcówka strasznie dłuży, całe dnie jestem sama, zostaje mi tylko komp i tv. W tv obecnie nic nie ma, same powtórki, tak sobie w kólko oglądam Gessler, zapraszam do stołu, masterchefa i już powoli mi się to nudzi
Dziś Harry Potter leci ihihih