- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Z motorkiem w tyłku przyszykowałam obiad i odsprzątałam mieszkanie i chciałam właśnie na sofę przed tv zalec a tu sąsiedzi wiertarę załączyli
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Ann współczuję !
idę i ja zalegnąć trochę na łóżku. Najadłam się i chyba pęknę
może jak dostanę mocy to ogarnę domu trochę.....
na kuriera to chyba już nie mam co liczyć dzisiaj
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
Ann pożycz tego motorka, bo u mnie nadal nic się nie ruszyło A mężuś lada chwila będzie Poczyniłam za to postępy i kupiłam produkty
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
pojechalam na KTG i nic nie zapowiada sie na poród. Pan doktor powiedział że KTG ładne, kanal zamkniety szyjka 2 cm. Za trzy dni następna wizyta na ktg. No chyba że coś zacznie sie dziac prosze przyjść wcześniej. Na to juz nie licze.
Byłam na zakupach teraz wracam do domku i czekam na obiadek
Lecę odpoczywac
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ale dziś nudy Co prawda jest chłodniej ale jakiś leń mnie dziś złapał Wstałam już po 7.00 bo mały obudził się na karmienie i już mi się spać nie chciało Poszłam sobie trochę poprasować i czekałam aż Karol się odezwie z kolonii bo codziennie przed śniadaniem dają im tel i bardzo czeka na ta chwilę Mąż zrobił obiadek i pojechał po zakupy i do fryzjera a Bartuś śpi i je i tak w kółko
Aggi- a ile po cc Twoja bratowa zaczęła używać ten pas i czy faktycznie widzi efekty?
Chyba muszę męża na jakiś spacer wyciągnąć bo Oszalec można od siedzenia w domku Mały w zasadzie codziennie ma jedno spanie na ogródku ale ja muszę wyjść z domku
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Pal lichooo
Poszłabym chętnie dzisiaj na spacerek, tylko na razie nie mam z kim Emciu ma być koło 18, więc poczekam sobie jeszcze za nim
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Wczoraj do pozna poza domem u dziś dziecko łaskawie pospalo do 8:15 ale za to obudziłam się głodna.
Stopy mnie bolą już cały czas :-/ nawet spanie z nogami u góry nic nie dało
Mieliśmy jechać nad jezioro ale zachmurzone jest.
Wiki też chciałabym móc się nudzić z niemowlakiem
Inna uparciuszka ci się trafiła
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
ann tak masz rację, bardzo uparty osobnik mi się trafił
najgorsze jest to że teraz martwię się podwójnie żeby wszystko było dobrze i żeby z maleńką nic się nie działo bo przecież ktg nie jest w stanie powiedzieć czy wody np nie zzielenialy nie ??
i te czekanie ... wykonczy mnie. ahh jestem nerwowa podwojnie i tylko sprzeczam sie z mężem, kasa sie kończy, mąż nie może wrócić do pracy bo czeka na dziecko, a dziecko ma nas w nosie kolo zamknięte.
noc byla dość chlodna ale spalam przy otwartym oknie bo jak bym zamknela to bym nie wytrzymala Nawet sie troche przestraszyłam że przeziębie brzuch bo sie nie przykrywalam ale chyba nic sie nie stało
Pogoda póki co w miare możliwa, wiec może pogoda sie nie sprawdzi ??
no nic ide wylegiwać sie dalej
Miłego weekendu
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
U nas tez pochmurno i chłodno. Bałam się upału, a tu pogoda miło zaskoczyła. Na tvn meteo i tak pokazuje mi 30-32 stopnie, ale wątpię żeby to się sprawdziło.
Wczoraj udało nam się pojechać popatrzeć na wózki do dwóch sklepów. I to chyba jednak mężu będzie miał ostatnie słowo w tej sprawie Ciężko coś wybrać, bo w jednym koła hałasują, w drugim gondola źle się odpina, a w trzecim coś tam znowu Pewnie gdybym sama kupowała, to bym tych wszystkich rzeczy nie zauważyła Ale co tam.. Dzisiaj jak wróci z pracy, to jeszcze obskoczymy 3 sklepy w poszukiwaniu "ideału"
Aggi nie mogę nigdzie zobaczyć Twojego wózka, bo cholerka nie mają go w sklepach :/ Może dzisiaj gdzieś się uda.
A tak poza tym to cisza i spokój Ten weekend to raczej na pewno ostatni we dwoje u nas Trzeba go jakoś ładnie zaplanować
Ciekawe czy weekend dla którejś z nas będzie owocny:) A jak nie weekend, to na pewno kolejny tydzień W tym nasze dzieciaczki nie poszalały
Miłego dnia
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Inna jak po terminie chodziłam na ktg to mnie zawsze wziernikiem badali i sprawdzali stan wód, a Marta smulke puscila już w trakcie porodu i z tego względu urodziła się w zielonych wodach.
Natalia owocnego szukania wózka
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
w poniedziałek ide do swojego ginka i bez skierowania do drugiego szpitala nie wyjde a jeżeli mi nie da to i tak pojadę i powiem ze źle się czuje za bardzo sie martwię i nie chcem dłużej czekać ...
jak chodze na ktg to tamtego szpitala to tylko ktg i tyle a no i czasem sprawdza na samolocie czy rozwarcie jest a wody czy cos to nie sprawdzaja
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i rano zaspaliśmy hahaha. Ale dzisiaj to już jakaś pomyłka to co głoszą w tv 35 stopni? z czym do ludzi
Kurier wkońcu nie dojechał, zła byłam......... pewnie dopiero w poniedziałek dotrze
Inna no widzisz my swoje a dzieciaki swoje...... mnie też już chyba nic nie zdziwi ani na nic się nie nastawiam
Wiki to w miarę masz spokojnie w domu fajnie jak szwy jej ściągnęli - czyli po tygodniu zaczęła zakładać ten pas, zresztą położna w szpitalu jej mówiła że ma sobie kupić i zakładać. Co prawda nosiła miesiąc ale nie widać że w ciąży była
Ann mnie też stopy bolą tzn jak spuchną to zaczynają piec nie wiem już co na to poradzić bo chłodzenie średnio pomaga........
natalia napisz do producenta maila o listę sklepów z Twojego województwa/podaj miasto skąd jesteś i Ci najbliższe sklepy podeślą Mi tak wysłali i pojechałam oglądać tu jest strona producenta camarelo.pl/
co do zielonych wód to koleżanka miała dziwną akcję bo miała bóle 10dni przed terminem a w szpitalu przy porodzie jak wody zobaczyli to jej powiedzieli że ona chyba 10 dni po terminie jest? i się tak z nią kłócili termin miała na 12 sierpnia a 2 urodziła Mały ma dzisiaj 3 lata ale strachu się najadła co nie miara
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Ostatnio śpię w ciągu dnia z marta bo nie daje rady. Ciekawe czy ma to coś wspólnego ze złą morfologią
Powiedzcie że to jakaś pomyłka z tą temperaturą jutro.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość