- Otrzymane podziękowania: 161
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
...nieustająca awaria suwaczka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 77

Anetka ja zaluje ze czytalam bo teraz bede ciagla mala do pediatry. Albo dzwonila do poloznej.
Mala normalnie wsio jak zWsze. Przed chwila przy przebieraniu duuuuzo usmiechow. To taki rytual nasz

Usypiamy sie.
- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 77
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

Krzynio spał od 22 do 8:20

Cycki mi zaraz wybuchną

- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- kacha
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 96

munkki- jak ja Ci basenu zazdroszczę... Ja też muszę pochodzić, woda mnie rozluźnia.
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

To dla mnie kompot z suszonych śliwek u babci, tatar z łososia i gruszki marynowane

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126
meldujemy sie na szybko bo juz slysze ze Staszek kewkoli;)
spal niezle od 23 do 5! ale niewiem czy nie budzil sie w miedzyczasie a po prostu matka sie nie wybudzila bo bylam taka wymeczona ze masakra... ale za to dzis nowa energia:) i nawet jakos zakwasow nie ma po basenie... a fakt woda rozluznia, moze sie uda zebym chidzila w srody co tydzien...
malvi jak chustowanie? jakbys miala pytania to dawaj, ja tez na poczatku balam sie go wiazac a teraz to rachu ciachu i juz w srodku groszek jest.
Anetka, Caroina nie piszcie o jedzeniu! no i o drinkach! ja uwielbiam piwo ale to bardziej w lecie, za to na zime to sie zawsze wiezorem alkoholizowalam lampka wina... a teraz bufet w cycorach i nie za bardzo :/
co do smakow - dla mnie barszcz z uszkami to must have na stole wigilijnym;) no i piernik...
Pauletta, Yoozia - pamietajcie ze w necie opisane sa tylko te "zle" przypadki. Nikt nie pisze o przypadkach jak po szczepieniu nic nie bylo - a tak jest w wiekszosci przypadkow. ja tez sie spinam za kazdym razem... :/
ech maly spi a o 11 chcialam na spacer isc... Kacha mnie zainspirowala ze trzeba chodzic codziennie;P
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
pisalas o podkowce i odczuciu strachu... u nas tez sie juz pojawilo, to jest rozbrajajaco smutne jak sie patrzy jak taki maly chlopczyk robi podkowke i chlipie...
- minnie90
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 40
Nelka - cos w tym jest

malvi - ja planuje do 6 m-ca ale jak będzie czas pokaże:) co do ramek to zaszalałam 17zl/szt rozmiar 15x21, ale to dlatego ze ostatnio kupiłam 3 za 7 zł/szt i sa badziewne, nie wiadomo skąd rysy sa na nich

- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114

Podkówkę też już kilka razy widziałam ale Nadia była w tym zdecydowanie lepsza. Mam nawet filmik z nią, który rozbraja. Ona się smutała, a my nie mogliśmy powstrzymać śmiechu - co za rodzice

U mnie karp obowiązkowo. Piernik, ciasteczka cynamonowe i „przepyszny” kompot z suszu mojej mamy. Zawsze też mamy indyka ale nie w Wigilie tylko 1 i 2 dzień świąt.
Aaa zdjęcie choinki dodam później jak się odrobie. Teraz musze troche ogarnąć dom puki mała śpi.
Malvi Ale śpioch

Moja też nieźle. W końcu uspałam ją sama o 00:50 i spała do 7:45 więc jak na nią to bardzo długo. Wypiła mleko i od tamtej pory śpi nadal. Teraz pewnie prześpi dzień i znów na wieczór pobódka.
Munkki Przeleci i wrócą dobre czasy

- kacha
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 96

A z aromatów to oczywiście pomarańcze. Jako dziecko urodzone w latach osiemdziesiątych, nawet w czerwcu, gdy czuję zapach pomarańczy to mi się robi świątecznie.
Kochane, jeszcze tylko łazienka i świąteczne porządki uznam za zakończone.
Munkki - miałam dziś nie iść na spacer, bo coś z nieba siąpi i marznie, ale mnie zawstydziłaś i chyba na chwilkę wyjdę

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A orientuecie się jak to wygląda jak się przestaje karmić piersią po 6 miesiącach? przecież wtedy dzieci nie są tylko o stałych pokarmach tylko jeszcze butle ciągną... Jakoś ciężko mi sobie to wyobrazić..
Mam teraz chwile relaksu, syn cieszy się do karuzeli

Minnie z tymi wzdymajqcymi produktami faktycznie nie można przesadzać ale jak się zje łyżkę kapusty to nic się nie powinno dziać. nasze dzieci już nie są takie malutkie bardzo. Mi położna mówiła ze to tylko w Polsce obowiązuje ten terror kapusty

Kacha u nas tez kropi :/