- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 5 dni temu #502393 przez Dorciaition
Sylka wow, zazdroszczę sniegu. U nas ciapa :/
Śliczne, świąteczne okienko. A ten Przystojniaczek tam cudny ma uśmiech
Śliczne, świąteczne okienko. A ten Przystojniaczek tam cudny ma uśmiech
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Mirella pytałam, bo jakiś czas temu na listopadówkach była "afera" Dziewczyna, która jadła w ciąży mięcho, gdy karmiła też, po jakiś 5 miesiącach od porodu przestała, tzn mówiła, że próbuje przestawać. "Wczoraj" jadła mięsa, a "dziś" nazywała siebie wegetarianką. Małemu też nie dawała. Przestała z dnia na dzień. Okazało się, że ma on anemię i niedowagę. No i tak się zastanawiam czy to nie przyczyna tego.
Chodzi mi o to, że Ty nie jadłaś w ogóle w ciąży, a ona tak, gdy karmiła też, no i czy Małemu po prostu nie brakowało tego, gdy z dnia na dzień przestawał je dostawać.
Chodzi mi o to, że Ty nie jadłaś w ogóle w ciąży, a ona tak, gdy karmiła też, no i czy Małemu po prostu nie brakowało tego, gdy z dnia na dzień przestawał je dostawać.
Temat został zablokowany.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 5 dni temu #502479 przez Mirella
Dorcia, moim zdaniem taką samą głupotą jest nagle zacząć jeść mięso w ciąży jak się naście lat nie jadło, jak i nagle w ciąży czy przy karmieniu odstawić. W normalnych warunkach organizm potrzebuje koło roku na przestawienie się, dlatego bez sensu jest odstawić mięso i zrobić za miesiąc badania, może wyjść anemia, fakt. Ja po roku miałam lepsze wyniki niż jak jadłam mięso, no ale ten rok musiał upłynąć. Jeżeli ta Wasza listopadówka naprawdę bawi się w wegetariankę, to chyba dlugo nie pokarmi. Tak mi się wydaje, bo się na tym nie znam, ale szok dla organizmu będzie chyba zbyt duży.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 5 dni temu #502489 przez Asik
Mała oo własnie o domestosie zapomniałam , chodzi o chlor.. mój M jest kierowcą zawodowym narazonym na ciągłe wdychanie smrodów , postoje na stacjach benzynowych, opary i możliwe jest że to własnie sie przyczyniło do takiego obrotu sprawy, ale wiem jdno że rozszczep podniebienia i wargi to nie choroba którejh nie da sie wyleczyc , to po prostu "zepsuta" buzka którą się da naprawić , jedynie potem trzeba dbać o to by dziec sie uczył poprawnie mówic , ortodonta to podstawa itp , ale to jest naprawdę nic takiego w porównaniu z innymi wadami.
Dorcia... LENKA to ło jeshoosieeee.... pięęęęęękna jest :* :* :*
Sylka śnieg noo.. ale co tam snieg jak taki usmiechniety przystojniak na pierwszym planie
Dorcia... LENKA to ło jeshoosieeee.... pięęęęęękna jest :* :* :*
Sylka śnieg noo.. ale co tam snieg jak taki usmiechniety przystojniak na pierwszym planie
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 5 dni temu #502491 przez Agusiak
Asik napisał:
Asik Kochana a Ty skąd jesteś? Ja obecnie mieszkam w Będzinie, tu też rodziłam a wychowałam się w Dąbrowie Górniczej.
To straszne co spotkało Gosię i macie rację że coś za dużo ostatnio tych wad u maluszków w brzuszkach Moja znajoma z byłej pracy także urodziła córcię z rozszczepem wargi i podniebienia.
Za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki i pozdrawiam
U nas w szpitalu tam gdzie Szymka rodziłam , rodziła moja znajoma , tez dzieciaczka z rozszczepem wargi i podniebienia... i jak lezała to jesszcze dwójka sie urodziła z tą wada!!!!! ja się pytam jak to mozliwe>>> w jednym mieście w jednym tygodniu troje dzieci... w Będzinie 2 Dąbrowa Górnicza , pszcZyna itp...
Asik Kochana a Ty skąd jesteś? Ja obecnie mieszkam w Będzinie, tu też rodziłam a wychowałam się w Dąbrowie Górniczej.
To straszne co spotkało Gosię i macie rację że coś za dużo ostatnio tych wad u maluszków w brzuszkach Moja znajoma z byłej pracy także urodziła córcię z rozszczepem wargi i podniebienia.
Za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki i pozdrawiam
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 5 dni temu #502518 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
przepraszam,że się tak wtrące ale opowiem historie mojej mamy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 5 dni temu #502521 przez Dorciaition
Asik Szymuś Przystojniaczek. Usteczka śliczne. W ogóle nie widać, że "coś" tam się działo. On to chyba taki mały Śmieszkek co?
Mirella tak też myślałam. Ona już nie karmi. Szybko zakończyła. No i z nami już też nie piszę, nawet z fejsa nas wyrzuciła. Obraziła się bo każda wyraziła swoje zdanie mówiąc, że źle robi.
Asik Szymuś Przystojniaczek. Usteczka śliczne. W ogóle nie widać, że "coś" tam się działo. On to chyba taki mały Śmieszkek co?
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #502552 przez angellika1
No to jak sie chwalicie to ja tez ja tez ja tez Niki zapatrzony w tatę
I w ogóle to dzień dobry
I w ogóle to dzień dobry
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 dni temu przez angellika1.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej