- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipiec 2016
Mamusie Lipiec 2016
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
Co do kaszek po 4 miesiacu to sie nie wypowiem bo nie zwrocilam uwagi. Myslalam ze wzzystkie nie zaleznie od jakiego miesiaca sa do wyboru albo na wodzie albo na mm.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Co do ciuszków... ja zostawiam mam nadzieję, ze będzie mi dane mieć jeszcze bobaska. Sprzedaje jedynie te, które sie nie sprawdziły... lub te, które mniej mi sie podobają Co do rozmiarów.... mój maluch wchodzi spokojnie w 62 czasami 68..... No ale jakby nie patrzeć, jest najmłodszy ze wszystkich forumowych dzieciaczków
Co do posiłków... póki co nic nie wprowadzam. Nasz pediatra jak kiedyś pytałam... to mówił, ze spokojnie do 6 miesiąca wystarczy mu cycuś. Więc narazie o tym nie myślę... Myślę, ze zacznę po nowym roku.... w Sylwestra będzie kończył 5 miesięcy Poza tym nie widzę, żeby był na to gotowy ostatnio dałam mu tylko polizać jabłko hehehe. Ale chciał je zassać jak pierś Ale to w sumie tak w żartach było.... więc nie mogę powiedzieć, ze coś wprowadzam
Co do słoiczków to wiem, ze można spotkać już takie z etykieta od 4 miesiąca... ale z tego co się orientuje, to dzieci na mm mogą zacząć wcześniej
Cornick - a co Wam mówili w sprawie tego ciemiączka? Mój ma małe od urodzenia... kilka lekarzy nam tak powiedziałoa le nic nwięcej więc jakoś specjalnie na to nie zwracałam uwagi.
Mi się laktacja trochę ustabilizowała.... w nocy praktycznie nie karmię - czasami się zdarza że mały się budzi, ale sporadycznie . Udaje mi się już w nocy spać bez stanika - tak długo o tym marzyłam ahahha. I nic nie cieknie
haha madzia - ale mała ma fryzurkę mojemu powoli się włoski wycierają Czyżby małpa do Ciebie zawitała? Ja też swego czasu trochę plamiłam ale wszystko się uspokoiło i póki co cisza ale u mnie z okresem zawsze był problem... więc nie wiem czy to znowu problemu czy jeszcze nie dotarła....
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
- Lustigpaula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
My jeszcze poczekamy i w 5 miesiacu podamy pierwsza marchewke;). Olel jest bardzo ciekawy jak ktoś je,więc może buzie otworzy na hasło "leci samolocik" .
Madzia, ale prześliczna malutka, a kitek boski
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Ewa syn tolerować każdy słoiczek prócz szpinaku.tym wymiotowal; )) początki są trudne każde wypluwa coś nowego i to prawidłowy ponoć odruch do późniejszej nauki jedzenia. Mimo zecwypluwa smak w buzce zostaje;) ją swojej dziś dałam herbatę koperkowa dla dzieci i byłam w szoku..bo podałam w butelce A ta po chwili mielenia smoka od niej zassala się i wypala 50 ml.A jaką krzywa minę miała gdy zabrałam jej butlę by więcej na raz nie piła )
Magmus plamilam leciutko kilka kropel i cisza
- kameame
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Piękne maluszki Wasze i ile sie dzieje
Majka jutro kończy 4 mieszki, ale to zleciało.
Cornick tylko autobusem sie przejmujesz czy jeszcze jakieś inne sprawy tez Cię przerażają? Pytam bo moja kuzynka miała takie problemy i potem strasznie sie nakręcała na wszystko że skończyło sie na leczeniu. Ale widzę po postach ze juz chyba lepiej )
- kameame
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mam nadzieje ze sytuacja z ukochanym sie poprawiła. U mnie tez są spięcia czasem, ale to pierwszy bobas wiec jest ok. Nie znam pary żeby sie nie pogorszyły relacje i opieka przy drugim dziecku, ehhhh
Ja juz tez od jakiegoś czasu śpię bez biustonosza od 30 listopada wracam na kilka godzin w tyg do pracy (3godz w tyg), praca z dziećmi ciekawe czy mlekiem tryskać nie bede na ich widok
- kameame
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Cornik słyszałam tez ze takie kupki od śliny mogą być
Uciekam spać pozdrawiam Was wszystkie
- Lustigpaula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
My mamy goraczke poszczepienna
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do włosów, to też wiem, ze to normalne, ze wypadają.... ale miw ypadają GARŚCIAMI! Naprawdę mam połowę włosów mniej... i stresuję się tym, że jak w takim tempie dalej będą wypadać... to za niedługo będzie mi widać skórę głowy....
Lustig jak tam Wasza gorączka? Mam nadzieje, ze szybko przeszła... a to na drugi dzięń po szczepieniu mieliście? My na szczepienie idziemy pod koniec miesiąca...
A w grudniu mamy wizytę w poradni rehabilitacyjnej. Wczoraj Pani rehabilitantka dała nam zadanie domowe hehehe, mamy ćwiczyć "kulanie się" na boki
Madzia, jak ja się cieszę, ze nie mam problemów ze spaniem... kładę się i śpię. To samo w szpialach czy w nowych miejscach współczuję... mam nadzieję, ze już lepiej.