- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- Gąska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178

Missy na miasto to idź, tylko samo prześcieradełko wystarczy. Tak normalnie jak masz dziecko ubrane to nie ma szans że ci zasika wózek. A do przebierania zawsze można podkład z ceratką wozić.
Ej no dajcie tej chłodniejszej pogody :-/
Gąska jakoś tak z twojego opisu, to chyba straciła bym wiarę w tę lekarkę, bo albo nie kojarzy cię w ogóle, albo zmienia zeznania. Dla mnie to też dziwne, że leżeć a teraz ci gada że na pewno nie urodzisz przed jej powrotem. A skąd ona to może wiedzieć? Przecież ciąże nie zagrożone wcześniejszym porodem czasem dużo wcześniej się kończą. A torbę spakuj, może już cię wieczorem na oddziale zostawią. Co jej szkodziło to skierowanie dać????
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Gąska rzeczywiście to wszystko się kupy nie trzyma. Dokładnie chciałam napisać to, co Ann. Już po naszych sierpniówkach widać, że dzieci rodzą się wcześniej niż w 40 tc mimo że nie było żadnych problemów. Masakra..Ja też coś myślę, że dzisiaj Cię zostawią. Przynajmniej na obserwacji. Obyś trafiła tylko na mądrzejszych ludzi, bo z tym też czasem ciężko..
Inna aż dziwnie się czyta, że gdzieś jest upał jak u nas tak chłodno i od rana leje.. Niebo jest tak zaciągnięte, że raczej przez cały dzień będzie padać.
Dobra, idę się wypuścić w miasto, póki stopy w balerinki wchodzą

- Gąska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Oby ktos dzis rozwial moje watpliwosci, bo myslenie mnie wykonczy.
Chcialabym miec juz synka przy sobie i nie musiec myslec o tych lekarzach i ich madrosciach

nataliaa87 wole byc w domu,ale jak zostawia to napewno z jakiegos powodu. Skurcze dzis juz czuje coraz wyrazniej. Ciekawe co wyjdzie w ktg. Moja gin nawet nie robila ktg i nie kazala nawet na nie chodzic,a polozna dzis mi mowila zeby przychodzila na ktg.
Ale mam dzis uczucie dziwne w srodku. Czuje moja szyjke normalnie
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Z tym telefonowaniem to faktycznie tak jest. Mąż co prawda jeszcze się nie stresuje, ale jak dzwonie do siory, to za każdym razem słyszę "myślałam, że już rodzisz"

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Z pogodą masz pecha, bo akurat pólnocna część kraju bez deszczu, a poniżej krajówka i pada non stop

Idę zrobić coś na obiad

Potem wpadnę sprawdzić czy marsi się nie odezwała

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Zaraz biorę się do nadrabiania

natalia aha czyli nawet jeśli dostałabym jakieś skierowanie na wywołanie czy coś to można wtedy jechać do którego szpitala się chce? fajnie by było. Mnie też trochę ciągnęło w podbrzuszu jak na okres w nocy

missyy ciasto z jabłkami , kruszonka aaaaaaaaa

asienka może spróbuj wymęczyć małego w dzień żeby na noc padał

Gąska hmmmmmmm dziwnie kurcze mogła Ci wypisać to skierowanie na cc i ona by sobie spokojnie na urlopie była, a Ty byś wiedziała że napewno to cc będzie... echh lekarze

marsi nono to czyli TY i ANTOŚ jesteście tymi szczęściarzami

Ann ja też mam zamiar męża dopaść dzisiaj bo on to już kilka dni koło mnie się kręci i wije, no muszę ulec wkońcu - może to coś da

Wiki GRATULACJE dzielna mamciu

No dziewczyny czyli mamy wyrównane 4:4 - teraz kolej na jakąś dziewczynkę !! Ann? Inna?

dziulka a co się dzieje z małą Zuzią????

U mnie na obiad jarzynowa. Kalafior, fasolka szparagowa, brokuły... taka lekka zupka najlepiej mi wchodzi teraz

Idę pranie wywiesić

Wrócę za niedługo zobaczyć czy marsi albo dziulka się nie odezwały.
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Nie wiem czy widziałyście, ale w 5-10-15 są wyprzedaże. Kupiłam młodemu dwie większe bluzki z długim rękawem, (bo w sumie mam tylko ubranka w rozmiarze 56 i 62) i małe rapersy na za niedługo

Kurcze mój mały jak nigdy prawie w ogóle się dzisiaj nie rusza.. Jak nie moje dziecko. Już mnie zaczyna to martwić.
Aggi z moim skierowaniem mogłam jechać tam, gdzie miałam ochotę. Więc myślę, że u Ciebie w razie czego będzie podobnie.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

idac do parku zaszlam do sklepu i ujrzalam piekna letnia sukienkę taka do kostek uwielbiam takie

natalia piszesz o parasolce patrze na swoje słońce i zastanowilam sie o co chodzi

- Gąska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
aggii dzis umowilam sie wlasnie do szpitala,gdzie jest moja polozna. Ma dzis dyzur wiec sprawdza co tam z moimi kosteczkami

Moj syn dzis zrobil taki obrot,ze do tej pory nie wiem co mial na mysli. Wygladalo jakby sie obrocil o 180 stopni. Dalej jestem w szoku co to bylo

Troche czuje sie jak na miesiaczke dzis.
Ciekawe jak marsi,na pewno juz ma dzidzie przy sobie

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Czytałam gdzieś, że niektóre maluszki przed porodem się wyciszają. Ale czy to prawda? wiele można dyskutować o tych objawach porodowych

Gąska Może jest coś na rzeczy?? O kłuciu to nawet już nie wspominam, bo ile można narzekać. Paru kroków po domu czasami z bólu nie idzie zrobić jak coś wezmie. Patrz opis poniżej:P
Moja królewna dziś jak zwykle aktywna, aż czasami boje się zjeść cokolwiek bo cuda wyprawia z moimi wnętrznościami

Kiedyś słodkie kopniaczki, a teraz jak pacnie to nie ma zmiłuj

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Także dzisiaj w domu leniuchuję

Gąska trzymam kciuki

missyy ja też STARAM SIĘ nie kupować już nic

Idę zupki trochę zjeść jarzynowej. Nie mam mocy na nic innego. Ani na jedzenie ani gotowanie