BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 3 miesiąc temu #950816 przez malvi
Aneczka może jej się nudzi lub jest śpiąca i nie może usnąć ;) jeśli chodzi o 1 opcję to spróbuj ją zainteresować jakąś zabawką, może się rozchmurzy - na Krzysia często to działa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #950817 przez munkki
Aneczka u nas przeważnie oznacza to ból brzucha i nadchodzącą kupa. Ja wtedy noszę , mqsuje brzuch i na przewijaku nóżki w górę lub leżaczek i wibracje..

10 lata 3 miesiąc temu #950820 przez munkki

10 lata 3 miesiąc temu #950825 przez aneczka25
zasnęła w huśtawce i przełożyłam ją do łóżeczka-póki co śpi.
myślę, że chodziło o to, że nie mogła zasnąć....ale no masakra jakaś

10 lata 3 miesiąc temu #950831 przez aneczka25
aaaa miałam spytać mam karmiących mm czy dajecie dzieciom coś poza mlekiem do picia???
U nas przy mm kupa jest raz na dwa dni ;)
nelka nasza mała wręcz przeciwnie! bez pałąka nie chce siedzieć!
pauletta mów kochana jak po szczepieniu!
yoozia nasza ma czkawkę często jak jej się uleje :dry:
Anetka cooltura :P bawcie się dobrze!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A małego do łóżeczka pakuj już:P
Co do tej gondoli.....to mój klopsik taki mały???Ja mam wrażenie, że ona ma tam sporo miejsca!

10 lata 3 miesiąc temu #950836 przez Caroina
Aneta Na pewno w domu ale nie wiem czy w naszym czy u kogoś. Może się zjedziemy ze szwagierkami i szwagrami tak więc jest szansa, że nie skończymy sami ;)

Aneczka Moja jest taka marudna jak jest zmęczona i nie może zasnąć
U nas na mm mała robi kupe raz na 2-3 dni (na ogół co 3 dni) i co dziwne od jakiegoś czasu dość rzadką, a wydawało by się że ma zaparcie skora tak długo nic. Nie dopajam jej bo nie chce pić wody. Nadia miała tak samo.

U nas szał. Milencia spała od 23 do po 6 :woohoo: wtedy dostała mleko które sporządził M i strasznie jej nie pasowało (okazało się, że troche mleka w proszku zostało w dozowniku), ciągle wypluwała smok i denerwowała się mega wiec ją uspałam i w sumie bez mleka pospała do 9:40 kidy to wszyscy się obudziliśmy :woohoo:

10 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #950843 przez Aneta_78
..

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 3 miesiąc temu #950850 przez munkki
My juz po spacerze, super pogoda. Stas teraz wydaje dźwięki jak sowka i śmieje się do karuzeli. zaraz przebieranie karmienie zabawy i jak znów zaśnie to może obiad zjem nawet dziś hehe:)

Aneta no to spore zakupy :) najważniejsza swiecaca bluzka ;) a zdjęcia też muszę pomału wywołać... I ramki kupić!

Aneczka u nas w gondoli tez sporo miejsca wiec jeszcze na pewno pojeździmy ;) tyle ze nasza ogólnie jest dość duża.

Wybieram się wieczorem na basen. musze coś zrobić bo mnie kręgosłup strasznie boli... ciekawe czy nie zaleje basenu mlekiem... Musze się osiągnąć przed wyjściem...

10 lata 3 miesiąc temu #950853 przez malvi
Anetka poka ten album ;) i nadal czekam na link do kojca :D

Munkki super pogoda? Kurde u nas tak ponuro że nie chce mi się wynurzać ale muszę wyjść z domu kupić właśnie ramki ale na prezenty (dam mamie, tacie i dziadkom ze zdjęciem Krzynia w środku)

10 lata 3 miesiąc temu #950854 przez Marza
Netka to nie ja dawno się nie odzywałam tylko Wy tyle naskrobałyście ! :woohoo: Jak ja to nadrobię :D Ale zacznijmy od początku :)

Cześć dziewczyny :kiss:
Nie wiem czy powinnam :p ale pochwalę się ! :blush: Mały spał od 21 do 7 !!! potem o 8 zasnął i spał do 11, a ja tak samo :D W nocy kwękał kilka razy, ale tylko chciał smoka. Raz się rzuciłam żeby szykować mleko i podałam mu smoka żeby nie płakał, było to o 5 i byłam pewna, że to już to, a ten zasnął :D Naprawdę cudowna nocka. Tego mi trzeba było. Teraz też grzeczniutki leży sobie w łóżeczku i obserwuje karuzelkę. Ktoś mi podmienił syna ! :silly: ( A może to tylko taki jednorazowy prezent świąteczny xD)

