- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość

Jadę dziś odebrać wyniki paciorkowca, oby był ujemny.
Może uda mi się dziś zdjęcie brzucha do zestawienia zrobić
Miłego dnia.
PS Kurczę, Asieńka mogłaby się odezwać, bo nie mogę przestać o niej myśleć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

midnight wszystkiego najlepszego z okazji imienin

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

midnight najlepszego Imieninowo

oj co do drapania i swędzenia jestem przedrazliwiona i jak mnie swedzialo to zrobiłam badania na cholestaze zeby wiedziec, lepiej to wiedzieć zawsze to człowiek spokojniejszy.
ale nie fajna nocke miałaś :/
ann ooo przypomnialas mi ze i ja muszę dziś odebrać wyniki

to sobie pospalam a mama mnie właśnie telefonem obudziła bo pojechała do lekarza i okazało się że jej doktorki nie ma a ona ma koniec zwolnienia i martwi sie czy inny jej przedluzy ... no aby bo będzie lipka

dziś szykuje się kolejny dzień zakupowy mężu idzie mi w końcu wiatraczek

no nic ide zrobić śniadanko i jade do dziecięcego kupic jeszcze pare pierdulek

miłego dnia dziewczynki

- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5

Ann, inna oby wyniczki ujemna byly

Ehh alez sobie wczoraj maraton uzadzilam. Pojechalismy do Kraka do mojej orto (teraz mnie boli cala dwojka bo zaczela ja przesuwac) a potem ikea, obi, castorama. Nogi nie powiem gdzie mi weszly ale mamy czesc mebli, zyrandol i baterie do umywalki jupi

Lozeczko przyszlo ale szczelnie zapakowane jeszcze nawet nie widzialam, a koszule kupilam na targu. Wlasnie spodobala mi sie bo nietypowa i fajna bawelna, teraz szukam czegos do porodu, krotkiego, rozpinanego i taniego

Milego dnia, ja w planach mam dzis odpoczynek

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Same ranne ptaszki tu są

midnight wszystkiego najlepszego

Też radzę się nasmarować jakimś balsamem żeby sprawdzić czy po prostu skóra nie jest mało nawilżona, a jeśli to nic nie da, to lepiej zrobić próby wątrobowe. Mnie też bardziej swędzie ciało, ale nie aż tak.
Ann wiesz, że ja też myślę, że Ty wcześniej urodzisz? W ogóle wydaje mi się, że urodzisz prędzej nie tylko przed Aggi, ale tez przed innymi

Ja też myślę o Asience.. Już prawie tydzień się nie odzywa. Nie chce mi się wierzyć, że nie ma tyle dostępu do neta.
Maniula super, że zbliżacie się ku końcowi z remontem

Dajcie znać dziewczyny jak z Waszymi GBSami. Chyba na razie tylko ja swój wynik ogłosiłam i to już dawno.
Kolejny upalny dzień się szykuje.
- marsi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Zapomnialam sie pochwalic moimi ostatnimi wynikami. Po zażywaniu żelaza przez miesiąc hemoglobina z 11,3 podskoczyłam mi na 12,9. Tak samo jak hematokryt z 33,6 na 38,1. A wynik na paciorkowca ujemny:) przeciwciała tez nie stwierdzono:) milego dzionka. Trzymam kciuki za wasze wyniki
- Gąska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

marsi gratuluje bardzo dobrych wynikow

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Gąska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
natalia fakt,ze ruch wzmaga skurcze.
Pochwale sie jeszcze - wczoraj M. odebrał wozek

- Jasminek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Dziuka wszystkiego naj naj naj życzę Ci Bożego Błogosławieństwa i pociechy z ślicznej Zuzieńki niech zdrowo rośnie, robi supr postępy !!!
midnight przyjmij imieninowe życzenia i ode mnie

ann dziękuję za pocieszenie w sprawie wagi dzidzi
kakadu dzięki również za pocieszenie, i za link jednak na linku jest tylko jakiś miły Pan Tomasz zdjęć dzidzi nie widać

aggi dzięki za info o Mikołowie zastanawiam się czy tam nie rodzic ... chyba się zdecyduję ... Napisz proszę jakie dokumenty trzeba mieć aby otrzymać becikowe?
Jakaś jestem padnięta z rana i mój optymizm wywalczony siłami opadł. Dzisiaj miałam badanie krwi na krzepliwość i paciorkowca. Czekam na wyniki.
Wszystkie Was pozdrawiam dziewczyny 3 majcie się dobrego dnia Wam życzę...
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

To będzie dobry dzień

już jest 23 na termometrze... ale może jakiś deszczyk wpadnie jak wczoraj?

