- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
12 lata 5 dni temu #501289 przez MoNiaaa
iwonka anoda dzielne was z dziewczynki przytulam mocno i wierze ze wasze Aniolki nad wami czuwaja i juz niedlugo zesla wam mala fasolke
co do tych wszystkichz zakazow w ciazy to tez jestem zdania ze nie ma cos ie nakrecac tak na wszystko i odzalowywac...mi w 1 ciazy nikt nic nie powiedzial co mozna a co nie i zylam normalnie jak wczesniej wiadomo sa czasem zagrozone ciaze i wtedy czeba bardziej uwazac na niektore rzeczy ale bez przesady ja jadlam wszystjo farbowalam wlosy i malowalam paznokcie a jak lezalam juz na poloznictwie przywiezli na sale dziewczyne prosto po porodzie z tipsami
ja w 4 cvhyba miesiacu poszlam sama czepac dywan i go znioslam z 4 piatra bo sie wqrzylam na mojego M pracwalam do 8 miesiaca i w pracy jesczze moj szef na swieta wielkanocne kazal mi myc okna
wow widze ze wielkie testowanie sie szykuje kurcze ja niby powinnam miec @ 26 i wtedy powinnam testowac ale moze sie skusze mam tylko nadzieje ze jedna krecha nie popsuje mi humorku:P
pytalam dzis w aptece o testy paskowe i nie ma ;/ moze te z neta ZAMOWIE tylko jak listonosz przyjdzie jak bede w pracy to pozniej bede latac po pocztach zeby odebrac??
co do tych wszystkichz zakazow w ciazy to tez jestem zdania ze nie ma cos ie nakrecac tak na wszystko i odzalowywac...mi w 1 ciazy nikt nic nie powiedzial co mozna a co nie i zylam normalnie jak wczesniej wiadomo sa czasem zagrozone ciaze i wtedy czeba bardziej uwazac na niektore rzeczy ale bez przesady ja jadlam wszystjo farbowalam wlosy i malowalam paznokcie a jak lezalam juz na poloznictwie przywiezli na sale dziewczyne prosto po porodzie z tipsami
ja w 4 cvhyba miesiacu poszlam sama czepac dywan i go znioslam z 4 piatra bo sie wqrzylam na mojego M pracwalam do 8 miesiaca i w pracy jesczze moj szef na swieta wielkanocne kazal mi myc okna
wow widze ze wielkie testowanie sie szykuje kurcze ja niby powinnam miec @ 26 i wtedy powinnam testowac ale moze sie skusze mam tylko nadzieje ze jedna krecha nie popsuje mi humorku:P
pytalam dzis w aptece o testy paskowe i nie ma ;/ moze te z neta ZAMOWIE tylko jak listonosz przyjdzie jak bede w pracy to pozniej bede latac po pocztach zeby odebrac??
Temat został zablokowany.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 5 dni temu #501431 przez pani_p
Hej dziewczyny.
Jutro ide do lekarza. Nie ma co testow robic jak nic nie pokazuja. @ i tak za długo nie ma. Także jutro dam Wam znac.
A swoją drogą to boję się. Mimo, że bardzo pragnę dziecka to jak ma się to potwierdzić to obleciał mnie strach... Miałyście może takie odczucia? Czy to ja jestem dziwna?
Jutro ide do lekarza. Nie ma co testow robic jak nic nie pokazuja. @ i tak za długo nie ma. Także jutro dam Wam znac.
A swoją drogą to boję się. Mimo, że bardzo pragnę dziecka to jak ma się to potwierdzić to obleciał mnie strach... Miałyście może takie odczucia? Czy to ja jestem dziwna?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 dni temu #501487 przez MoNiaaa
pani tez tak mam niby chce ale i sie boje to normalne jednak tyle sie zmieni...
a lekarz w tak wczesnej cioazy niewiele chyba moze ci powiedziec moim zdaniem najlepsza by byla beta bo od razu masz wynik i na jego podstawie obliczysz ktory to tydz 3mam kciuki za pozytywne wiesci!!!
a lekarz w tak wczesnej cioazy niewiele chyba moze ci powiedziec moim zdaniem najlepsza by byla beta bo od razu masz wynik i na jego podstawie obliczysz ktory to tydz 3mam kciuki za pozytywne wiesci!!!
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 dni temu #501507 przez MoNiaaa
sylka a ile czekalas na te testy??bo nie wiem czy przyjda wogole przed swietami???
znalazlam na necie plytkowe za 1,40 :)i przesylka 2.19
allegro.pl/kasetowy-test-ciazowy-testy-c...owe-i2852520257.html
znalazlam na necie plytkowe za 1,40 :)i przesylka 2.19
allegro.pl/kasetowy-test-ciazowy-testy-c...owe-i2852520257.html
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #501537 przez MoNiaaa
mi w poprzedniej ciazy dopiero po tygidniu od spodziewanej @ wyszedl pozytywny ale wioem jakie to jest wqrzajace bo tez tak czekalam czekalam wkoncu odpuscilam az tu nagle dwie II tobie tez tego zycze
piorytetowy list tez zostawia w skrzynce???czy tylko ekonimiczny??
piorytetowy list tez zostawia w skrzynce???czy tylko ekonimiczny??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 dni temu przez MoNiaaa.