- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- marsi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Jeśli chodzi datę urodzin to moja teściowa mówi, żeby Antonio zdecydował się urodzić 8 sierpnia. To zrobi jej prezent urodzinowy

dziulka dzięki za link na fb, już się zgłosiłam do was

Plany na później: jak tylko mąż wróci z pracy i zje obiadek wyciągam go na spacerek i lody mniami

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

pozniej idziemy na zakupy, lody i ogladanie pokazu fotanny

o i dzien zleci i juz

marsi ja mam urodziny 18 sierpnia więc ja urodzinki spędzę już z córcia na rękach

Jakie Ty masz piękne imie

gaska u mnie z kolei jest tak że Nadia pasuje do znaku Rak

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
W moim otoczeniu jest kilka lwów i dużo w tym prawdy że musi być tak jak one chcą, bo wiedzą najlepiej i uparte są i lubią rządzić. U mnie cały przekrój: mąż rak, ja ryba, marta wodnik a natala pewnie lew będzie.
- kakadu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

dzisiaj stwierdziłam,ze na porodówke zabieram ze sobą mp3, bo jak bede już czekala na to, zeby było 10 cm, to bede sie bardziej mobilizować muzyką, taką która dodaje energii. Przynajmniej nie będę się nudzić, bo ostatnio tą godzinę to nudziłam się i patrzyłam na ten obskórny zegarek na ścianie kiedy będzie badanie żeby już rodzić, stwierdziłam, ze to mi pomoże. komputer na pewno też, ale to raczej na potem

co do znaków zodiaku ja jestem rakiem

Wydaje mi się ze od skorpiona i strzelca gorzej byc nie może już

tym co się tak niecierpliwią to powiem na pocieszenie, ze pomyslcie sobie, ze wy już czekacie na poród, a niektóre z nas np: ja czekają na czas, kiedy mogą zacząć rodzić. Wam do terminu zostało kilkanascie dni, a mi np 33 dni,
kto tu ma gorzej? wydaje mi się, ze mimo wszystko te co mają więcej przed sobą
marsi coś z tymi mamami i tesciowymi jest, moja mama przy pierwszym dziecku powiedziała do mnie, mozesz urodzic w sobote 17stego mi pasuje, tylko pamietaj nie w niedziele, bo bedzie mniał dwie lewe rece do roboty. i co? urodzil sie 17 o 23:50 w sobotę
z tym drugim bylo gorzej, bo mowiła tylko nie w andrzejki ( moj ex to andrzej srednio mi sie kojarzy ) no i masz urodzil sie dokladnie w andrzeja.
jasnminek moja koleznaka urodziła teraz dziewczynke 10pkt 2500. ona mała on mały i drobny, dziewuszka tez mala, tu masz na zdjecią malutką
www.facebook.com/tomasz.tomasz11
spokojnej dalszej czesci dnia, kregosłup mnie boli od siedzenia przy biurku, juz pojechalabym do domu. ...
pozdrawiam
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Rzeczywiście masz rację.. Gorzej chyba mieć jeszcze tyle dni. Może nie byłoby tak źle gdyby nie był środek lata. Jakby była wiosna, to ja chyba bym się zamieniła, bo coraz bardziej jest mi smutno, że ten czas ciąży już się kończy..
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Dwa kursy do miasta zaliczone, poczta, sklepy, opieka społeczna. Mam te dokumenty potrzebne do becikowego.
Przynajmniej jedno będzie już leżało w domu i czekało

wiaterek fajny był, a teraz popadało, pogrzmiało i jest ok 20 stopni

Czas ponadrabiać co naprodukowałyście

serduszko mi też właśnie lekarz powiedział że pierworódkom zazwyczaj nacinają krocze dla bezpieczeństwa. Jeżeli mi to ma pomóc to również mam zamiar się zgodzić, ale nie tak żeby od razu... tylko jak będzie ryzyko pęknięcia. Mi ostatnio w upały zaczęły stopy puchnąć, moczyłam w zimnej wodzie ale oprócz schłodzenia to za specjalnie w niczym nie pomagało

Wiki ładna ta kurka

natalia ja też poszłam spać dopiero po 1

fajnie że piszą i mówią o Katsi - należy się jej porządna opieka a czasem bez 'nagłośnienia' niestety są tragedie, a tak to lekarze się pilnują i w ogóle wszystko ładnie wygląda.

