- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 dni temu #501627 przez MoNiaaa
tylko sobie problemow dolozylam nie zalezy mi na 5 szt tak sobie dalam zeby zaplacic okragla kwote tylko teraz zanim ten sprzedawca odpisze na mojego maila to sobie poczekam...a chodzilo zeby wszystko syzbko zalatwic
a tam na stronie nic nie pisalo o tych 3 szt tylko kliknelam przypadniek pokarz wszystkie opcje i bylo ze przy zwyklych listach tylko 3 szt ze nibyu nie ma potwierdzenia takiej przesylki i to jest na odpowiedzialnosc kupujacego
a tam na stronie nic nie pisalo o tych 3 szt tylko kliknelam przypadniek pokarz wszystkie opcje i bylo ze przy zwyklych listach tylko 3 szt ze nibyu nie ma potwierdzenia takiej przesylki i to jest na odpowiedzialnosc kupujacego
Temat został zablokowany.
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #501635 przez MoNiaaa
narazie nawet nie place bo juz zglupialam i nie wiem ile zaplacic???moze zaznacze ta opcje za 5.98 i moze wysle?a jak nie to zwroci kase??
troche rozbiezne sa te informacje bo w mailu zwrotnym pisze ze cena jest bez wzgledu na ilosc jak ktos nie doczyta to nawet sie nie polapie ze mozna max 3 szt
troche rozbiezne sa te informacje bo w mailu zwrotnym pisze ze cena jest bez wzgledu na ilosc jak ktos nie doczyta to nawet sie nie polapie ze mozna max 3 szt
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 dni temu przez MoNiaaa.
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 5 dni temu #501645 przez sylka
Monia jak max 3 szt w 1 przesyłce to dostaniesz zapewne 2 przy czym zawsze zwieksza się koszt bo niektózy licza tak że jak wiecej szt to cieższa przesyłka i płacisz wiecej. Lepiej brac u kogoś kto ma stała kwotę przesyłki bez wzgl. na ilość i wagę przedmiotu.
Ja zawsze kupuje na allegro i jak narazie nigdy sie nie naciełam.
Ja zawsze kupuje na allegro i jak narazie nigdy sie nie naciełam.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 5 dni temu #501683 przez Lacrijka
Monia - skoro koleś napisał ze cena dostawy tyczy sie 3szt to normalne że skoro zamawiasz 5 to koszty przesyłki wzrosną, nie wiem dlaczego czujesz sie oszukana.. Dla niego to zaden zarobek prawie przy Twoich 5 szt to dlaczgo ma dokładac do Twojej pzresylki..To poczta ustala zasady. A poza tym, w alegro jest tak, ze zanim klikniesz kup teraz a wybierzesz liczbe przedmiotów które chcesz kupic to przy "ruchomych" cennikach wysyłki pokazuje Ci ile wyniesie koszt przesyłki..
Nooo, ide spac dalej
Nooo, ide spac dalej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 dni temu #501700 przez MoNiaaa
bron boze nie czuje sie oszukana!!!tylko na glownej stronie nic nie poisze o tych 3 sztukach tylko jak sie kliknie na szcezgoly..a ja noga jestem w zakupowaniu przez neta wiec po fakcie to odkrylam.ale sprzedawca szybko odpowiedzial na mojego maila i juz wszystko wiem zaplacone juz i zobaczymy jak dlugo bedzie szlo
i nie chcialam zeby ktos niby dokladal moge doplacic tylko ozchodzilo sie czy wogole wysle 5 szt nawet o wyzszej cenie dostawy bo pisal ze dlatego 3 szt ze nie ma pokwitowaia i pozniej jak zginie to nie ma jak reklamowac!!
i nie chcialam zeby ktos niby dokladal moge doplacic tylko ozchodzilo sie czy wogole wysle 5 szt nawet o wyzszej cenie dostawy bo pisal ze dlatego 3 szt ze nie ma pokwitowaia i pozniej jak zginie to nie ma jak reklamowac!!
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej