- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- edyta88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 92
Dotkawy, mam w domu tardyferon wiec chyba zaczne go znowu brac. i magnez tez chyba zaczne pic, bo ostatnio coraz czesciej lapia mnie skurcze w lydkach i stopach

Munkki, cukry w normie o dziwo, bo mam taki apetyt ostatnio, ze nie wyrabiam

witaj Edyta, moja rowiesniczko

dziewczyny ja cos czuje, ze urodze jako ostatnia

- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

Dotkawy kochana trzymaj sie! Trzymamy z Krzysiem kciuki :*
Jutro moze uda mi sie tez uzupelnic tabelke....
- paulina2053
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Mam pytanie do Was jak mialyscie robiony pomiar wzdluz brzucha to ile wam wychodziło oczywiście w danym tyg. Bo u mnie w 34tc bylo juz 40cm co polozna uznala za zbyt duzy bo powinien pokrywac sie z liczba tyg ciazy. Wiecie cos wiecej na ten temat.?
Pozdrawiam i buziaki;)
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
Witam nowe mamusie:)
Dotkawy trzymaj sie dzielnie

U nas okey.
Jestem strasznie głodna i wracają mi mdłości:(
Jakoś od 4 dni mam wrażenie lekkości i w sumie braku cieżkości ciała... hmm dziwne? Może to tylko przejściowe ....
- edyta88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
MARZA [b]tak mi się przypomniało że córeczka mojej koleżanki obróciła się główką w dół kilka dni przed już ustaloną cesarką dzięki temu że położna ze szkoły rodzenia podpowiedziała im ciekawy patent na to jak zachęcić dzidziusia do takiego obrotu otóż dzidzie bardzo interesuje światło i dzwięki, jej mąż zaczął się bawić i jeżdził jej po brzuchu latarką bądź tel . komórkowym i poskutkowało o dziwo ;D[/b]
- edyta88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- edyta88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
paulina2053 napisał: Hej dziewczyny;) nie bylo mnie tu wieki z wielu względów ale czytałam i pozdrawiam Was wszystkie;) u mnie ogromna zmiana bo z Zosi zrobil sie Patryk co bylo dla nas duzym zaskoczeniem i radością
co do terminu tez pewnie bedzie zmiana choc jestem w 35tc polozna mnie poinformowala ze za trzy tyg juz rodzimy albo wczesniej ze wzgledow bezpieczenstwa... z jednej strony strach a z drugiej ogromna niecierpliwosc i chec przytulenia mojego najwiekszego skarba...
torba juz spakowana, kacik w sypialni dla maluszka równiez tylko jego nam brakuje;)
Mam pytanie do Was jak mialyscie robiony pomiar wzdluz brzucha to ile wam wychodziło oczywiście w danym tyg. Bo u mnie w 34tc bylo juz 40cm co polozna uznala za zbyt duzy bo powinien pokrywac sie z liczba tyg ciazy. Wiecie cos wiecej na ten temat.?
Pozdrawiam i buziaki;)
ojej no mega zaskoczenie było:D
a wyprawka nie jest róż przygotowana;)???
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126

www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
wybierz tam tlo i takie tam, potem bedziesz miala link do swojego suwaczka, ktory trzeba wkleic w swoim profilu
Profil - Edytuj (po prawej stronie) - Informacje o profilu - tam na dole masz Podpis i musisz wkleic tego linka z suwakiem.
Powinno dzialac:)
paulina a w ktorym tygodniu z Zosia zrobil sie Patryk?

u nas dzis dzien lenistwa.... mam zamiar pilnowac diety i sie skupiac na tym co jem, bo wczoraj cukry szalaly :/
jutro ktg, juz jestem niespokojna, chcialabym uslyszec ze z malym ok i ze doczekamy tego 30.09...
dziewczyny za 12 dni ide do szpitala, coraz bardziej o tym mysle i sie boje... ja nigdy w szpitalu nie lezalam!
agniesia co do glodu to Cie orzumiem, ja mam cos takiego od jakiegos czasu tez:/
- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114

Paulina2053 Witaj ponownie. Ale zmiana. Też mnie ciekawi kiedy się o tym dowiedziałaś i jak to się stało, że lekarz nie zuważył klejnotów wcześniej

Munkki To niewiele zostało, Tobie leci teraz szybko czas czy się dłuży. Bo u mnie śmiga – został mi miesiąc, a wydaje mi się to tak mało.
Malvi Koniecznie coś napisz, a zwłaszcza jak u Ciebie wyglądał poród i jak pierwsze dni z małym w domu. Daje się już coś wyspać w nocy?
Ciekawe co u pozostałych mam. Jagodzianka już pewnie w domq, a Kinga, Gwiazdka i Ewa do jutra powinny wyjść. Dziewczyny odezwijcie się jak tylko znajdziecie troszkę czasu bo się tu niecierpliwimy
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126

ogolnie to mi szybko czas leci.... wiekszosc czasu patrze jak brzuch mi robi fale i sobie mysle ze niedlugo juz bedziemy wszyscy razem po tej stronie

pranie, prasowanie juz ogarniete, teraz to juz tylko czekac mi pozostaje:)
- edyta88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114
Edyta88 Bardo ładny suwaczek i córeczka przesłodka

- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
Wg mnie pampersy sa bardziej miękkie i przyjemne ... kiedy Staś ma czerwoną pupcie zakładam mu pampersa i zresztą na noc też mu daję pampersa

Dada są sztywne i mocno przylegają bo i są grubsze i zbite.
Prawda jest taka że i jedno i drugie u nas się sprawdziły... a co do przeciekającego pampersa - cóż zdazyło nam się i w pampersie i w dadzie, dlatego uważam że to bardziej chodzi o niedokładne założenie i potem zsuniecie się pampka.... dodatkowo u chłopców może się inaczej ulożyć podczas zakładania pampka i pojdzie bokiem:P

Kupki lecą i w tym i w tym bokami

Czekam aktualnie na promocję DAdy ... bo mają 2zł taniej na 2 paczkach - co daje tylko 0,01 gr na 1 pampku taniej...niech się wstydzą...
czekam na taką promocję co by 0,46gr za jednego wyszło....
___
Staś jak się urodził miał pampersy zielone
a Jaś jak się urodzi będzie miał Dady... jesli dady się nie przyjmą to mam nadzieje ze pampki sie przyjmą ...co by tylko w jednym sklepie kupować dla moich dwóch chłopaków:P
- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 77