- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipiec 2016
Mamusie Lipiec 2016
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Claudi - to wszystkiego najlepszego dla Andrei Jak się czujesz? Jak tam Twoja waga? Bo z tego co pamiętam to dużo bbyłaś na minusie (zazdroszczę) ehhehe
Sewi - widzę, ze u Ciebie też aktywny weekend Kurcze basen.... muszę zainwestować w jakiś dobry strój Miałam jeden ale jakiś czas temu sprzedałam, bo był za mały w biuście. A ja muszę mieć taki gdzie miseczki na biust będą stabilne jak stanik A jak tam w pracy? Mam nadzieje, ze się nie przemęczasz
zoi - hm.... chyba Cie nie pamietam ahhaha żartuje oczywiście. Szykuj 4 litery na klapsa! Gdzie to się urlopowaliście? Chwal się! Ale Cie meczą te wymioty... Ty boroku O proszę! Chłopak jakie do niespotykane na tym wątku hehehe. Ja jeszcze nic nie wiem więc ciekawe do którego grona się zaliczę :)No i dzięki za rady cod o fotelika
Kame - my prawie 3 m. Więc trochę mniejsza. Ale na szczęście mam w domu fachowca no i teścia fachowca więc zapłącę tylko za materiały. Już jedną szafę ich produkcji mam ijestem bardzo zadowolona Teraz tylko muszę sobie wymyśleć jakieś drzwi ładne Podobają mi się te szkła z grafikami... ale ceny są KOSMICZNE!
No i trzymam mocno ksiuki za jutrzejsze USG. Ja muszę czekać do poniedziałku....
Madzia - współczuję senności. Ja już nei mam takich problemów w ciągu dnia... ale zaraz po 22 muszę się już ukłądać do łóżeczka hehehe
Sewi - a to ciekawe co piszesz o fotelikach. Przydatne wiaodmości. Ale powiem Ci, ze tyle co fotelików oglądałam na tych portalach to jeszcze mi się nie trafił żaden okaz bez pasów eheh
Lusti - mieszkasz na 3 piętrze czy gdzieś szłaś po prostu?? Bo ja mieszkam i póki co - odpukać - daję radę.... ale moi teściowie mieszkają na 4... i nawet jak nie byłam w ciąży to zanim doszłam to padałam.... mają te schody pod jakimś innym kątem chyba. Bo to nie możliwe. Różnica 1 piętra a ja ledwo co tam wchodzę...
Madzia - nic straconego teraz już wiesz ehhehe.
Ja przygotowałam włąśnie obiad na jutro. Żeby przychodząc z pracy od razu go stawiać na gaz.... Bo będą obydwaj tatowie u nas eheh. Mąż w pracy od południa do 22.... I od jutra się zacznie
Pościągałam też firanki z okna, poprzenosiłam kwiatki.... Ech. Trochę mi szkoda tego mojego pokoiku. Dobrze się w nim czułam. Lubiłam go bardzo ehhe A teraz nie mam na niego zbyt konkretnych planów i to mnie martwi...
Miłęgo wieczoru dziewczyny
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
ciekawe czy moje chlopaki cos na jutro wymysla...a moze zapomna jak ja?))
maly mega zadowolony po tyg przerwie w zerowce..zaraz kapiel jego i spac.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Aż sama się zdziwiłam że tyle tego wyszło hehehe.
- Lustigpaula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Bylam w urzędzie,stąd to 3piętro. Uwielbiam cały czas spacery etc, nie byłam nigdy kanapowcem, ale teraz mega szybko się męczę i coś mi się wydaje,że lepiej nie będzie.
Mój pamięta o jutrzejszym dniu,ale coś mi się wydaje,że nic nie wymyśli jak go znam.
- Cornick
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 31
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oooooo Zoi wrocila wkoncu.....ladnie tak nas opuszczac?
