- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wiki ale Bartuś słodziak
natalia no całkiem ładny O wiele lepiej się ogląda 'na żywo' zdjęcia niż takie internetowe od producenta
Ann ja w sobotę faszerowane papryki miałam pychotka
ooo Ewcia przyszła z księżniczką jezu jak ja zazdroszczę takiego porodu ! Ślicznotka z Lenki powiedz jaka duża się urodziła? i na kiedy termin miałaś? Bo mi umknęło gdzieś
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ewcia87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- serduszko20
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
buziole:)
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Moje dwa Skarby spia, wiec moze zdaze cos skrobnac - maz u dentysty Nasz Synek urodzil sie 29.07. o godzinie 19:41, wiec sie troszke pospieszyl - mowilam Wam, ze te co chca szybko to sie naczekaja a ja chcialam w sierpniu porod ok - krotszy od poprzedniego, wody odeszly w poniedzialek ok. 23 w nocy, o 1 w nocy bylismy w szpitalu, a urodzilam jak widac o 19:41 - widac taka moja natura,ze rodze dluuuuuugo hehe ale sie cieszymy, bo tym razem wszystko naturalnie, maluszek od razu u mnie na brzuchu, pepowine maz obcinal urodzil sie z waga 3600 g, 55 cm, glowka 37cm, obylo sie bez szycia w domu jestesmy od soboty,bo w piatek byl pod lampami, teraz tylko troche ciezko - ja mam anemie, starszy syn - zapalenie migdalkow, mlodszy - dziennie do szpitala na kontrole bilirubiny, plus jakies zapalenie w pachwinach wlasnie wietrzymy, maz poszedl wykupic masc, ale jakos wyjdziemy na prosta - i tak obaj sa slodcy;) nazywa sie Hamza karmimy naturalnie podrawiamy serdecznie :* i zyczymy zdrowych dzieciaczkow :*
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
serduszko no to nieźle się zapowiada u Ciebie Ciekawe jak się to zakończy
Ummi GRATULACJE mamusiu Kurcze zazdroszczęęęęę. Gdzie Wy tak właściwie mieszkacie ? pewnie za granicą? Bo imię oryginalne nawet bardzo
I pokaż nam tu małego !!
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ummi gratulacje, bardzo sie cieszymy.
aggi na ciebie tez przyjdzie kolej nie martw się
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Serduszko to moje ktg też ostatnie jakieś nie bardzo wyszło i kazali mi iść na spacer, zjadłam też czekolady i ułożyłam się do ktg na drugim boku i było dobrze
Ummi wielkie gratulacje, trzymam kciuki abyście wszyscy szybko doszli do siebie. Czyżbyście byli mieszanym małżeństwem i stąd takie oryginalne imię?
Aggi śliczny wózio i widzę że wszystkie opcje przećwiczyłaś
A to mój stary gruchot:
Załącznik nie został znaleziony
Załącznik nie został znaleziony
oczywiście w wózku jedna lala śpi a w foteliku druga i Marta dogląda je 15 razy dziennie
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
chyba dziewczyny cos pisalyscie, ze nastepny mial byc chlopczyk do wyrownania statystyk, to moj nie dal na siebie czekac ale i tak zaskoczona jestem, ze nikt do dzis nie urodzil a tu juz 4.8., choc moze po prostu dziewczyny jeszcze nie zawiadomily
jesli moge cos polecic - warto miec meza przy sobie podczas porodu - oczywiscie jesli maz chce- ja mialam fajne polozne, ale mlode, niedoswiadczone, to w sumie my wiedzielismy wiecej od nich jak mozna pomoc i maz o to dbal - warto miec kogos kto sie Wami na czas porodu naprawde zaopiekuje, bo nigdy nie widaomo jaka polozna sie trafi, moj maz to praktycznie urodzil ze mna polozne sie pozniej smialy, ze naprawde byly niepotrzebne
u nas sie jakos tak wszytsko na poczatek skumulowalo z tymi chorobami, ale moze to i dobrze - bo teraz moze byc juz tylko lepiej byle tylko bilirubina jutro dobrze wyszla i zaczela spadac, bo nie chcemy wrocic do szpitala... obecnie ma 17,5, od 20 daja pod lampy.
Aggi, Ann - Mieszkamy w Niemczech, a maz jest z Kairu
wozeczki macie sliczne - nasz jeszcze na strychu... nie ma czasu go wyjac
Ja Synka nazywam Zuczek a jego imie oznacza m.in. lwa w sume sile lwa ma - i po kopniakach to bylo czuc i teraz potrafi sie przekrecic troche, podnosi glowe, a jak byl pod lampami to dwa razy trzeba go bylo ewakuowac, bo tak sie rozplakal, raczka i nozka pukal w szybke, nie dal sie uspokoic - chcial wyjsc i koniec
nasz starszy syn tez fajnie reaguje, tylko wiadomo - choroba nie daje mu spac w ogole, do tego goraczka, oddychac nie moze, wiec maly marudka jest ale placze i mowi ala jak widzi pepek Zuczkowy, pieluchy wyrzuca, a jak sie budzi to pierwsze co mowi - dzidzius
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ummi trzymamy zatem kciuki za wyniki małego ! hmm to niezłą mieszankę w domku macie, w jakim języku ze sobą rozmawiacie? Starszy jak ma na imię ?
co do midnight też mi się wydaje że jest mamusią
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Midnight milczy więc może ona już też jest mamusią
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
śliczne te wasze wózeczki
ja zaraz mam obchod może dowiem cos nowego
mam wyjątkowo uparte dziecko rano na ktg mialam skurcze 20 mówili by pochodzic po schodach więc chodziłam i wiecie co na popołudniowym ktg skurcze spadly do 5, 7, 2 masakra !!! zamiast sie podnieść nie kumam o co kaman
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
Ann Twoja bryka również bardzo ładna Marta ma pole do popisu Oby tylko chciała oddać wózek siostrzyczce
Ummi wielkie gratulacje. Statystyki wyrównane Czekamy na jakieś zdjęcie synka
Serduszko u Ciebie też zaczyna się coś dziać Ktoś w końcu musi ten sierpniowy worek rozwiązać
Ciekawe ile dziewczyn z późniejszym terminem niż ja, mnie jeszcze wyprzedzi..
Ewcia zazdroszczę tak szybkiego porodu. NAwet nie wiedziałam, że tak się da Córcia przesłodka