BezpiecznaCiaza112023

Sierpniówki 2014

10 lata 4 miesiąc temu #909947 przez aggi
Inna ale Nadia Ci psikusy robi no normalnie szok :huh: :P :P :P

natalia wiesz ja brałam pod uwagę tylko ten kolor więc nie przyglądałam się i... naprawdę wszystkie są szare w środku? no to rzeczywiście niewypał. Tutaj akurat pasuje. Ale w innych hmmm no cóż :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #909952 przez nataliaa87
Aggi no dokładnie we wszystkich jest identycznie jak w Twojej. I jak nam pani pokazywała jakiś inny kolor, to nie mogliśmy sie przekonać, bo jednak spacerówka z 2 lata służy.. My chcieliśmy coś w beżach i to naprawdę nie wyglądało ładnie. Na zewnątrz beż,a w środku ta szarość. Zrobili widocznie jeden wzór.
Dlatego nie gniewaj się, że przedtem napisałam w ogóle o tym, bo Twojego wózka, to kompletnie nie dotyczy.

Inna widocznie to jeszcze nie czas Nadii. Daj znać po obchodzie.

A ja myślę, że Izi też może być mamą :)

10 lata 4 miesiąc temu #909955 przez aggi
natalia no szok powiem CI, ja inne kolory to jedynie gondolki na sklepie widziałam a one były super, ale że sama chciałam ten konkretny kolor to nie popatrzyłam nawet. No to zrobili niefajnie bo pewnie wiele osób to odrzuci - mogli pod kolor wózka robić ;) Ach nieważne, ale zdziwiłaś mnie :P

10 lata 4 miesiąc temu #909957 przez nataliaa87
Aggi bo rzeczywiście gondole wszystkie są ładne, a spacerówka tylko szara :)

10 lata 4 miesiąc temu #909958 przez Gąska
Mnie cos bierze zaraz przechodzi i znow wraca. Idzie burza,wiec to by byl dobry moment ;) ogolnie czuje skurcz brzucha,twardy jak kamien,czuje wedrujacy bol,ale strasznie slaby :/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jak wroce do domu to bede nadrabiac zaleglosci w czytaniu i odpisywaniu :)

10 lata 4 miesiąc temu #909967 przez aggi
natalia heheh no widzisz. dobrze że ja akurat za szarościami jestem :P

gąska trzymam kciuki za rozwój sytuacji :blush: :blush: :blush:

idę pranie wywiesić, może z odkurzaczem trochę pożuruję po domu....... i pod prysznic i do łoża :P
leżakowanie mi się należy za batalię z wózkiem, o :whistle:

10 lata 4 miesiąc temu #909971 przez Inna607
jutro mam mieć badanie i pani ordynator wspomniała o porodowce więc może w końcu coś ruszy :) ajj jestem pelna nadziei że może jutro najdalej pojutrze bede miała córeczkę przy sobie :)

aby, trzymajcie kciuki :)

10 lata 4 miesiąc temu #909979 przez missyy
aggi Twój wózek też mi się straaasznie podoba. Dobrze, że nie mieli go akurat na wystawie w sklepie, bo powiem Ci że jeszcze bym nie wiedziała który wybrać.

Inna To w takim razie na Nadię chyba nic nie podziała. Jaka uparta :P

Ann Zaraz tam gruchot :blink: :P Ładny, zgrabny i co najważniejsze wypróbowany. :) Od razu w oczu rzuciła mi się jakaś wystająca główka w nosidełku ;D hihihi, Martunia będzie na pewno ładnei się opiekować siostrzyczką :)

Ewcia87 Śliczna Kruszynka :) Poród marzenie, faktycznie jeszcze trochę to albo w domu albo w samochodzie byś urodziła ;)

Gąska Lekarze czu położne pocieszają, dają nadzieje, że poród może się odbyć w każdej chwili. Tylko co z tego jak tu nie ma żadnej akcji skurczowej :S
Mnie w poprzednich tygodniach coś tam brało, a teraz nic, trochę dziś tylko plecy męcza i tyle. :side:

Wiki Widać, że chłopak grzeczny, a jakie ma ładne włoski :))

Ummi Gratulacje dla kolejnej mamusi :** Też poród nie najgorszy, ważne że obyło się bez szycia :)

Wy tu o przytulaskach, a u mnie jakby to powiedzieć ładnie :whistle: cisza, spokój od pamiętam kiedy. Tak się jakoś zebrać nie mogę :dry: Wrrrrr....

