- Otrzymane podziękowania: 92
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Mleczna Mama gratuluję dziewczynki :* a masz już wybrane imię? Fajnie że nas czytasz, ja już teraz nie mam za bardzo czasu podczytywać innych wątków także pisz jak będziesz tylko miała ochotę u nas co u Ciebie słychać
My byliśmy u pediatry i okazało się że te krostki to nic groźnego tylko potówki polecił nam maść bez recepty, gdyby któraś z Was chciała nazwę to napiszę bo teraz nie pamiętam i mamy zmniejszyć temperaturę w mieszkaniu
- inus23
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 4
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Mleczna nareszcie wieści od Ciebie ! Gratuluję z całego serduszka dziewczynki ! Super, że zaczęłaś czuć ruchy! Niesamowity czas to był dla mnie Potem to już nieprzyjemne się robi jak dzidzia rośnie, bo boli hehe Kochana w roli mamy czuję się niesamowicie ! Mały jest wspaniały, chociaż czasami i na początku dał mi w kość Miałam lekkiego doła po wyjściu ze szpitala, ale mój kochany M mnie bardzo wspierał i już jestem szczęśliwa Jeszcze nie do końca umiem reagować na potrzeby małego, ale cały czas się uczę jego obsługi
yoozia ja na początku też odciągałam marne ml ! Niczym się nie martw produkcja się rozkręci ! też odciągałam po 50, a nawet mniej... Teraz po 90 i więcej Jak systematycznie będziesz odciągała to mleczko ładnie się będzie produkowało
a z mm tak jak pisze malvi nie wolno podgrzewać drugi raz ! położna mi to powiedziała. Niestety trzeba robić na bieżąco.
inus to tak na spokojnie to odebrałaś, że już się zaczęło
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Malwi! wiele imion chodzi mi po głowie.... nie mam jakiegoś jednego wybranego. Czekam aż mnie oświeci tak jak z synkiem było. Nagle mnie olśniło i miałam imię. Oby i tym razem tak było! mam wiele pomysłów. Jak tam Krzysiu?? Bardzo Cię obserwowałam i kibicowałam Ci bo widziałam ,że Krzysiu myślał nad wcześniejszym wyjściem na świat.
Marza to że byłaś lekko smutna na początku to normalne. JA miałam coś takiego,że nagle włączyła mi się straszna tęsknota za mężem... Do sklepu go nie chciałam puścić. bardzo go potrzebowałam. Ahhh buzowały mi hormony. Ale cudownie jak dzidziuś rośnie , będziecie się coraz lepiej rozumieć a im bardziej tym będziesz spokojniejsza.
Kochane kibicuję Waszym laktacjom. ?Ja walczyłam długo ale ściągało mi jedynie 15 ml!!!!!!! może miałam zły laktator .
buziaki dla Was! jestem z Wami w kontakcie!
PS!!! a jak nasza Kinga kochana??????? wiecie może!?
PS2 powiem Wam szczerze.... cudownie ,że jestem w ciąży. jestem bardzo szczęśliwa. Bardzo odżyłam jak się dowiedziałam że jestem w ciąży po tym co się stało. Trzymałyście kciuki i widzicie..... macie cudowną moc haha! buźka!!!
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Jak moja mała chce butlę zamiast piersi to jej daje ze 20 ml i znów dostawiam do piersi. I wtedy łapie bo już nie jest tak głodna.
U nas też sprawdza się bardzo regularne karmienie- budzę ją co 2 h w dzień i co 3 w nocy. I od wczoraj często usypia przy cycu i nie domaga się butli. Dziś sprawdzimy czy przybrała na wadze.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
Marza gdyby u nas usg bioderek kosztowało 50zł to bym się nawet nie zastanawiała, ale niestety w Wawie to koszt 150-200zł :/
Kacha a ten preparat to w formie herbatki? Drogi? Ja wczoraj kupiłam herbatkę bocianek na laktację i zaraz sobie zaparzę jestem pewna że Krzyś przed chwilą za dużo zjadł z cyca bo tak mu się ulało że zapluł całą tetrową pieluszkę i mnie nie wiem jak mam to robić żeby się nie przejadał...
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystko tak naprawde zalezy od Ciebie samej.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Po jedzeniu czasami też strasznie ulewa jakby miał za dużo i też nie umiem sobie z tym poradzić, bo jest strasznie zachłanny i to pewnie dlatego...
Też mnie interesuje czemu mleko zanika jak ściągamy laktatorem? przykra wiadomość, bo tylko tak mogę małemu dawać moje mleczko Dzisiaj robiłam podejście do cyca, ale nie da rady... Mały złapie brodawkę, ale nie chce mu się ssać
Kurczę Malvi faktycznie drożyzna w tej naszej stolicy... A Krzyś ma dalej te krostki? Mogłabyś wstawić zdjęcie tego? BO kurde mojemu się plamki zmieniły na krostki i się martwię