Cornick piateczke mozemy przybic z sennoscia ale to nie powod nie udzielac sie z nami:)))):PPP p.s a na froncie co słychac tym "lekarzowym"?kiedy wizyty?wiem,wiem starasz sie nie myslec o nich ale ja bede za Ciebie ))wiec?
az tym tyciem...hmmmm nie przejmuj sie,po porodzie bedziemy wszystkie sie wspierac i wspolnie motywaowac do zgubienia nadprogramowych kilogramow...ja to nawet je mialam przed ciaza wiec zobacz-inni maja gorzej;/ i choc tez czasem plakac mmi sie chce,zaciskam zeby....bedzie dobrze.Zobaczysz:)
mnie chyba zaczynaja wszyscy przygotowywac do nocnego wstawania..zasnelam po 24..potem po 1 wizyta na siku,przed 3 jeden kot chcial wyjsc-musialam wypuscic,przy okazji poszlam siku,przed 4 mlody jak nigdy musial skorzystac z toalet(grubsza sprawa)mowie sobie swietnie-bedzie jelitowa...,po 4 mlody nie spi -wola piiiiiiiic...trzeba wstac:)przy okazji znow siku...po5 drugi kot chce wyjsc.....i o 7 wstac na dobre i ooooo taka nocke mialam.
AAAAA i Wszystkiego najlepszego kobitki:)chwalic sie pozniej niespodziankami:)od Waszych Panow:)
- Karington
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Mnie od 3 dni co jakiś czas ciągnie w pachwinach:/ nieprzyjemne uczucie..
ja mam za to problem ze wczesnym wstawaniem, jak dośpię do 6-7 to jest cud:) hehe
W sobote mam wizyte u ginekologa ( badanie połówkowe) tak się to chyba nazywa:) Już nie mogę się doczekać, aż znowu zobaczę malutką
Chciałam sobie ustawić też w którym jestem tygodniu ciązy ale niestety nie wiem gdzie się to robi:P huhuh
BUZIACZKI:******
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Magmus88 no jak narazie tylko 1kg do przodu ale lekarz powiedział że to 500g dziecko łożysko macica więc ja nic nie przytyłam i mam teraz 6kg na minusie a miałam 7kg na minusie:)
Ja wróciłam z przychodni byłam na pobraniu krwi bo muszę zrobić tsh i ft4 bo za tydzień endokrynolog
- Cornick
- Wylogowany
- budujemy zdania
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zrzucimy!razem:)
- Cornick
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
No to my z Karingtonem czekamy na wizyte połówkową w sobote.
Zoi... to jak juz dobrze liczę to nasz 3ci chłopak forumowy.
Ja dzis kolejny dzień sprzątam... "naćpałam" się domestosu :/ Dziś łazienke dorwałam.
Obiad musze zrobić... no i coś słodkiego zmajstrować bo jutro gości mam.
Ja czuje sie rewelacyjnie... młody daje o sobie znać juz dośc mocnymi kopniakami. Jedynie ta rwa nie odpuszcza. ;/
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Ja mam połówkowe 16.03 (w środę) w poradni prenatalnej, a 5.04 wizytę u ginekologa. Wg kalendarza miałabym 31.03, ale mam dyżur w pracy, poza tym dwa razy w jednym miesiącu bulić za wizytę mi się nie chce, po drugie połówkowe mam po drodze, więc 3 wizyty w jednym miesiącu to przesada.
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Nie byłam niestety w żadnym ciekawym miejscu, tylko u teściów na wiosce, ale za to odpoczęłam, Ania pobiegała po dużym domu. U nas ledwo 2 kroki zrobi już odbija się od ściany
Poza tym nic ciekawego u nas, to co będę pisać, ale jak urodzę to na bank dam znać
Wolałabym być w większości z laską w środku, ale nie było mi dane... głupio marudzić, oby był zdrowy
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zazdroszcze Ci wypoczynku na wsi....ja jak jade na wies wracam jeszcze bardziej zmeczona :o