- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Pewnie sie zastanawiałyście dlaczego tak długo mnie nie było... otóż moje drogie dokładnie tydzień temu trafiłam do szpitala z skurczami... i tak też Kochane zostałam mamusią cudownego synka Kacperka, który przyszedł na świat 14 lipca 2014 r o godz. 1.59 z wagą 3360 g i 53 cm

malutki najedzony śpi z dumnym tatusiem

przepraszam Was, ale na razie nie mam czasu Was przeczytać.. mam nadzieje, ze u Was wszystko w porządku... musze przyzywyczaić się do nowej sytuacji

w wolnej chwili pokażę zdjęcie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Mały śpi, więc jeszcze coś naskrobie

Ogólnie 12 lipca (sobota) pojechaliśmy do szpitala, bo odczuwałam skurcze.. i bałam się czekać ... okazało się, że skurcze są, ale jeszcze slabe, rozwarcie tylko na opuszek palca , ale zostawili mnie na obserwacje.. i dobrze sie stało

co do porodu, to fakt faktem , bolało, jak to poród.. ale szczerze mówiac nie było tak źle

niestety w szpitalu musieliśmy zostać do dzisiaj , bo mały urodził sie w 37 tc 2 d, i w 4 dobie wyszła mu żółtaczka i miał tez niski cukier.. musiał być naświetlany.. ale dziś już w końcu wyszliśmy...
Dodam jeszcze , ze rodziłam w
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i polecam z czystym sercem ten szpital

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aha, po porodzie od razu straciłam 8 kg

- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
asienka87 Gratuluje z calego serca

dziulka pięknie Zuzia rośnie

A Zuzia na zdjęciu to cala mama chyba ??
honka masz sprawdzone sposoby na przyspieszenie ?? to ja bardzo chętnie skorzystam, chociaż na mojego uparciucha chyba nic nie pomoże tylko czekać ... :/
ale dziś miałam dzień .... pojechaliśmy rodzinka do rodzinnego parku rozrywki

- midnight
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

dziulka - super wieści,. Zuzinek dzielny bardzo

A ja właśnie wróciłam z ip. Jedyne 6,5 godziny czekałam na przyjęcie do lekarza..... masakra.... wyszło na to, że moja wysypka, która zdążyła już ogarnąć całe ciało oprócz brzucha i twarzy to najprawdopodobniej uczulenie (nie mam pojęcia na co). Dostałam zlecenie picia wapna (to sama z siebie od dawna robię - bez efektów niestety) i psikania na skórę panthenolem :/ Pocieszające, że cholestaza to to nie jest, bo nie byłoby wysypki - to raz , a po drugie poziomy enzymów wątrobowych, które mi badali 2 tyg. temu byłyby już wtedy podwyższone. Lekarz rozważał również różyczkę, ale wysypka znika po uciśnięciu i nie mam jej na twarzy, więc raczej odpada. Plus jest taki, że przynajmniej KTG mi zrobili i wyszło bardzo dobrze. Generalnie wniosek jest taki, że powinnam iść do dermatologa, który powie mi, że w ciąży nic nie mogę niestety brać.

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

dziulka Zuzia jest twarda babka, po co jej jakieś kabelki i inny sprzęt. Niech pije ładnie mleczko i roooośnie ;D rodzice teraz migiem się zbierać z pokojem, bo mała już chce do domku

Byłam zrobić sobie TSH, wynik 1.71 . Uffffff... jaka ulga

A tak na marginesie zabierzcie mi ten ukrop z nieba, dziś 32 stopnie, w kolejnych dniach nie lepiej, płakać mi się chce ;/ ;/ Chce deszzczzz ;/
- honka_18
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 67

Dziulka Ale dzielna ta Twoja księżniczka, przepiękna jest

Inna sex, szybki spacer, chodzenie po schodach co drugi stopień. Co prawda nie zdążyłam sprawdzić ich na sobie ale znajome chwalą sobie te sposoby

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Gratuluję kochana!! Ale cudownie

Dziulka ale pięknotka z Zuzi! Już w ogóle nie widać, że jest wcześniaczkiem:)
midnight współczuję.. Nie dość, że tyle godzin na IP, to jeszcze to swędzenie nie przechodzi..Może zjadłaś coś, czego ostatnio nie jadłaś?? Coś nowego? Bo nie mam pojęcia od czego to może być..Proszku nie zmienialas czasami?
- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178

Dziulka jak cudnie, bez rurek i tak słodko śpi

Midnight szczerze współczuję. Moja Martucha chora, myślałam że uczulenie, ale poszłam do lekarza i usłyszałam że wirusówka i że po 3-5 dnia przejdzie. Jakoś nie przeszło, a wygląda jak salamandra plamista z wielkimi czerwonymi plackami które wędrują po ciele. Dobrze, że tylko na początku się drapała. Jak do poniedziałku nie przejdzie to szukam innego lekarza.
Missy ładne wynika tsh

Honka twój synek to by mógł jeszcze chwilkę poczekać.
Ja z jednej strony chciałabym już bo mniejsza waga, ale z drugiej wolę ominąć dłuższy pobyt w szpitalu z powodu żółtaczki, niskiego cukru i żelaza dzieciaczka.
- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Dziulka super, że Zuzia już bez kabelków, jest coraz bliżej wyjścia!
Midnihgt ehh współczuje, oby ci przeszło jak najszybciej.
A ja dziś byłam z rana na szybkich zakupach i nie nadaje się na to. Upał, zaduch buuu, a wieczorkiem na imprezie u chrześniaka z okazji roczku. Fajny z niego chłopak uśmiechnięty. Tylko brzuch mi się spinał dziś okropnie. Mały dostał koniczynę czterolistną oczywiście znalezioną dla niego:) i drewniane klocki. No i jakie wieści przyniosłam, żona chrzestnego urodziła córkę wiecie jakiej wagi? 5700gr

Dobrej nocy
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
5700 toż to gigant

Kolejny chłopak dla równowagi powinien teraz nam się urodzić

U mnie słońce. Wczoraj szalony dzień ale pralka podłączona i posprzatane. Miejsce w lazience na szafke teraz mam. Dopakowalam też torbę do szpitala i stoi gotowa. Dziś w planie leniwy dzień

Miłej niedzieli
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Kolejna zbyt ciepła i bezsenna noc za nami. Podobno od wtorku ma być 2 dni chłodniej, więc może zdążymy się nacieszyć

Ann w sumie to dla równowagi, to trzech chłopców by nam się przydało

Z drugiej strony, to boję się też jak maluszek będzie znosił taka temperaturę. U mnie w mieszkaniu najniższa temperatura od kilku dni (po nocy) to 27 stopni.
Maniula 5700! Wow! Jeszcze nie słyszałam o takiej wadze.. A mama dzieciaczka przytyła w normie? Bo to kurcze naprawdę aż dziwne..
Miłej niedzieli