- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

To ja dzisiaj pierwsza. Tak cieszyłam się na dwa dni z mężem, a on mi do pracy musiał iść i jeszcze mnie obudził jak się zbierał :/ Pokój młodego chyba do porodu się nie skończy robić..
Cudownie jest teraz na zewnątrz. wszystkie okna pootwierałam i łapię ten niewielki chłodek, mimo że słońce już porządnie świeci

Pewnie cisza przez weekend nastanie na forum. Może któraś zacznie rodzić

U mnie cisza i spokój

Miłego dnia!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
ale dziś pospałyśmy do 7:30
Kakadu ja myślę, że Midnight świetnie sobie zdaje sprawę z zagrożenia cholestazą, tylko u niej to jeszcze inne problemy skórne.
Heh wy już w 34 robiłyście paciorkowca, a ja jakbym się nie upomniała to pewnie jeszcze by z tym zwlekał z tydzień czy dwa, a tak mam z głowy
Inna widzę, że ostatnie zakupy robisz, a Aggi za to urządza pokoik

Aggi nawet sobie poczytałam na tej stronce o moim szpitalu. Jak tam się umieszcza opinie? Jakaś ankieta w szpitalu, czy co?
Natalia dziś ty pierwsza się meldujesz

Jak rano wstałam to coś mi tak tąpnęło w podbrzuszu że myślałam, że jak nic wody chlusną i się zacznie, ale nic się nie wydarzyło.
Dziś nową pralkę nam przywożą, bo starą "zaprzyjaźnioną" zabiera mama. Jestem ciekawa jak będzie prała.
Miłej soboty.
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Mąż zawsze ma weekendy wolne,ale dzisiaj coś im tam wyskoczyło. W ogóle tak się bałam, a zmiana pracy okazała się dobrą decyzją. Jest teraz więcej w domu i przynajmniej ma trochę życia poza pracą.
My też mieliśmy w planach kupić nową pralkę, ale to auto nam trochę pieniędzy pociągnęło i nie wiem czy nam się uda.
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

no i mężowi udało się wczoraj nas wyciągnąć na wieczór na spacer

no na weekend forum znowu umiera ciekawe czy po weekendzie przybędzie nam jakas mamusia ?? ja na to nie licze chociaż bardzo bym chciała to guzik z tego wychodzi a zaczynam sie martwić by nic sie nie stało jakby za długo chciała posiedzieć mala w brzuchu ..
śmigam śniadanie zjeść miłego weekendu

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Czeka mnie dzisiaj ogarnianie domu i popołudniu może pojadę z mężem szpital zobaczyć
bo dni otwarte mają co 3cią sobotę miesiąca i można sobie przyjść, pogadać, pooglądać.
Te słońce mi trochę nie na rękę, nie chcę ciepła bleeeeee

Dziewczyny którym wyszły rozstępy .. zaczęło się od małej kropki czy od razu kreski były??? Bo mam schiza że
mi rozstęp wychodzi

palcem to 'nie znika', nie boli...... już nie pamiętam tego jak mi kiedyś popękała skóra i dlatemu pytam

natalia mój też rano do pracy szedł a że ja zawsze rano z nim wstaję na herbatkę to też na nogach byłam już o 5;30
ale potem padłam dospać i obudziłam się przed 10

Ann wchodzisz na te stronę raz jeszcze www.gdzierodzic.info/ i jak po lewej szukasz szpitala tak po prawej dodajesz opinię

Ja to się zastanawiam czy nasza asienka jest już mamusią??????????????? kurcze że też nie mamy do niej kontaktu

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Więc nie martw się kochana, bo to po pierwsze to wcale nie musi być to, a nawet jeśli pojawi się jakiś malutki, to naprawdę nie będzie go potem widać.
U nas też strasznie grzeje.. Dobrze, że ja wczoraj sprzątałam, to dzisiaj mogę odpoczywać.
Co do Asienki, to oby tylko wszystko było dobrze.. Też się o nią martwię..
Inna ja się wcale tym dzieciom nie dziwię

- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Ja jestem na działce i oczywiście upał Wczoraj miałam takie bóle w krzyżu jak jechaliśmy samochodem że się przestraszyłam, do tego jeszcze korki były

A dziś rano jak mi luteina po nocy schodziła to była lekko różowa ale nic po za tym i trochę się wystraszyłam Czytałam trochę że to może był ból bo mały się wstawiał w kanał rodny Już głupia jestem

W poniedziałek chce jeszcze raz ten mocz powtórzyć bo przed pobraniem się podmyłam ale może trochę luteiny się dostało Już sama nie wiem. Beznadziejna ta końcówka ciąży

Aggi- mi też coś takiego wyskoczyło jakby małe czerwone kropeczki tak w dwóch miejscach 1.5 tyg. temu wielkości może 1 cm i oczywiście wpadłam w panikę i że hormony pracują to się popłakałam no ale dalej smarowałam brzuszek i wiesz co to mi zniknęło tak w ciągu tyg więc myślę że to naczynka popękały bo maluch już miejsca nie ma i się napina. Więc może u Ciebie będzie tak samo.
Idę jeść zupkę ale z rozsądku bo ostatnio mój apetyt jest do niczego Nie chce mi się wogóle jeść i waga zatrzymała się na 14.5-15 kg a w pasie 105-106.
- honka_18
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 67
Jak mnie długo u Was nie było

A mi wczoraj zaczął odchodzić czop

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dnia
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ja jestem w 39 tyg. i chętnie bym się zamieniła, bo mój czop raczej ciągle na miejscu..:/
Wiki może u Ciebie powoli zaczyna się coś dziać? Ciąża donoszona, więc wszystko możliwe.
- honka_18
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A co do czopu to może już Tobie też wypadł??? ja z Adasiem też tego nie zauważyłam ale czasami tak jest,że on sobie wypadnie nie wiadomo kiedy

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Co do czopu, to od dobrych 2-3 tygodni się ciągle obserwuję i nic nie zauważyłam, ale skoro mówisz, że da się to przeoczyć, to być może

- honka_18
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Żeby nie to to bym się chyba tu zapłakała

A brzuch już się Tobie obniżył??? ja już mam dno macicy na półtora dłoni pod biustem

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- honka_18
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ech widzę,że tylko moim dzieciom się tak na ten świat spieszy
A poród zawsze możesz spróbować przyspieszyć