Do Warszawy chętnie :D Wczoraj mówiłam, że jadę. M się zgodził haha, ale chyba by oszalał sam z małym :D Poza tym jednak to kawał drogi :(

Aneta szkoda, że większa dawka mleczka nie zadziałała... Każde dziecko inne no :*

Nelka mój różnie z główką. CZasami piękne, sztywno trzyma, a czasami mu lata na wszystkie strony hehe :) a CO DO LEŻAczka to mój praktycznie caly dzień tam spędza :woohoo: rzadko w dzień chce spać w łóżeczku :) Tyle co poobserwuje karuzelkę, a tak to śpi, ogląda tv, obserwuje nas, gada z nami w bujaczku wszystko :) Teraz leży w bujaczku i patrzy na mnie jak do Was piszę :D Imponujący plan dnia!!! U mnie też wszystko od małego zależy :D ale podziwiam !

Pauletta też nie wypowiem się na temat Twoich teściów. Daremni ludzie. Na Twoim miejscu już bym z nimi nie szukała żądnego porozumienia. Kciuki za szczepienie zaciśnięte !

Kacha i która babcia wygrała? xD czy w końcu TY musiałaś pchać wózek? :D

Munkki nawet nie mów o ADHD !!! :P Po prostu ruchliwe te nasze maluszki i tyle :)

Yoozia mój miał w oba udka i ramię :( Przykra sytuacja, bo patrzysz jak dziecko cierpi, ale taka kolej rzeczy. To dla ich dobra ! Miłosz też spał po szczepieniu :)

Aneczka, a się uśmiałam jak zobaczyłam to zdjęcie :D Jeszcze mała ma taką słodką minkę :D Super zdjęcie ! :D Ps. Jak możesz nas tak kłamać skoro masz w domu takiego aniołka?! :silly: poza mlekiem rzadko coś daję małemu, bo nie chce :) Mleko mu styka :P

Malvi na jaki farbujesz? ;> na blond? Kurde super pomysł z tą ramką i zdjęciem małego dla dziadków! ODGAPIAM !!! :kiss:

Aneta ale zakupy! Super :D Też patrzyłam na te albumy, bo są śliczne :D Ale się nie zdecydowałam :D Nie mam wywołanych żadnych zdjęć jeszcze, ale planuję też album na pamiątkę Miłoszkowi zrobić :) Zapewne nie jeden, bo mały ma dwa miesiące ponad, a my mamy tyle zdjęć, że szok :D Ale do albumu pójdą te najlepsze :)

NDROBIŁAM! Matko :D

Na spacer też się wybieramy dziś, ale jak tatuś wróci z pracy, bo też chciał iść :)Słoneczko pięknie grzeje :)

10 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #950871 przez Aneta_78
..

Podziękowania: malvi

10 lata 3 miesiąc temu #950874 przez pauletta
My po szczepieniu. Tz z nia wszedl. Ja buczalam przed gabinetem. Nie moglam zniesc jej placzu. Jak weszlam po az sie zanosila. Od razu przytulilam i dalam cycusia. Moja kruszka kochana. Teraz spi i chrapie :-)

Dzieki za kciuki

Wazy prawie 5100

Malvi tak codziennie i to nie jedna :-)
Podziękowania: malvi

10 lata 3 miesiąc temu #950876 przez Marza
Anetka obiecuję poprawę :D Album śliczny! :) Ile za niego dałaś? bluzeczką sylwestrową też się mogłaś pochwalić :D Kurde ja nigdy nie byłam w teatrze :D Ale chciałabym poczuć ten klimat :) Jeszcze w Sylwestrową noc :) Super :) i też nie umiem na komórce za dużo zdziałać :P także nie masz się czym przejmować :D

Głód dopadł małego :D wrócę później :D
Podziękowania: Aneta_78

10 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #950882 przez Aneta_78
..

10 lata 3 miesiąc temu #950891 przez munkki
Aneta alez oczywiscie zgadzam sie ze studentow trzeba wspierac;)
i na pewno bedziesz wygladac zjawiskowo, maz oszaleje;)

Pauletta szczepnienia bola mamusie tez:/
Marza gratuluje nocki;) i rownoczesnie zazdrosze...

moj maluch spi teraz, ja moglam zrobic na szybko obiad... leniwe... wyszly jakies dziwne... maz robi lepsze.. ja to jestem do dupy w kuchni no ale nic, zjem :)
Podziękowania: Aneta_78

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka