BezpiecznaCiaza112023

Sierpniówki 2014

10 lata 5 miesiąc temu #903762 przez nataliaa87
Aggi jeśli to śliwki węgierki, to ja pragnę!! Uwielbiam.. Zazdroszczę, że możesz sobie tak wyjść i czegoś nazbierać, a nie musisz lecieć do warzywniaka. Ja tak mam u mamuni, tylko jakoś ostatnio weekendy u nas są pracująco-przygotowujące, więc dawno już nie byłam. Wszystko mi z drzew i krzaków obleci zanim tam się wybiorę.
Ja przede wszystkim marzę, żeby nie musieć pisać: "zaczynam 41y tydzień". A mam wrażenie, że tak będzie, bo u mnie jakaś bardzo duża cisza na froncie.
U mnie też miała być ryba standardowo, ale chyba zrobię jednak pizzę.. Domowa, to w końcu nie aż takie zło :D

midnight ja też się wzięłam za generalne porządki pokoju prawie nieużywanego (czyt. takiego, do którego wrzucamy wszystko co się da). Kiedyś pewnie będzie pokojem młodego, a teraz jest przechowalnią :D Już godzinę tam walczę, ale powoli widać jakiś efekt ;d Wytrzymałości w dalszych porządkach.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #903765 przez ann-sunshine
Gbs ujemny :-)

Rece mi opadly. Samochod usyfiony jak 100 diabłów. To nie na moje nerwy, a mąż a zapomniałem ci powiedziec ze toner mi się rozsypal i nie zdążyłem odkurzyc.

Martula cos spac nie chce isc :-/ a ja kawe wypilam i natala tak fika ze mnie zaraz rozsadzi

10 lata 5 miesiąc temu #903768 przez kakadu
dziewczyny drapanie spwedzenie na całym w ciele jest mega niebezpieczne i jest wskazaniem do natychmiastowego cc, bo moze oznaczac złą reakcje wątroby,
Koniecznie jedź na ip,! lepiej pojechac sprawdzić niz coś przeoczyć

10 lata 5 miesiąc temu #903788 przez Wiki
Witam Dziewczynki :)

Ja dziś strasznie w nocy się kręciłam i nie mogłam sobie znaleźć pozycji a rano jak już przysnęłam to kurier zadzwonił i musiałam się zebrać żeby mu otworzyć ale wiadomo jak szybko zbiera się ciężarna :) Zaraz wybieram się do wróżki o której Wam pisałam a potem jedziemy z mężem do Karola na działkę na weekend i już go zwozimy do domku bo trzeba go będzie jeszcze trochę obkupić przed obozem :)
Badanie na paciorkowca to chyba ja pierwsza robiłam bo już w 34 na szczęście wynik ujemny Wczoraj robiłam kiłę, hcv,hbs i toxoplazmozę i też wszystko w porządku :) krew ok żelazo 13.5 więc super tylko mocz słabo bo mam leukocyty hm..

Midnight- wszystkiego najlepszego w dniu imienin Ja obchodziłam wczoraj a Ty dziś ale zbieg okoliczności :) Przyszły do mnie 3 koleżanki i trochę posiedziały i potem już nie miałam siły z mężem jechać na lody więc kupił po drodze :) Ja mężowi zleciłam zrobienie porządku w pokoju Karola jak byłam na działce :) Bardzo Ci współczuję tego swędzenia Chyba faktycznie badania Ci zostają bo się zmeczysz :( Jestem pod wrażeniem Diety Twojego męża bo mojego kijem by do diety nie namówił a brzuszek już troszkę ma nie wielki ale coś tam widać :) Myślę że jak Maluszki się urodzą to trochę zrzucą wagi przy nich :)

Maniula- to masz Kochana siłę do tych zakupów Ja już nie dałabym rady tylu marketów zaliczyć :)

Gąska- mi się często brzuch napina i ogólnie jak trochę coś porobię to zaraz jakieś bóle mam na dole :(

Aggi- gratuluje donoszonej ciąży :)

10 lata 5 miesiąc temu #903792 przez aggi
natalia jakieś japońskie śliwki :P taka jakaś odmiana :D Ale słodziutkie i fioletowe mmmmmmmm :D u mnie też bardzo duża cisza, a z tego co widzę to młody 'z dupką w chmurach' bo brzuch wysoko :pinch: więc pewnie przenoszę, znam swoje 'szczęście' :pinch:

Ann no nie mogło być inaczej :) mój mały w brzuchu spokojny dziś nawet :)

Wiki oby wróżka miała dobre wieści dla Ciebie :) leukocyty to znaczy że jakieś zapalenie masz, pewnie gin Ci przepisze furaginę.