Ann i jak Marta na to reaguje? Ciekawe czy jej mała wyobraźnia jakoś to ogarnia czy raczej jest to póki co dla niej abstrakcja

gabi28 gratuluję małego skrzacika

midnight fajnie że jestes zadowolona z zajęć

katsi chamstwo w naszym kraju jest i było. zazdrość i nic więcej. Najważniejsze że są z Wami dobre duszyczki, no i Wasze maluszki

Jasminek Mikołów znam z bardzo dobrych opinii. Tych Katowic niestety nie znam. Wiesz ja cały czas się upierałam że trudno,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

marsi te lody w macu mają przepyszne

dziulka pięknie że Zuzia tak ładnie się uczy życia bez rureczek i sprzętów

Gąska ale masz przeżycia ! Konsultowałaś bóle z lekarzem??? Szkoda żebyś się tak męczyła. A sny rzeczywiście łał...

MAniula świetna koszula

Ale produkcję dziś zrobiłyście SZAŁ normalnie

- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Cały dzień dziś spędziłam w szpitalu... Jestem wykończona ale bardzo szczęśliwa. Cały dzień z moją królewną

Dziś dostała po raz pierwszy butelkę i zrobiła mi prezent urodzinowy bo bardzo ładnie piła z butelki. Normalnie piła tak jakby to robiła od lat. Wszyscy byli bardzo zaskoczeni.... Nawet nie wiecie jaka jestem z niej dumna...

Co do znaków zodiaków to Zuzia miała być lwem a jest bliźniętami

Pokoik Zuzi pomalowany, jutro jedziemy po panele i w weekend bedzemy już skręcać mebelki. Pózniej już zostanie tylko urządzenie, ozdobienie...
I muszę się pochwalić że zamówiliśmy dziś wózek w końcu

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Wróciłam z wizyty, poszło raz dwa, dłużej chyba siedziałam w poczekalni, bo jak zwykle było opóźnienie. A było w pomieszczeniu tak parno, że wiatrak nawet nie dawał rady, myślałam, ze się rozpłynę ;/ ;/
Gin pobrała mi tylko do labo próbkę na paciorkowce. Sprawdziła szyjkę, cyt. "trzyma"

W sobotę muszę iść w końcu TSH zrobić i na przyszły tydzień zawitać do endokrynolog. I tak w kółko Macieju

Padam na dzióbek, idę się przytulić do wiatraka

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178

Idę spać. Tylko wam jeszcze powiem, że dziewczyny z testów owulacyjnych obstawiają która pierwsza Aggi czy ja urodzi. Obstawiają chyba 7:1 że ja

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Napisze więcej jutro, bo tylko z tel. zagladnelam.
Jest tak gorąco, że pewnie noc znów będzie nie do wytrzymania.
Dobranoc
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

dziulka kochana WSZYSTKIEGO najlepszego

Oczywiście duże buziaki dla Zuzi że tak pięknie sobie radzi

popołudnie udane z rodzinka ale również bardzo męczące dla mnie

- midnight
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
dziulka - najlepsze życzenia!!!!
A ja zaraz zwariuje, całą noc tak koszmarnie swędzi mnie całe ciało, że zdążyłam 5 razy stać pod lodowatym prysznicem, pić wapno, rozdrapać sobie połowę ciała i kilka razy się poryczeć z bezsilności..

Co do znaków zodiaku, to ja jestem rybka, mój M. to baran, Oliwka strzelec a młody pewnie będzie lewek - pomieszanie z poplątaniem