- Otrzymane podziękowania: 107
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Właśnie kupiłam kołderki i poszewki do łóżeczka i kołyski. Wszystko w różowe sówki:)
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Też bardzo bym chciała żeby ktoś coś takiego jak Anioł Stróż sama mam do tej pory taki obrazek z dzieciństwa, ale zobaczymy jak to będzie.
A nasz wózek ma schowane pod gondolkę czerwoną wstążeczkę
Kinga super że pościel zakupiona na pewno piękna.
Anetka, też uwielbiam sówki a Twoja jest fajowa.
Miłej nocki kochaniutkie
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Kinga Ta niania z angelcare zasięg ma super. Mała na piętrze, a my możemy nawet do sąsiadów na grilla wypaść Bateria bardzo długo trzyma. Do teściowej nawet nie biorę zasilacza i cały wieczór i do późna w nocy ją używam. W sumie nie wiem ile trzyma bo nigdy nie zdarzyło mi się jej rozładować.
Nelka Śliczniusie rzeczy. A te rozpinane body z długim rękawem gdzie kupiłaś?
Ania Chyba nie aż tak kosztowne. Raczej wybieraliśmy z tych tańszych. Twój wózek zdecydowanie jest więcej wart od mojego łóżeczko z resztą też, my mamy podstawowe tyle, że z szufladą. Ogólnie nie lubie przepłacać. Wózek kupowaliśmy nowy i np. nie dałabym tyle kasy jak np. X-lander. Ogólnie to jak z czymś zaszalejemy to staramy się zaoszczędzić na czymś innym
Agniesia Jak dokładnie go ubierałaś/okrywałaś na taką minusową temp.?
Aneta Twój i Agniesi balkonowy sposób tez bardzo mi się spodobał i tak samo w mroźną zimę najchętniej nie wychodziłabym z domu tylko niestety nie mam balkonu
Ja by nie wpadła na pomysł aniołka ale moja mama tak i Nadia ma już 4 aniołki. Milenka pewni też dostanie
Yoozia Strasznie rygorystyczna dieta dodaj zdjęca co tam już masz dla małej
Jeny w taki upał w sukni ślubnej…to się Wam trafiła pogoda :/
Kinga i Aneta Sowy teraz w modzie Też bardzo lubie
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Aneta nie wiem co zrobię z tymi adapterami do fotelika. W sumie przy Zosi zaledwie pare razy zakładaliśmy fotelik na stelaż. Mamy duże auto więc nie jest problem zabrać stelaż z gondolą, szczególnie że nawet nie muszę składać wózka żeby się zmieścił do bagażnika. Ale teraz z dwójką i w inną pore roku nie wiadomo co się bardziej sprawdzi. A że uwielbiam mieć wszystko do kompletu to pewnie dokupię och już sama nie wiem....
Ciuchy na pierwsze 3 miesiące myśle że mam, muszę tylko wyciągnąć jeszcze od siory pare cieplejszych śpiochów. A tak to chyba się wstrzymam i zobaczę jaka duża się urodzi Marysia i co jeszcze się przyda. Przynajmniej będę mieć pretekst żeby wyjść z domu.
A tak to nie mam kosmetyków i całego zestawu opatrunkowego dla siebie po porodzie. Nadal nie mam kołyski więc też poproszę o "lewą" forse poluję jeszcze na sterylizator do mikrofalówki i myślę jeszcze nad karuzelą do łóżeczka...
oj chyba każda się zawahała bo niespodzniewanej zamianie płci Anetki dzidziusia ale sprawa się chybko wyjaśniła bo przecież 13-14tc to za wcześnie żeby bez żadnych wątpliwości i ostatecznie podać płeć. My przecież miło się rozczarowaliśmy że zamiast Antka podejrzanego w 16tc będzie jednak Marysia t
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
więc tak,
body długi rękawek, rajstopki, skarpeteczki czasem i grubsze wełniane skarpetki (zawsze twierdze ze jak w stopy ciepło to i w całe ciało), pajac polarowy, kombinezon z kapturem, czapka (średniej grubości) bo kaptur ,... jak -5 to bez kaptura i cieplejsza czapka, rękawiczki no chyba ze rękawek był z zakryciem (rękawiczką)...
A tu na zdjeciu :
body długi rękawek, rajstopki, skarpeteczki + kapcie polarowe, spodnie polarowe (średniej grubości), sweterek średniej grubości, kombinezon na zimę , czapka i nawet widzę szaliczek... tak szaliczek zakładałam też. A i widzę cienki kocyk na spodzie ... ale cieniutki... pamietam że jednak używałam kocyka pod spód jak było od minus 5 do minus 10 ... bo powyzej to był spocony.
Przykrywałam go grubym kocem... mam specjalny kombinezon na sanki i do wózka....ale ten kombinezon zbytnio się nie sprawdził bo Staś się w nim jednak bardzo pocił.... < wełna owcza > .... i użyłam go moze z 5 razy....;/
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
www.blanca-baby.pl/produkt/Karmienie-dzi...-canpol-babies/14448
Opis: Szybki - umożliwia sterylizację w ok. 5 - 8 min.
Pojemny - jednocześnie może wysterylizować 6 butelek standartowych lub 6 butelek z szeroką szyjką.
Uniwersalny - mieści się w większości kuchenek mikrofalowych (25,5 cm x 17,5 cm); przystosowany do mycia w zmywarkach.
Oszczędny - do sterylizacji wykorzystuje 200 ml wody, co skraca czas sterylizacji.
Także ten sterylizator do mikrofalówki polecam
, ja się w tym sklepie zaopatruję>
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Nelka Dzieki za info, właśnie zależy mi, żeby były takie rozpinane bo to jednak duze uproszczenie, a cieżko na takie trafić.
Agniesia Uroczy ten Twój Staś Dziekuje za wyczerpującą odpowiedź. Nigdy nie wiedziałam jak ubierać małą w zimie. Samej zawsze mi było zimno co bym nie ubrała na siebie więc małą raczej na krótko brałam. Do tego była starsza wtedy. A taki niemowlak…spanie zimą na dworze to dla mnie abstrakcja. Taki wełniany śpiworem do sanek też mam.