BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 1 miesiąc temu #1045151 przez Smerfetka005

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1045161 przez Anna1991

8 lata 1 miesiąc temu #1045187 przez Sevilla
Każda różnica wieku ma swoje plusy i minusy. Nie ma chyba złotej różnicy :)

My o Basieńkę staraliśmy się 1,5 roku, ale to z racji tego, że mam niesprawny jeden jajowód po ciąży pozamacicznej i organizm musiał wrócić do prawidłowego funkcjonowania po metrotreksanie (chemii jaką mi podano przy cp, by za hamować rozwój zarodka).

8 lata 1 miesiąc temu #1045236 przez madzialenka
A ja zarzekalam się że chce tylko jedno..aż mnie znów scisnela chęć na malucha i po7latach od pierwszej ciszy mamy Zuzanne i wiecie że mam chęć na kolejne?ale jak prxypomne sobie ból po cc te nerwyi stres z nnagłej cesarski..to odechciewa mi się..druga strona medalu toaspekt fifinansów..chyba jak u większości..zobaczymy..czas pokaże.nie sztuka jest rodzic dzieci lecz sztuka jest ich wychowanie.;)

Z innej beczki.macie już miesiaczke po porodzie?

8 lata 1 miesiąc temu #1045237 przez Anna1991

8 lata 1 miesiąc temu #1045291 przez madzialenka
A my po szczepienia Zuzulec ma 66cm i 7360kg.;) biorąc pod uwagę masę i długość urodzeniowa to szału nie ma ;)) wswszystko w normie ciemiaczko 1,5x1,5. Przy badaniu się rozplakala a samo wklocie nic.zero płaczu ;) teraz grzecznie śpi.;)

8 lata 1 miesiąc temu #1045310 przez Smerfetka005
Madzia ja mam okres od 2mc, pierwszy byl strasznie obfity lalo sie jak z kranu a drugi ok bo przy tabletkach antukoncepcyjnych , ale niestety musze je odstawic bo fatalnie sie po nich czuje jakbym tydzien nie spala czy ktoras z was tez zazywa???

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1045312 przez Smerfetka005
probowalam na kazd sposoby i nie dodam zdj zeby goscie nie widzieli :( nie da sie bo wszyscy widza...

8 lata 1 miesiąc temu #1045352 przez Cornick

8 lata 1 miesiąc temu #1045354 przez magmus88
Kurcze Smerfetka... No inaczej Ci nie pomogę :( próbowałam wytłumaczyć jak umiałam... :(

Madzia - no to ładnie rośnie :) My pod koniec miesiąca mamy szczepienie... Jutro za to idziemy skontrolować krew i żelazo.

Wg naszej wagi mały waży niecałe 6 kg.

Ja małpy jeszcze nie dostałam...

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1045355 przez Ewaaa1988
My tez po dwoch szczepieniach i po dwoch usg bioderek. Okresu tez jeszcze nie mam :) i tez mi jego nie brakuje ;)

Milenka ma chrypke :(

8 lata 1 miesiąc temu #1045407 przez Lustigpaula
U mnie okres już był,troche bolesny ale do przeżycia.

Dziecko planuje drugie,a nawet trzeci. Chciałabym mieć trójkę

8 lata 1 miesiąc temu #1045408 przez Lustigpaula
Eh skasowało wiadomość ;/....

Madzia, dzielna dziewczynka!

8 lata 1 miesiąc temu #1045419 przez madzialenka
Lustig Ty mnie nie strasz bolesną miesiaczka;)) ehh cały rok jej nie mam i niech nie przylazi za szybko;))

Ewcia moja też ma czesto i chwilowo.nie wiem czym to spowodowane ale nic się nie dzieje później więc nawet nie zwracam Na to uwagi.

U nas mrozno ale piękne słoneczko dziś więc kolejny dzień wykorzystamy na spacerek.jak padało dwa tyg pod rząd u nas byłyśmy praktycznie uziemione

8 lata 1 miesiąc temu #1045465 przez Ewaaa1988
No wiec tak. Chrypke ma od 3 dni. Dzisiaj bylismy na kontroli u lekarza i sie okazalo ze nic jej nie jest, gardelko ok i w plucach tez nic nie slychac. Pani doktor kazala wietrzyc dom bo wiadomo ze sezon grzewczy sie zaczal no i moze z suchego powietrza ta chrypka i z wyzszej temp w domu.

Magda twoja tez przez kilka dni miala?

Czy wasze dzieci robia kupki codziennie? Bo moja ostatni raz zrobila w poniedzialek i do tej pory cisza. Brzuszek ja nie boli bo nie placze ani nic jej nie jest, bączki puszcza od rana do wieczora :laugh: wiec chyba jest wszystko ok i wszystko sie ładnie trawi. Pierwszy raz mamy taka sytuacje ze nie robi kupki kilka dni.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka