- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mimo że mecz był nudny to stawiałam że Niemcy wygrają
natalia ojjjjj no to musisz dzwonić że szuflady nie ma, masakra takie przeoczenie hahahaha nie rodzę /niestety/ a brzuch wysoko to w ogóle nie mam co marzyć o najbliższych dniach....... to później się pochwal jak już urządzisz pokoik za mną tak gołąbki chodzą.. ale takie od mojej babci - ona robi najlepsze muszę się wkońcu zebrać i produkty jej zawieźć bo robię to już z 2tygodnie
Ann no kurczaki z KFC to mało ambitne jedzenie, ale babeczki mniam także w weekend poszalałam 'kulinarnie' aż do przesady murzynek kawowy mniam
Ale wiecie ja to sobie taką listę zakazanych rzeczy zrobiłam, które mam zamiar zjeść jeszcze i tak odhaczyłam kurczaki z KFC kebab też był ostatnio. I jak odhaczę wszystko to mogę iść rodzić hahahahhaa
Inna to łatwiejsze niż ciasto zresztą jakbyś rozlała to zamiast do tych papierków na blachę to byś ciasto miała pychotka hehe. trzymam kciuki by gin okazał się być jednak człowiekiem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
Mnie tak od kilku dni bolą dłonie i stopy, że sobie nie radzę.. W nocy jak wstaję, to nie mogę chodzić.. Do tego zaczęły mnie potwornie swędzieć nadgarstki (?!) :D:D Nie wiem z czego to i czy to w ogóle ma coś wspólnego z ciążą, ale daje popalić
U nas już jest ciepło.. Chyba zamykam okna, bo boję się, że będzie gorzej. Ann zazdroszczę deszczu :/
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
Ann a Ty nie dzisiaj masz wizytę??
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Izi
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Nataliaa87 Jeśli chodzi o swędzenie rąk to poczytajcie o choleostazie, podobno pierwszym z objawów jest swędzenie dłoni właśnie, ale to nic strasznego...Mnie akurat swego czasu strasznie swędziały plecy, ale po badaniach wykluczyli choleostazę.
Aggi My nie dość że dokładnie ten sam termin mamy, to i brzuszki podobne, mój ma 95 cm i trochę mniejszą Lokatorkę w środku ok 2,5 kg, ale mam nadzieję, że do tych 3kg jeszcze urośnie. Brzuch mam już ciut niżej i w weekend zaczęłam lekko panikować i w końcu zaczęłam pakować torbę. Wizytę mam za tydzień 21.07, a potem już tylko czekanie. Poproszę o przepis na te babeczki, może mi się zmieszczą do małego piekarnika ( przeprowadziliśmy się i w tym mieszkaniu, nie mam niestety normalnego piekarnika, tylko taki mój mały na prąd)
Miłego dnia!
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Izi
- Wylogowany
- gaworzenie
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas wczoraj było znowu gorąco ale dziś już jest upał także tylko całą sobotę padało Jutro wieczorkiem zbieram się już do Wawy W środę mam fryzjera bo potem to już nie wiem kiedy się wyrwę , w czwartek idę zrobić ostatnie badania bo boję się już odkładać na ostatnia chwilę bo nigdy nic nie wiadomo a w piątek idę do wróżki tylko się nie śmiejcie mam taka sprawdzona W lutym u niej byłam i wtedy myślałam że będę miała dziewczynkę a ona do mnie że ona tu widzi chłopca i cc nie wiem po której wiadomości byłam w większym szoku no i potwierdziło się to jak narazie Teraz idę zobaczyć czy wszystko będzie w porządku przy porodzie Nic jest nie droga i nie jest to taka zawodowa wróżka tylko z zamiłowania to robi.
Moja mama w weekend robiła pierogi ja nie mam do tego cierpliwości robiła ruskie i z jagodami Uwielbiam ruskie Z kasza gryczaną i mięsem też jadłam ale kasza, słonecznik, pieczarki nie jadłam. Jeszcze bardzo lubie z kapusta i grzybami mniam...
Ann- pięknie wyglądają te naklejki Martusia napewno jest zadowolona. A pogoda upalna już do nas wróciła Pada źle upał też nie dobrze. I jak tu ciężarnej dogodzić I czekam na relacje z wizyty widzę że jednak jutro. Mam nadzieję że mała już jest główką w dół
aggi - takie babeczki to chętnie bym zjadła
Inna- na twoją relacje od lekarza też czekam Może będzie miał lepszy humor. Fajnie że dziś już będziesz miała męża Długo wytrzymałaś. A do kiedy będzie w Polsce?
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Też wczoraj oglądałam mecz Już sama nie wiedziałam za kim być bo niby lepiej żeby Europa ale za Niemcami nie przepadam
Wiecie co u mnie to jednak najgorzej jest w nocy jak się muszę przekręcić - jakiś koszmar a łazienkę odwiedzam 3-4 razy -obłęd. Dlatego w dzień robię sobie taka godzinną drzemkę zawsze Moje Drogie odliczam dni do szpitala - jeszcze 13 i strasznie mi się to dłuży - ale nie powiem strach też mnie ogarnia coraz większy Śniło mi się że mały był już przy mnie tylko jakbym go nie przystawiała to nie chciał jeść ale był grzeczny
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Wiki oby udało ci się wszystkie plany pozałatwiać tzn badania i fryzjera. A z wróżki się nie śmieję, choć ja bym się bała że usłyszę coś złego.
Też zaczynam odliczanie i na tę okazję założyłam sobie nowy suwaczek, a co
Poprawiłam listę i przeniosłam Katsi do mamusiek która następna?
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja u wróżki nigdy nie byłam, tak jak Ann raczej bym się bała
Ann dokładnie ostatnio też myślałam o ludziach otyłych, często z większymi brzuchami niż nasze. MAsakra.. Mi w sumie urósł tylko brzuch, a już nie potrafię normalnie funkcjonować, a co dopiero jak ludzie mają wszędzie "za dużo"?!
- Jasminek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
aggi wybacz byłaś pierwsza ja po prostu jeszcze spałam i nie doczytałam , by pobrać krew wstałam ok 6 rano i jestem nieprzytomna...
Z mną chodzą prażone mmm... takie z kociołka, jedliśmy w weekend u moich rodziców a mi nadal mało.
słońce u nas wysoko i mocno świeci na szczęście u mnie w domu chłodek.
Szukam natchnienia na dzisiejszy obiad i nie potrafię nic zaplanować...
Inna, Ann czekam na wieści co powiem Wasz lekarz, ja idę do mojego lekarza17 ego Ann mi nogi spuchnęły choć tylko 8 kg przytyłam ale stopy mam popuchnięte
Natalio reklamuj szufladę i żądaj zadość uczynienia, za stresy jakie ciężarna musi przechodzić przez niedbalstwo sprzedawcy:D
a co ...
Wiki 13 dni to już niewiele u mnie termin za miesiąc Zleci zobaczysz ... Nie nie martw się wszystko będzie OK:)
Dziewczyny wczoraj mi przyszła taka ochota na piwo ciemne i napiłam się Karmi...
słuchajcie tam jest wskazany alk. do 0,05% czyli ilość śladowa a ja czułam się jak nawalona. Piła któraś Karmi w ciąży?
Ja przez całą ciążę tylko wodę mineralną piłam i herbatki a tu na koniec takie smaki przyszły ...
Ja sie powiem Wam przestraszyłam, że nie powinnam, ale zapytam jeszcze gina o zdanie.
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ciekawa jestem jak to będzie u mnie bo przy pierwszym nie miałam problemu z mlekiem Teraz jak nacisnę prawą pierś to siara jest W lewej narazie nie widzę Zobacze jak po porodzie będzie