- Otrzymane podziękowania: 141
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aggi jejku jak Ty slicznie wygladasz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Jasminek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Ale zgrabny masz brzusio

Dobranoc dziewczynki

- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

To mamy teraz 4 małe księżniczki

Aggi Jejku jaki ty masz śliczny brzuszek

Gosia mnie powiedzieli że po cesarce przez pół roku nie mogę dźwigać, więc Twój powrót do pracy pewnie nie byłby wskazany
Dziewczyny wrzucam Wam 2 nowe zdjęcia Zuzi

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Na blogu Katsi nowy wpis od samej Kasi

Kochana jeszcze raz wielkie, wielkie gratulacje

dużo zdrówka dla Ciebie i dziewczynek :**
Wracaj szybko do pełni sił

a moja nocka jakaś dziwna, mała strasznie się wiercila, wystawiała mocno pupę ciężko było spać a pozatym uciska na pecherz i czesto musialam sie budzić ... jestem trochę nie przytomna

ja chce juz jutro najpierw wizyta u ginka a wieczorem wreszcie zobaczę i wysciskam męża

wreszcie wreszcie

dziulka Zuzia rzeczywiście ruszyła z "kopyta" z wagą Pięknie rośnie

Gosia2712 z psychiatrą prawda ale nie polecam brać zwolnienia od razu na miesiac bo od razu każą stawić sie Tobie na kontrolę z ZUSu, lepiej brać np na trzy tygodnie kiedyś musiałam z takiego zwolnienia skorzystac. Ale fakt dziwne to że Twój lekarz nie może Ci wystawić dłuższego zwolnienia ze względu że masz taką ciężką pracę a jeszcze nie jesteś na siłach czy istnieje ryzyko niedokladnego zagojenia rany po operacji :/
dziś dzień totalnego lenistwa

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178

Byłam pewna że Katsi dotrzymała do 35 tygodnia, ale to tylko 31, ale i tak dziewczynki ładnie urosły. Kasiu ogromne gratulacje dla ciebie i B. Będziecie cudownymi rodzicami.
Gosia wiem, że dużo ludzi ma opory przed zwolnieniem od psychiatry, ale w twoim wypadku chyba bym się skusiła, bo twoje zdrowie ważniejsze.
Dziulka zdjęcie Zuzi z ręką na głowie świetne.
Co do kolejności nie ma się co zakładać, bo może być różnie. Jak Inna się z mężem przywita, to może śmignąć przed Asieńką i
Gąską na porodówkę :-p
Wiki trochę pogoda Ci się popsuła na koniec wypoczynku, co?
Aggi zazdroszczę chudych ramion, moje to już jak kluchy wyglądają. Pięknie wyglądasz.
Aggi no twój lekarz to mnie na kolana powalił. Żeby takie teksty do ciężernej tuż przed porodem. Wsparł cię psychicznie że hej.
Co do bujaczka to nie pomogę bo nie mam. W domu za bujaczek służy mi fotelik samochodowy.
Fajnie macie, że nie musicie dużo do szpitala pakować, bo u mnie wszystko zajmnie ogromną torbę. Póki co są 3 duże reklamówy
Dobra jutro spróbuję odebrać od koleżanki swoje ubranka, bo już jej nie potrzebne, we wtorek gin i wyrok, czyli ułożenie córy, a od środy szykuję kącik, komodę i półkę w szafie dla młodej.
Marty pokój już prawie skończony, jeszcze tylko moja mama skróci zasłony i muszę z piwnicy przynieść stolik z krzesełkiem i czekam na okleinę do mebli, a tu macie poklejone dziury w tapecie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

a co do Twojej wizji porodowkowej jestem ZA

- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
My walczymy z pokojem Zuzki. Jak skończymy to wrzucę fotkę ale jeszcze trochę to potrwa

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Poszalałam z jedzeniem przez te dwa dni i mam wrażenie że pęknę, okropne uczucie. A wydęło mnie
jakbym konia z kopytami połknęła

Nawet babeczki bananowo borówkowe mnie nie skuszą choć wczoraj wciągnęłam 4

Jakby która chciała to mogę rzucić przepisem bo łatwiutkie

A co do samopoczucia to nie jest źle choć w sobotę w nocy coś mnie podbrzusze pobolało..
obudziłam się z bólem w nocy, poszłam do wc, wróciłam... pobolało jeszcze trochę i zasnęłam

A wczoraj słabości na dworze mnie łapały + w domu później taki ucisk na podbrzusze

może mały schodzi w dół, bo brzuch mam wysoko... mógłby trochę się obniżyć

A tak to OK u mnie. Choć serio już bym chciała wiedzieć kiedy koniec, wczoraj się niemal popłakałam
że nie chcę już brzucha bo tak mnie skopał cwaniak... ach te hormony

Idę nadrabiać co się w weekend działo

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Wiki zerknę na ten sklepik

Gosia dziękuję

Jasminek aha

dziulka jak Zuzia rośnie SZOK

Ann mój kot też mnie budzi ! codziennie ok 3-4 w nocy. I trzeba wstać jak do dziecka bo potrafi 'płakać' pod drzwiami godzinami. Hehehe no mój gin ma poczucie humoru. Ale przynajmniej nie koloryzuje faktów, co?

Udanego dnia mamusie

Wpadnę tu jeszcze później

- Jasminek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzisiaj ja pierwsza

Już po badaniu krwi brrr, grrr 9 nie znoszę) teraz czekam na wyniki.
Nocka spokojna tylko 1 pobudka nad ranem

Która oglądała mecz??? Ja owszem i tylko ciśnienie mi się podniosło, kibicowałam Argentynie, a Wy?
Kupek melisy, mężuś kochany i spalam jak suseł

ann- piękna aranżacja pokoiku dzidzia będzie się czuła jak w zaczarowanym lesie:)
dziulka kochana ta Twoja Kruszyneczka, śliczna córeczka, niech zdrowo rośnie!
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
ciekawe czy wszystkie się tu zameldują w dwupaku po weekendzie

Ja to bym chciała mieć też już jakieś porządne bóle, żebym wiedziała, że to już blisko. A tak to tylko czasami czuję kłucie w szyjce jak mały się przeciąga i tyle.
W ogóle nerwy miałam w sobotę, bo po skręceniu mebli, okazało się, że moje łóżeczko z szufladą (uwaga!) nie ma szuflady! Niech tylko otworzą ten sklep, to zaraz będę dzwonić, bo zapłaciłam specjalnie drożej, bo mi na tym zależało.. Wrrr..Ciekawe czy ktoś coś z tym zrobi :/
Aggi Zobaczyłam Twój post z rana i myślę: "albo jedziesz do babci ( chociaż dopiero, co byłaś) albo rodzisz

Ten Twój brzuszek w ogóle nie wygląda na końcówkę ciąży

Mebelki skręciliśmy, ale na razie nie ma się czym chwalić, bo wszystko na kupie stoi w naszej sypialni.
Asienka a propo Klupsiowych mebli.. Czy Twoje szuflady w komodzie też mają takie brzydkie, szorstkie dno??? Bo wszędzie wszytsko jest ok, ale to
straszne dno z dykty mnie dobiło. Aż nie mam ochoty ubranek tam położyć.
Ann rzeczywiście świetnie wyglądają te naklejki. I na pewno lepiej niż nowa tapeta, bo przynajmniej Marta ma pełno barw i pięknych stworzonek w pokoiku:)
Dziulka Teraz będzie już tylko dobrze. Malutka pięknie nadrabia i ślicznie wygląda

Jasminek ja oglądałam z całą ekipą

Kolejny tydzień przed nami

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Od rana u nas deszczowo.
Aggi tobie wolno poszaleć kulinarnie. A mnie naszlo na kawowego murzynka i jak tu się oprzeć jak upieczony stoi.
Dzięki dziewczyny za miłe słowa co do naklejek. Jadminek to w pokoju starszej cory. Mala bedzie z nami w sypialni.
Inna powodzenia na wizycie. Ja jutro idę.
Natalia takie szuflady to chyba standard. Marta ma z innej firmy i tez ma takie szuflady. Tylko szorstka strona do dołu, a u góry gładka. Ale u nas w tych szufladach się kurzy wiec trzymam tam pieluchy, chusteczki i popakowane koce i poduchy
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Za mną tak chodzą pierogi od zeszłego tygodnia, że chyba naprawdę się w sobie zbiorę i się za nie wezmę.. Ł. powiedział, że zwariowałam, ale co ja na to poradzę, że na nic innego nie mam ochoty

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

no nareszcie poniedziałek

za 12 godz bede już tulic męża

Ja jestem wyjątkowa przylepa uwielbiam tulaski ale byłam dzielna i ponad dwa miesiące wytrzymałam i może tylko ze dwa razy płakałam

Właśnie kończę śniadanko, ogarnę się i lecę na ostatnie spotkanie z ginekologiem z tej ciąży oooj idę jak na ścięcie do niego szczerze

ale moze dzis nie będzie tak źle a ja sie nie potrzebnie nakrecam hehe zobaczymy ... napisze po wizycie

jasminek wybacz aggi dziś pierwsza

aggi te babeczki brzmią smakowicie ale babeczek to ja ni cholery nie umiem robić, pozatym nie przepadam za babkami w ogóle ja ciast bardzo malo jadlam jeżeli juz to jakiś kawałek tort czy jakiegos biszkopta z bita śmietaną a pod koniec ciąży to czego ja z ciast nie jadlam to szok

odezwę się po doktorku

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość

A za mna chodza pierogi z pierogarni z kasza gryczana slonecznikiem i pieczarkami