W ogóle dziś zaczynam 38tc - ciąża donoszona, jak to dumnie brzmi no no

Wiki a mi się wydaje że mąż jako byk jest właśnie do rany przyłóż. Ugodowy, nie kłóci się, na wszystko się zgadza. No ze świeczką szukać

dziulka kurcze ile Wam radości musi sprawiać to urządzanie pokoiku wiedząc że Zuzia lada moment będzie leżała w swoim łóżeczku

missyy czyli mało konkretna wizyta dla Ciebie, ale ważne że wszystko jest OK

Ann Ty masz tam większe poparcie na testach no cóż zrobić

mi się asienka nawet śniła, kurcze oby wszystko było dobrze bo ja to zaczynam się martwić tak najzwyczajniej w świecie

midnight 5 rano hehehe nieźle

Inna pochwal się później co kupiłaś

MAniula podziwiam że wytrwałaś w takich podróżach

natalia mi też się wydaje że Ann nie jedną tutaj przeskoczy

marsi no piękne wyniki masz super

Gąska mi brzuch się stawia i twardnieje jak wstaję i idę, a później np się położę to znów się stawia. Albo jak pochodzę dłużej. Ale nie umiem określić ile razy. A jaki Wy ten wóz macie?

Jasminek Pity za 2012r, dowody osobiste, akt urodzenia dziecka, zaświadczenie lekarskie. No i jeśli np w 2013 było zatrudnienie a później ustało to trzeba mieć jakiś dokument potwierdzający że były zmiany w dochodach itd. Choć i tak biorą pod uwagę Pity za 2012r. Tak mi to tłumaczyła babka w opiece.
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja nie wiem jak to się dzieje, że u Was ciągle coś popada, a Dolny Śląsk omija szerokim łukiem. Codziennie patrzę z nadzieją w prognozy i jak nawet ma być jakiś deszczyk, to i tak nie przychodzi :/
- midnight
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

aggi - zazdroszczę przekroczenia tej magicznej granicy donoszenia

Dalej mnie wszystko swędzi - ja już tak mam, że do swędzenia jestem przyzwyczajona przez alergię i azs, ale stan dzisiejszy przekroczył moje progi wytrzymałości. Zrobiła mi się wysypka na całym prawie ciele, głównie na rękach, plecach, dekolt też mam załatwiony, o stopach nie mówiąc, bo na nich mam atak azs. Co ciekawe ja nie mam problemów z suchą skórą, więc balsamy nic nie pomagają. Chyba tydzień temu jak byłam u dermatologa to pozwoliła mi się czasem smarować jedną z moich "magicznych" maści.. ale one zawierają sterydy i używam tylko w ostateczności, jak już wyrobić nie mogę i na małą powierzchnię. Całej się posmarować nie mogę.. :/ Jak jutrzejsza noc będzie podobna, to w sobotę rano pojadę na IP, niech powtórzą te wątrobowe badania (miałam 2 tygodnie temu robione i były w normie).
A popołudniem wpadną teściowie

Wczoraj, korzystając z wyjazdu młodej postanowiłam zrobić w jej pokoju generalne porządki - i przekroczyłam progi piekieł

Na mojego M. mogę liczyć tylko w ograniczonym zakresie, bo sobie wymyślił, że jest za gruby i 7 dzień jest na diecie kopenhaskiej, więc ledwo ma siłę ręką czy nogą ruszyć :/ dobrze, że ta dieta trwa tylko 2 tygodnie

Miłego dnia

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

midnight może u nas w domu jeszcze różnica wieku gra rolę bo mama 10 lat młodsza

a ja byłam na ogródku i zebrałam całą miseczkę śliwek z drzewa

a na obiad robię dziś mintaja z ziemniaczkami i kapustą młodą czyli tak zwyczajnie piątkowo