- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Jeszcze nam zostało kilka rzeczy do zrobienia, ale coś tam już jest

Marsi ja też bym już chętnie wszystko założyła, ale ogarnięcie łóżeczka zostawiłam mężowi. Baldachim założyliśmy tylko wczoraj żeby zobaczyć gdzie sięga i wiedzieć jak te naklejki rozplanować.
Ann oby sen o bezproblemowym porodzie się spełnił. Mi to się śni, że albo dziecko głodzę i cały dzień jest bez jedzenia albo ledwo je urodzę, a ono jest już duże i chodzi i mam żal, że tak szybko urosło i nie zdążyłam się nacieszyć czasem niemowlęcym

A ja wizytę mam dopiero jutro na 18. Jakoś trzeba się doczekać.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- kakadu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
przede wszystkim gratulacje dla asienki:) wszystkiego dobrego dla Ciebie i Kacperka

dziulka malutka już całkiem spora, pewnie odliczasz dni kiedy wyjdziecie do domu? Może w dniu terminu?
natalia87 gdzie zamówiłaś taką komodę z żyrafą, bo taka by mi idealnie pasowała

ja zrobiłam postęp spakowałam torbę do szpitala, zrobiłam zakupy, kupiłam trzy tuniki do chodzenia w te upały mam nadzieje ze wystarczą, bo nie chce już wiecej kupować na ten brzuch, bo co ja z nimi później zrobię, chyba ze Natali87 oddam, w sumie mam blisko, a ona na drugie się pewnie będzie decydować, bo ja na 4 już nie

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Miłego dnia

- marsi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Aggi ja mam wizytę dzisiaj na 16, już nie mogę się jej doczekać, ciekawi mnie co tam słychać w brzuszku. No i mam pierwsze KTG, jestem ciekawa czy jakieś skurcze będą. Ty chciałabyś aby mały zdecydował się wyjść na świat 27 a ja mam jakieś przeczucie, że u nas to będzie 26. Ciekawe czy się uda

kakadu najważniejsze że torba już gotowa czeka

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ale ogólnie mebli klupsiowych jest dużo na allegro, więc sobie możesz poszukać..może ktoś będzie miał taniej.
Co do tunik, to miło, że o mnie pomyślałaś

Właśnie sobie uświadomiłam, że jak ostatnio pytaliśmy małego za ile dni się poznamy, to wykopał mi, że właśnie jutro

Marsi 6 sukienek, to i tak dużo

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Ann masz jakiś sposób na ten 'problem'..... ? ja już mam dość męczenia się

MAniula masz rację powoli do przodu

marsi na takie wieści czekamy !

natalia echhh mimo wszystko zazdroszczę że cokolwiek się u Ciebie dzieje, serio! super naklejki gąsieniczka wymiata

midnight kurczę zazdroszczę podejścia ja mam póki co trzy kropki które na bank się połączą w kreskę

dziulka no no ale Zuzia będzie miała furę !

kakadu ja się prażę w spodenkach i bluzkach na ramiączkach.. ale nic nie kupowałam całą ciążę bo stwierdziłam że nie ma sensu.. a jak są upały to i tak nie wychodzę z domu za bardzo

- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Ja też dziś od rana na nogach Zawiozłam rano mocz do powtórki Łudzę się jeszcze że może ta luteina mi wtedy wpadła i stąd te wyniki

Ann- i życzę Ci żeby sen się spełnił

Dziulka- Jaka Zuzia jest grzeczna. I jaka silna

Natalia- piękne zrobiliscie ten pokoik Super naklejki i mebelki

Midnight- ale się namęczysz z tym swędzeniem

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Myślałaś żeby czymś to smarować? Wiem, że całą ciążę nie używałaś na brzuch kosmetyków, ale teraz możesz sobie kupić małą buteleczkę boi oil, bo u mnie albo on albo krem z tołpy bardzo ładnie działają

- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Marsi- u wróżki wyszły mi takie dobre karty że powiedziała że już dawno nikomu takie nie wyszły Miłość radość szczęście i pieniądze wychodziły non stop

Dziewczynki czekam na Wasze relacje z wizyt i odpoczywajcie ile się da bo już niedługo rytm dnia będą nam dyktować nasze Maluszki

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Rzeczywiście dziwne z tym terminem, o którym powiedziała Ci wróżka. W końcu cesarka już umówiona i raczej może stać się to tylko wcześniej niż później.
Miło usłyszeć, że samo szczęście Cię czeka. Ja tam wróżkom nie ufam, ale takie informacje zawsze jakoś tam pozytywnie na człowieka wpływają

- Gąska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Dziulka Zuzia jest cudowna i jaka glosna

natalia zazdroszcze urzadzenia pokoju

kakadu duzo lozeczek jest na Allegro,ja swoje tez zamawialam. Jak sie pozniej okazalo w tej samej cenie bylo na miejscu,wiec czasami warto sprawdzic w sklepie "po sasiedzku". Tak samo z wozkiem,na miejscu okazal sie o 200zl tanszy niz na Allegro

aggi akurat jak urodzimy i bedziemy chcialy wyjsc na spacer to bedzie zimno i deszczowo

ann teraz ciazowe sny to normalka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kakadu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
natalia87 jedno dziecko to mało, takie samiutkie, bez rodzeństwa, a jak poród Ci się nie spodoba to zrobisz sobie cc

ps. ciekawe która z Was następna ja obstawiam natalia87
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ciekawe czy Twoje przypuszczenia co do tego, że będę następna się sprawdzą

Kurcze właśnie sobie uświadomiłam, że za tydzień tez bym miała cesarkę już..
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

podczytujac Was zjadłam cała miskę czereśni (ponad pół kg) a mój mąż mówił że nie dam rady

dziulka śliczny wózek bardzo mi sie podoba

natalia piekne naklejki a te meble klupusiowe są super sama bym chciała takie tylko u mnie brak miejsca :/
ann te sny fajne ale mama mi zawsze mi mówi że jak śni się coś to zawsze jest na odwrót

aggi czy ja mam Ci porobić zdjecia moich rozstępów na pocieszenie ??? mam je wszedzie uda, brzuch, teraz nawet na ramionach

ja bardzo nie chce urodzić 27.07 ta data źle mi się kojarzy ale niestety coś czuje że wtedy przyjdzie moja kolej, jeżeli chodzi o następną do rozpakowania stawiam na natalie ann lub wiki