- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziulka no pięknie ciocie są mega dumne
missyy mój mi kopa zasadza nogami, niezbyt przyjemnie bo w żebra albo w bok i czuję się jakby miał mi zaraz skórę rozerwać to u mnie w nocy było 13st. A teraz jest jakieś 23 bo pogrzmiało i popadało. Ale znów słońce wychodzi
natalia ja też nie chcę przenoszenia.. to by było najgorsze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Ann superaśnie, ja moze za tydzien sprawdze czy mala sie obrocila.
Inna mezulek w domu:) milo to slyszec.
Dziulka no pieknie! Niech remoncik sie konczy. U mnie jakby wszystko stalo w miwjscu. Ekipa sobie poszla ale podloga i przedpokoj czekaja na mojego meza. Na moja prosbe wzial na czw i pt urlop. Modle sie zebysmy juz to ogarneli.
Aggi pogoda dzis znosna, straszyli ale sie przeliczyli. Zachmurzenie i milo.
Jasminek do Tychow tak nie daleko, a nigdy nam jakos nie po drodze na gielde. Moze jak mala sie urodzi to pojedziemy.
Co do zzo zawsze myslalam, ze chce obecnie mi sie odmienilo. Wierze w to, ze dam rade choc w ostatecznosci biore pod uwage taka ewentualnosc. U nas w szpitalu jest ale podobno ecale nie sa chetni dawac. Jest tez gaz i tens to jakies elektrody na bole krzyzowe. A czemu nie chce zzo? Bo podobno wydluza, i trzeba lezec jakis czas a mi sie wydaje, ze bede chciala sie malutka zajac zaraz, od razu... no chyba, ze mnie zmozy zmeczenie.
Wiecie dobrze mi z wami, bo ja z koncowki sierpnia i tak z 3-4 tyg wczesniej moge poczytac co wam dolega i sama potem nie panikowac jak mnie to spotka.
Choc obecnie schizuje mnie ta moja szyjka, co sie zaczynam ruszac to brzuch mi sie stawia i okropnie ciagnie w dol. Nie nadaje sie na sklepy, a tu tyle zakupow przedemna. Hmm powinnam brzuch na czyms powiesic sobie, heh na szyji chyba jak na temblaku.
Eh marzy mi sie pranie i odkurzenie calego mieszkania. Magiczna rozdzka i bym tylko tak pyk pyk palcem pokazywala co gdzie sie ma zapakowac.
Pozdrowionka.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Missy te twoje bóle i stawianie podejrzane. Nie chcesz się skonsultować z lekarzem lub jechać na ip? Może lepiej sprawdzić na ktg jakie skurcze ci wychodzą i czy szyjka trzyma?
Natalia tak zbadał mnie i pomierzył główkę, ale nic nie usłyszałam. Szczerze mało mnie obchodzi jak tam moja szyjka. Co ma być to będzie, jak wiem, że głową w dół to już mi wystarczy, a porodu i tak już nie zatrzymają gdyby coś się zaczęło. Spytałam się tylko o paciorkowca, to spytał dzisiaj? A ja na to, jak uważa że dotrzymam do przyszłego tygodnia to możemy za tydzień, no to stwierdził że może faktycznie lepiej dzisiaj
Ja przy Marcie nie zauważyłam wypadnięcia czopu. Zastanawiam się jak będzie teraz.
Maniula dobrze słyszeć że u ciebie też już finisz z remontem
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
A tak w ogóle to wizytę mam w czwartek. Idę na paciorkowce, a o ktg jeszcze mi nie mówiła.
Nic mnie teraz nie boli, mała kręci się jak zawsze, rozsadza mi brzuch ale bardziej od ruchów małej. Zobaczymy jak jutro dzień minie.
A niech to.... za dużo się o porodach naczytałam wczoraj... aaaaaaa
- Gąska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
aggi współczuje opuchniętych nóg Co do bóli w podbrzuszu teraz to chyba nas już czeka do porodu, jak nie wzdęcia, to uciskająca główka, skurcze i cała reszta przyjemności. Wózek był trochę ciążową zachcianką i M, się zgodził na niego chyba żeby się nie kłócić z ciężarną. Ważne, że został mi wybity z głowy i ten co wybraliśmy jest o połowę tańszy, oczywiście poprzedni załamałby nasz budżet, ale ciężarnej się nie odmawia
Jasminek panikowanie to chyba rezultat koktajlu hormonów i zbliżającego się porodu, a jak się ma za dużo czasu na myślenie to głupoty się mnożą i kłębią w głowie. Sówki śliczne
dziulka gratulujemy awansu, miło czytać takie wiadomości
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
P.S Chciałam bóli i mam.. Dziwne silne w dole brzucha i najmocniejsze kłucie w szyjce jak do tej pory..
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
No gdyby to było takie łatwe do wykonania w domu, to pewnie bym nie miała z tym problemu.. Ehh..przeżyje się wszystko.
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
No to nieźle mnie uświadomiłaś. Myślałam, że to trochę korzystniej wygląda..
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
Ale sie dziś nachodzilam a teraz po obiadku odpoczywamy i cieszymy sie ruchami naszej dzidzi w brzuszku ładnie dziś kopie że widać jak śmiga pod brzuszkiem radochy co nie miara
teraz to tatuś nalega by już wychodzila hehe a ona nic sobie z tego nie robi
nataliaa ja też się zastanawiam jak to z tym jest i czy trzeba ale z drugiej strony tak jak pisze
MAniula pewnie jest to do przeżycia a nie ma co ryzykować
ann super że Natalia postanowiła sie obrócić super wiadomość
dziulka no to są super wiadomości Gratulacje dla Zuzi, mówiłam że to dzielna dziewczyna i da rade jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy zdazycie urządzić jej kacik zanim wyjdzie ze szpitala No ciocia jest dumna :* wielkie buziaki dla Zuzinki :*
jasminek ja przyznam sie ze rewolucji sówek nawet nie słyszałam ale Twoje są piekne ja mam manie Minnie Mouse wiec zupełnie inna bajka
- Gąska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1