a ja sobie zamówiłam materiał miętowy w białe kropki i biały w miętowe kropki i mi mamcia uszyje prześcieradełko i poszewkę na poduszkę do wózka :whistle: a z reszty zrobimy obrus na stoliczek, który mam obok łóżeczka. Bo jest stary ten stoliczek i nie za ładnie wygląda to go przykryję takim białym obrusikiem w kropki :) takiego mam planaaaaaaaaa :blush:

10 lata 5 miesiąc temu #903801 przez Inna607
oj gorąco ... gorąco
po wyniki dziś nie dojechałam :p
pojadę w poniedziałek i odbiore dziś juz nie mam siły, nóżki bolą od lazenia po sklepach i ten upał wykanczaja, jedynie na co mam ochotę to leżeć i pachnieć :D

na obiadek dziś mielone ale mama zrobi bo ja nie mam siły stać przy garach. Mężuś kupił obiecany wiatraczek to trochę chłodniej :)

Ja w dzieciecym zakupiłam dziś grzechotke do wózka i poduszeczke :) zestaw poscieli na zmianę do łóżeczka i laktator elektryczny i naklejke na sciane z myszka minnie od której jestem uzależniona :woohoo:

ooo ja też juz dzis 39 tydzień czas start ... ooo abym ja nie musiala zaczynać 41 tygodnia bo sie załamie :(

10 lata 5 miesiąc temu #903818 przez aggi
Inna no obyśmy wszystkie nie musiały ponad 4 z przodu mieć ;) Bo chyba wszystkie wykitujemy :P pokaż zakupy :D

10 lata 5 miesiąc temu #903826 przez aggi
dziewczyny znalazłam przydatną stronkę, może coś ciekawego się dowiecie o szpitalu w którym chcecie rodzić :)
www.gdzierodzic.info/placowka/szukaj

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903847 przez Inna607
musiałam sie zdrzemnac po zakupach bo oczy same się zamykaly :) od razu lepiej tylko zmarzlam :blink: haha ;)

aggi no nikomu nie życzę przenoszenia, na twoja prosbe wstawiam zdjecia zakupów a co do strony szpitali to jeżeli chodzi o moje miasto to żadna nowość oczywiście że wybrałam lepszy ;)

edit
zdjęcia nie chca sie dodać moze później spróbuję

10 lata 5 miesiąc temu #903850 przez Inna607
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #903866 przez aggi
Inna faaaaaaaaajne zakupy :D

a ja dzisiaj trochę rzeczy odpakowałam od małego bo wszystko było jeszcze w pudełkach i opakowaniach :) nałożyłam ochraniacz do łóżeczka :D stoliczek sobie przyniosłam taki mały żeby koło łóżeczka mogła być lampka, podgrzewacz i najpotrzebniejsze rzeczy pod ręką :P także trochę dzisiaj poszalałam.. nie mogę się doczekać kiedy będę miała obrusik na ten stolik ale to muszę czekać aż materiał dojdzie i aż mama uszyje :D no i na lokatora łóżeczka się doczekać nie umiem nooo..

10 lata 5 miesiąc temu #903867 przez nataliaa87
Inna zmarzłaś?? :D Jak Ty to zrobiłaś? Zdradź mi sekret, bo ja bym wszystko oddała za trochę chłodu.. Wiatrak chodzi już kilka godzin, a ja się nadal topię..
Świetne zakupy :)

10 lata 5 miesiąc temu #903886 przez Inna607
nataliaa haha no sama nie wiem zasnelam na sofie przy uchylonym oknie w bluzce i spodenkach, nawet nie wlaczalam wiatraka i jak sie przebudzilam to normalnie bylo mi zimno :blink: :)

Mojego męża dziś nosi tylko chodz i chodz sie przejdziemy yyyhh kiedy ja nie mam sily :p

10 lata 5 miesiąc temu #903913 przez SylwiaWiktoria
Witam. Jestem położną. Zachęcam kobiety ciężarne do wypowiedzenia się na temat karmienia naturalnego i Banków Mleka w Polsce - poprzez wypełnienie ankiety.
docs.google.com/forms/d/1_5ct2dOl7w-ym0b...hKjVnqEiBAk/viewform
Dziękuję i pozdrawiam. :)

10 lata 5 miesiąc temu #903964 przez ann-sunshine
Pani sylwio wiktorio prosimy juz wiecej nie spamowac naszego watku, opublikowala pani juz wystarczajaco duzo postow aby kazda z nas je zauwazyla i zdecydowala sie wypowiedziec w ankiecie.
Podziękowania: nataliaa87

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka