- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
jutro to ładnie nadrobie
aj tak sie napatrzalam na fryzurke naszej nataliaa87 ze sie nie powstrzymalam i kupiłam sobie dziś farbę do włosów a i znalazlam bez amoniaku ... od razu wygladam jak człowiek i mam czeekoolaadee na glowie
teraz juz jestem ogarnięta
jasminek witaj wśród sierpniowych mam opowiedz coś o sobie która ciąża, skad jesteś, synek czy córeczka ???
u mnie dalej duchota, nic a nic nie chce się ochłodzić no coz trzeba wytrzymać
dobranoc
edit: chyba chodziło mi z fryzurą o missyy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
Matko dziewczyny jutro rano nasza Katsi będzie już mamą Zostaniemy potrójnymi ciociami
Katsi kochana trzymamy kciuki!!1 Powodzenia! Trzymajcie się mocno!
Jasminek witaj Nie skusiło Cię wcześniej żeby się ujawnić ? U nas wsparcia nie brakuje, więc łatwiej byłoby Ci znosić to przymusowe leżenie. NApisz coś więcej o sobie i rozgość się
- Jasminek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Pierwsza moja ciąża była od początku trudna ( plamienia i skracająca się szyjka) za drugim razem do 32 tygodnia było ok, no i 12 czerwca z 4 cm spadliśmy na 2,4 cm długości szyjki. Dlatego szukałam opinii i znalazłam Was dziewczynki. Wszystkie jesteście bardzo dzielne:)
Jutro z rana postaram się dojść do tego jak wstawić suwaczek:)
Życzę spokojnej nocy, moja ostatnia była masakryczna, skurcze, wzdęcia itp Mam nadzieję,że dzisiaj będzie OK.
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
Niektóre dziewczyny też mają już krótką szyjką dłuższy czas, więc się nie martw bardzo. Będzie dobrze, tylko musisz rzeczywiście dużo wypoczywać.
- Jasminek
- Wylogowany
- gaworzenie
Dobrej nocki dziewczynki
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Katsi trzymam kciuki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zmykam spać, odezwę się jutro konkretniej
- Jasminek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
katsi trzymamy kciuki za Ciebie i fasolinki Powodzenia :*
jasminek na pierwszej stronie to ann sama Cię dopisze nie musisz nic robic
ide jednak spac chociaż nie wiem czy zasne, ale Katsi na wieczór nowinki dala
- katsi87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
aaaaaaaaaa BOJE SIE
no jak cholera a mam takie skurcze ze boje sie ze do jutra nie dotrzymam
dostaje ciagle pompy z tym lekiem strasznym a on zamiast wstrzymac skurcze u mnie to juz kompletnie koszmar:(((
Telepie sie jak narkoman na głodzie bo mi podkrecila kobieta moc a to az do rana bedzie leciec
skurcze mnie zabija: podziwiam kazda kobniete ktora ma to za soba w calosci
dziewczynki moje niespokojne bardzo:(
a ja juz nie jjem od 18 i nie pije od teraz przed 7 mam miec lewatywe a okolo 8 jedziemy na sale zabiegowa zeby sie przygotowac
boje sie naprawde, o wszystko
zapodalam na blogu pelna opowiesc czego sie boje i wiem ze jestescie tam ze mnaL*****
Maniula cos sie stalo i twoj komentarz na blogu mi zniknal<szlag>
Jutro je poznam: dacie wiare? A dopiero sie na forum zapisalam i dopiero byl styczen hehe
ciekawe czy to same dziewczynki:D
badzcie z nami: niech bedzie wszystko dobrze
moj Bart cos moze jutro juz skrobnie, mnie beda pionowac okolo 21 wiec napewno do niun jutro nie pojde tylko dopiero w sob i jestem tym zdolowana
caluje i boje sie, zabierzcie troszke dzis odemnie tego strachu: chce byc dzielna ale one beda takie malusie,
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Kasiu juz pisalam na blogu ale i tu napisze trzymam kciuki za was i czekam na zdjecia dziewczynek trzymaj sie i badz dzielna
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Jaśminek dopisałam do listy i to nawet za mną wskoczyłaś
Do 4 spałam ok, teraz już mi się nie chce. Ciekawe czy jeszcze zasnę.
Miłego dnia
- midnight
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
Remont sie konczy, pieknie zrobili salon az zaluje, ze oszczedzamy na przedpokoju, plytki tez pieknie leza na scianach jeszcze dzis z ekipa na glowie od jutra tylko P wykonczy przedpokoj. Brat moj przyjdzie mu pomoc polozyc panele i zostanie nam balagan na glowie... i zakup mebli-kurcze a ja mam lezakowac, odpoczywac.
A cala przyjemnosc z zakupow mi uleci...,
Jasminek to Tychy nie daleko, choc pewnie nie wiesz gdzie Chrzanów
Napisz mi jak mozesz czy twoj lekarz kazal ci kategorycznie lezec czy tylko odpoczywac? Bo ja mam 29mm ale nie wiem ile mialam wczesniej i kazala mi sie oszczedzac i jak najwiecej lezec. Dostalam Mg i luteine 2x2 i martwie sie, a tyle na glowie i do zrobienia
Edit Jasminek a masz skurcze? Bo ja mam takie nie bolesne, ciągnąco spinające. Są liczne ale nie regularne chć i potrafią być co 20min a czasem jeden za drugim... eh to chyba ten remont dał mi się we znaki...
Katsi 3mam kciuki maluchy nadlatują, będzie dobrze
Heh ale jazda z tym fb, dziwnie tak zobaczyc z kim sie przez ostatnie pol roku gawedzilo;) jak ja sie tam polapie?
Milego dnia!
- dziulka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Izi Gdybym wierzyła w to co mówili mi w szpitalu na Raszei to moja Zuzia pewnie by już nie żyła Moja lekarka prowadząca mnie tam skierowała bo Zuzia kiepsko rosła. Ciągle odstawała od terminu OM o tydzień potem już o 2. Skierowała mnie do tego szpitala aby zrobili mi dokładne badania w kierunku hipotrofii, a przede wszystkim przepływy. Trafiłam tam do szpitala w piątek. Zrobili mi tylko usg niczym nie różniące się od tego które mi robiła lekarka w gabinecie i w sobote rano wypisali do domu. Kompletnie żadnych badań mi nie zrobili nawet głupiej krwi....A moje pytanie co z przepływami powiedzieli że przepływy bada się po 33 tygodniu a moja Zuzia urodzila się w 30 tygodniu z bardzo już złymi przepływami. Byłam wtedy w 25 tygodniu i z tygodnia na tydzień mała coraz bardziej odstawała od daty OM. Na polną trafiłam w 27 tyg po konsultacji z moim lek. prowadzącym który był bardzo zniesmaczony tym jak mnie przebadali. Ameryki nie odkryli że płod był mniejszy o 2 tyg. A za chwilę było już 3 i 4....Miałam nawet ochotę opisać ten szpital ale na razie odpuściłam....
Wiki Waga 2 kg to jeden z warunków żebyśmy mogli pójść do domu. Przede wszystkim musi bardzo dobrze sama oddychać, nauczyć się ssać i pić z butelki. Podobno to jest najtrudniejsze bo dziecko musi jednocześnie robić 3 rzeczy. Ssać, połykać i nie zamomnieć o oddychaniu. Zuzka na razie jest karmiona sondą ale Pani dr mówi że za jakiś czas będą próbować już ją uczyć pić z butelki. Na razie czekamy aż będzie całkowicie sama oddychać
Inna dołaczyłam do grupy na FB na fb chyba będzie mi łatwiej coś naskrobać
jasminek Witamy na naszym forum rozgość się
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Dziulka wszystko po kolei najpierw oddychanie potem ssanie i jedzenie. Na pewno szybko zalapie