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

10 lata 4 miesiąc temu #910049 przez Izi
Cześć dziewczyny, To chyba ja okazuje się być pierwszą sierpniową Mamusią, jestem prze -szczęśliwa! Dzisiaj wróciłyśmy do domu. Urodziłam 1.08 o 22.58, gdy zobaczyliśmy Małą zdecydowaliśmy się na imię - Aleksandra :) Oleńka jest śliczna, w dniu porodu ważyła 2880kg, mierzyła 51cm, 10 pkt w skali Apgar. Przy wolnej chwili napiszę więcej. Strasznie się cieszymy naszym małym Skarbem, który właśnie słodko śpi.

10 lata 4 miesiąc temu #910054 przez Inna607
Izi wielkie gratulacje :) to jak będziesz miała chwilkę zdaj relacje jak tam bylo i czekamy na zdjęcia Oleńki :) Dużo zdrowia dla Was :**

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #910056 przez nataliaa87
Izi kilka postów wcześniej pisałam, że czuję, że jesteś już mamą :) Ogromne gratulacje! Ola- śliczne imię :) Gdybym miała dziewczynkę, to też bym ją tak nazwała :)
Czekamy na jakieś zdjęcie :)

Mamy 6:5 dla dziewczynek, więc czas na następnego chłopca :D
Swoją drogą fajnie nam się te dzieciaczki rodzą :D

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #910073 przez ann-sunshine
Izi gratulacje :-) jak wstane i dopadne jakiś komputer to przeniose cie na liście. Nareszcie pierwsza faktycznie sierpniowa dzidzia :-) tez mi się imię podoba ale mamy już w rodzinie Olka :-)

Za dobra jestem dałam się dziecku wyciągnąć na spacer w deszczu i tak się zmeczylam ze nie byłam w stanie skarpetki założyć bo mnie skurcz w nogę łapał, musiałam męża poprosić ha ha

Maniula coś się dziś nie meldowała...

10 lata 4 miesiąc temu #910158 przez nataliaa87
Dzień dobry :)

Ja już na nogach. Ogarniam się, jem śniadanie i idę na ktg (ostatnie przed pójściem do szpitala w razie czego).
Kurcze, patrzę, że kolejne z Was zbliżają się do swoich terminów, a ja ciągle w dwupaku.

Pogoda cudowna (chłodno i pochmurno :D), więc można rodzić :D
No miejmy nadzieję, że w tym tygodniu trochę dzieciaczków nam przybędzie :)

Miłego dnia

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #910165 przez ann-sunshine
Natalia to życzę skurczów pod sufit na ktg ;)

Dzień dobry tak w ogóle

a u mnie pada od rana :-)

zaraz zobaczę czy mąż mi ogórki do kiszenia przyniesie, kolejna robota, żeby nie myśleć. O przyniósł, to mam co robić.

Zrobiłam porządki na liście, żeby było bardziej jasne i widoczne :-) i z tego co patrzę to najdłużej nie odzywała się Midnight i Maniula

10 lata 4 miesiąc temu #910191 przez missyy
Izi Gratulacje :)) Pochwal się w miarę jak znajdziesz czas swoją Maleńką :) A jak tam opieka w szpitalu??

ann-sushine heh, Ty wzięłaś się za ogórki kiszone, a mnie coś wczoraj ochota wzięła na domowe buraczki tarte. :woohoo: Nie wiem skąd ten pomysł wzięłam :cheer:

nataliaa87 Sama jestem ciekawa czy ktg jakieś konkretne skurcze wykaże :side: Nie ma chyba takich sił na Szymusia :P

U mnie też od rana tak delikatnie rosi deszczyk. Boże, co za przyjemne powietrze, może w końcu nogi przestaną mi puchnąć :side:
Dobra pogoda na rodzenie :laugh: :laugh: :laugh:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka