BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

8 lata 1 miesiąc temu #1048432 przez Inezka
Hej Dziewczyny!!

Faktycznie pustawo tu. Od rana jakieś zakupy, potem obiad, odrabianie ang z młodym. Potem wzięłam się za robienie konfitury z żurawiny, międzyczasie pranie wrzuciłam pościeli dla malej bąbelinki. Teraz jeszcze młody chce robić pierniki. I tak częściowo zrobimy, bo ciasto muszę włożyć na noc do lodówki.

Masuska, dla mnie wizualnie kostka wygląda jak ze sklepu, super!! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 1 miesiąc temu #1048438 przez Mulian
A ja dziś się lenie. Ale też jakaś chandra mnie naszła i po prostu nie mam na nic ochoty, ok zrobiłam pranie, ale to nie wymaga dużo aktywności w dzisiejszych czasach.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Masuska świetny wyrób! Ty powinnaś firmę otworzyć :) masz talent.

8 lata 1 miesiąc temu #1048459 przez honka_18
Masuska świetna ta kostka :cheer: masz talent

A ja latam na mopie, piore, prasuje i zaraz się wykończe :evil: Adam co chwile wymiotuje, Artek ma biegunkę a M w pracy cały dzień i tez chory :evil:

8 lata 1 miesiąc temu #1048460 przez olcia1989a
Honka lacze sie z toba w bolu :(
Synek od cymwartku zlapal jakiegos wirusa temperatura ponad 39 stopni rano zwymiotowal,ja wczoraj cala noc nie spalam i caly dzien zdechla,a dzisiaj maz(a z mezem gorzej jak z dzieckiem) :evil:

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1048461 przez masuska
Dziękuję dziewczyny :kiss: , czyli produkować się dalej:)

Zdrówka wszystkim chorobździlom, mój normalnie z gilami.

Wczoraj pisałam że pojechali na Bajkowego Mikołaja, nie było ich od 10 do 20, a jak przyjechali to Piter spał, położyliśmy go bez budzenia i tak spał do 8:30 :woohoo: wybawił się mój syncio :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 1 miesiąc temu #1048474 przez honka_18
Olcia mój mąż w pracy wiec tylko mi dzwoni żeby się pożalic jak źle się czuje :P

Chłopcy śpią juz od 3 godzin, ciężka noc się zapowiada :whistle:

Masuska to Mały ma spanie :whistle: widać bawił się dobrze :cheer:

8 lata 1 miesiąc temu #1048475 przez Kejt
Zdrówka dla waszych dzieciaczków :kiss: i mężów :)

Masuska duży już twój chłopak :)

A my dziś aktywnie na siłowni, delikatnie się wzięłam za ruch bo jak poszłam do galerii kupić coś na święta do ubrania to we wszystkim wyglądam okropnie :dry: najchętniej to bym założyła piżame :whistle:

Wiktoria 25 tc [*]

8 lata 1 miesiąc temu #1048476 przez Mulian
Hej dziewczyny!
Ależ się wszyscy pochorowali, zdrowia!
Ja dziś trochę aktywniej niż wczoraj ;), kontyuuję świąteczne porządki.

8 lata 4 tygodni temu #1048489 przez mavi31
Dzien dobry dziewczyny :)
Ja Prze weekend trochę popracowalam bo przecież wszystkie kobiety chcą mieć piękne włosy ;)
Kuchnia jest w70% więc jeszcze nie mogę zacząć sprzątać :( oby zdążyli do świąt bo podział obowiązków na wigilię i moje pieczenie ciast może się nie udać

8 lata 4 tygodni temu #1048491 przez Agutka
Hej laseczki :)
Ale deszczowa pogoda ledwo oczy trzymam otwarte . Jak tam się czujecie mi coraz ciężej zastanawiam się jak ja funkcjonowałam z Kubą w ciazy kiedy miałam już 2 razy tyle kg na plusie. Wczoraj byłam w kinie trochę się zrelaksować udało się. Marzy mi się jakiś masaż mój kręgosłup na wykończeniu.
Muszę jeszcze listę potrzebnych rzeczy spisać i dziś kupić takie postanowienie a wczoraj Zośka zyskała nowa czapkę :)
Załączniki:

8 lata 4 tygodni temu - 8 lata 4 tygodni temu #1048494 przez Kejt
Moje dziecię też zyskało coś w weekend :) a matka poszła i miała sobie coś kupić :blush:

Wiktoria 25 tc [*]
Załączniki:

8 lata 4 tygodni temu #1048496 przez Agutka
Ano i ja poszłam sobie coś kupić wyszło jak zwykle czyli Kuba i maleństwo pełne siaty a mi szkoda na te 1.5 mc coś kupować. Strata kasy wolę zaszaleć po ciąży jak już trochę lepiej będę wyglądać :)

8 lata 4 tygodni temu #1048503 przez honka_18
Śliczne ciuszki :cheer:

A ja mam doła :( patrzeć na siebie nie mogę, jestem gruba i mam pełno pryszczy na twarzy :( do tego mam pełno rozstępów na brzuchu i na boczkach
Wyskocze dzisiaj na zakupy musze kupić świąteczne foremki do ciastek, zrobię z Adamem pierniczki to może humor mi się poprawi

8 lata 4 tygodni temu #1048512 przez Mulian
dziewczyny szalejecie z zakupami, bardzo ładne ciuszki :).....hmmmm może ja też coś kupię, trochę rzeczy mi jeszcze zostało do nabycia, natchnęłyście mnie :woohoo:
Jak tam chorutki? Mam nadzieję, że trochę lepiej.
Jeśli chodzi o kupowanie sobie ciuchów to ja już dawno zrezygnowałam. Wrócę do tematu jak odzyskam dawną sylwetkę ;) Co mam nadzieję nastąpi najpóźniej latem B) .
Wzięłam się dziś za pranie firanek i zasłon, w oknach umyję tylko szyby. Niestety nie mam kogo poprosić o pomoc, a z resztą ja taka trochę zosia-samosia jestem.

8 lata 4 tygodni temu #1048517 przez mavi31
Ja tez zawsze Zosia samosia ale dziś chętnie pozwoliłaby wszystko za siebie zrobić :) pogoda straszna pada śnieg z deszczem i wieje strasznie
Dziewczyny pomysł na szybie i proste ciasto????
Brzuch dziś miałam twardy ale już mi minęło na szczęście boję się że ten mój lobuz będzie chciał wcześniej wyjść
Oby do 36 tygodnia

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka