- Otrzymane podziękowania: 161
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
...nieustająca awaria suwaczka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
u mnie Staszek znowu drzemka (zadzialala zmywarka).
a wy co tak ucichlyscie? czyzby gotowanie obiadow rozpoczete?
ja dzis ryba na parze z brokulem i ryz albo kasza (co znajde to bedzie...)
- edyta88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 6

jak czytam że wasze Skarby śpią tak ładnie w nocy to żal a raczej zazrość mi dupe ściska!!!

ale jestem perfidna...dzisiaj zostawilam ślubnego z dzieciakami i poszlam na pazurki i zakupy a ten dzwoni 10 razy a to że zuzka ryczy godzine za mną i nie może jej uspokoić a to że mały się drze i że za chwile nie wytrzyma i się z okna rzuci...a ja sobie myśle A DOBRZE CI

a co do zapachów i smaków świątecznych to u mnie mandarynki ( zawsze wcinałam tonami w święta

no i zapach choinki zawsze w domu mieliśmy żywą i już inaczej nie umiem sobie wyobrazić...dlatego też chyba jako nieliczna z tego forum nie mam jeszcze choinki może w niedziele wyślę M z odpowiednimi instrukcjami co do wyglądu drzewka

- kacha
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 96
Rozpadało się na dobre, nie poszłam na spacer. Dusia śpi a ja .... dam da dam... po raz pierwszy od porodu zrobiłam obiad z dwóch dań! Zupę krem z dyni i makaron z cukinią i sosem serowym! Jestem dumna z siebie.
Aneta
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

Byliśmy i kupiłam:
- 3 ramki po 4,99zł/szt (100 razy ładniejsze od tych po 15 u fotografa)
- szare spodnie dresowe dla mnie za 19,99zł
- body dla Żuczka za 4,99zł
- pajacyka dla Żuczka za 12,99zł
Także zakupy takie jak lubię

Przy okazji wstąpiliśmy do Biedronki i kupiłam stroik do domu i schab bez kości (od dziś jest promocja, więc jeszcze były ładne kawałki

Aaaa i widziałam te bluzki sylwestrowe - fajne

Edytka u mnie nie dość, że nie ma choinki to jeszcze nawet nie było żadnych porządków - zaczynam od soboty

- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114
Jejku zapomniałam o moim ulubionym serniku na zimno z galaretką. To chyba 2 rzecz po karpiu która kojarzy mi się ze Świętami. W tym roku robie 2 bo jeden dla Nas, a drugi do teściowej na Wigilie. Indyk jest u Nas co roku ale to dziadki przygotowują całą wieczerze my tylko się stołujemy

Edyta Dobra jesteś, taką choinę sama przytachałaś do domu. Szacun

Kacha Faktycznie zaszalałaś z obiadem. Ja jeszcze się nie szarpnęłam na 2 dania.
- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Malvi Ale fajne zakupki. Aż mam ochotę wybrać się do pepco. Całe szczęście moze jutro się uda. Trzeba by zacząć kupować prezenty świąteczne bo już niewiele czasu zostało, a tam tyle fajnych rzeczy, że na pewno coś się znajdzie.
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126
teraz spi na brzuchu juz druga godzine i tak bombarduje bakami ze masakra:D
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 92
Munkki, moze i tak jest, ze w necie sa opisywane tylko te negatywne strony szczepien, ale znalazlam na fb taka grupe rodzicow, ktorzy swoich dzieci nie szczepia lub szczepia wybiorczo i to co tam pisza to... Brak slow jak niektore dzieci cofaja sie w rozwoju i jakich negatywnych objawow poszczepiennych doznaja. Tam jest prawie 10 tys osob wiec to niemala liczba.
Aneta, moja ma takie cos z tym strachem wlasnie od drugiego dnia po szczepieniu i myslalam, ze to po tym taka wrazliwa jest na dzwieki i sie boi... Ale skoro to normalne, to chyba ok.
Moja corcia nie przewraca sie jeszcze z pleckow na brzuszek, ale od wczoraj widze, ze probuje. Jak lezy, to jakby probuje sie przewracac, ale tylko na lewa strone. I znowu poczytalam, ze jak tylko na jedna strone, to moze oznaczac asymetrie itp. Qrwa chyba se odetne neta

- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Uwielbiam tą Świąteczną atmosferę dlatego jest u mnie tego więcej. Dobrze, że wymyślili ledy

Yoozia To i tak super. Moja jak jej się znudzi na pleckach to narzeka, żeby mama ją wzięła/obróciła

- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 92
Wy tu o takich pysznosciach piszecie, a ja wlasnie jem sniadanie czyli zupe kalafiorowa. I to jem, bo cos musze zjesc, ale nie czuje wcale glodu. Troche to dziwne, od kilku dni tak mam. Jem jeden posilek dziennie i to na sile. Dalej mam te bole zoladka kilka razy dziennie. Chyba przejde sie do lekarza i pewnie czeka mnie jakas gastroskopia :/ ale juz w tym roku chyba sobie daruje. 2 kg zjechalam przez te kilka dni

- kacha
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 96
Duśka się nie przewraca i nie przemieszcza po łóżeczku

Po tym obiedzie dwudaniowym to mi się strasznie czegoś z kfc chce... Strasznie... Chyba się nie powstrzymam.
- edyta88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Kacha sprzątanie też przede mną dopiero ale M od dzisiaj siedzi już w domu do świąt więc licze że w końcu coś ogarne

- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka