- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #508022 przez gosia28
Też nie słyszałam, żeby cesarka miała jakiś wpływ na płodność. A jak jest z zabiegiem łyżeczkowania? Czy tu występują później tego typu komplikacje? Wiecie coś na ten temat? No bo z tego co się dowiedziałam to w momencie wypadniecia u mnie pępowiny pierwszego dzieciątka sprawa u lekarzy była przesądzona (o czym mi nie powiedziano, ale może to i dobrze), czekali w sumie na samoistny poród, który się zaczął urodzeniem synka, a zakończył tym łyżeczkowaniem.
mszydlowska- no faktycznie wstrząs był chyba konkretny, ni wyobrażam sobie czy ja dałabym radę, ja na dziecko szwagierki póki co nie chcę nawet patrzeć chociaż życzę temu dziecku wszystkiego co najlepsze w życiu i weszłabym w ogień za nim
mszydlowska- no faktycznie wstrząs był chyba konkretny, ni wyobrażam sobie czy ja dałabym radę, ja na dziecko szwagierki póki co nie chcę nawet patrzeć chociaż życzę temu dziecku wszystkiego co najlepsze w życiu i weszłabym w ogień za nim
Temat został zablokowany.
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 4 miesiąc temu #508023 przez pani_p
dpc Witaj:-) czytałam Waszego bloga i teraz czekam na kolejne wpisy:-D
Ja też nie rozumiem jak można się w takiej sytuacji odwrócić... Niestety ludzi poznaje się w biedzie i nie ma to znaczenia czy to rodzina czy nie...
federidka mam nadzieję, że nie pomyliłam nicku i to Twój synek kota gotował?:-D padłam :-D
Wy wszystkie kobietki jesteście niesamowite!! Super silne i niepokonane! Jestem pełna podziwu dla Was! :-*:-*:-*
Ja też nie rozumiem jak można się w takiej sytuacji odwrócić... Niestety ludzi poznaje się w biedzie i nie ma to znaczenia czy to rodzina czy nie...
federidka mam nadzieję, że nie pomyliłam nicku i to Twój synek kota gotował?:-D padłam :-D
Wy wszystkie kobietki jesteście niesamowite!! Super silne i niepokonane! Jestem pełna podziwu dla Was! :-*:-*:-*
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 4 miesiąc temu #508026 przez ferritka
Mirella no wiesz Ty co , takie rzeczy wypisywac.... póki co to te staraczki które tu są z dzieciaczkami to są naszymi iskierkami nadziei że i my w końcu będziemy mamami więc ani się ważcie stąd czmychać bo was znajdziemy na innych wątkach i się tam podłąćzymy ;p
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 4 miesiąc temu #508029 przez Mirella
ja bym chciała wiedzieć czy Lacra prezent rodzinie pod choinkę w postaci dobrej nowiny strzeliła
Madziaska, masz rację, gdzieś te starsze staraczki wywialo coś, nakrzyczeć by trzeba
ale to normalny objaw tutaj, nie wiem dlaczego, jak przychodzi dużo nowych to stare się jakoś wycofują, i trzeba krzyczeć żeby wracały. Niech któraś nakrzyczy bo ja dzis niezdolnam

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 4 miesiąc temu #508031 przez ferritka
dziewczyny macie problem z forum tez? posty mi nie wchodzą potem widze że są i czekam wieki żeby mi się otworzyło, hmmm przeciązenie mamy czy coś ;/
jutro Was doczytam bo dzisiaj mam niemoc na kablu jakąś.. dobrej nocy:) owocnejjjjjjjjjjjj ;*
jutro Was doczytam bo dzisiaj mam niemoc na kablu jakąś.. dobrej nocy:) owocnejjjjjjjjjjjj ;*
- fredeczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 4 miesiąc temu #508041 przez gosia28
fredeczka- sytuacja, którą opisujesz jest tragiczna tak jak realia szpitalne, masakra.
anoda89- nie wiem czy dałabym radę, też sobie nie wyobrażam Twojej sytuacji... 2-letni dzieciak ok. ale kobieta w ciąży pod jednym dachem, chyba serce by mi rozerwało na kawałki. Ale prawda jest taka, że rzeczywistości nic nie zmieni i trzeba stanąć prawdzie w oczy, a im wcześniej tym lepiej. Fajnie się pisze nie? Chciałabym teraz te słowa przelać na rzeczywistość...
Mirella a problem z wysyłaniem wiadomości jest na pewno, też go mam i po każdym wysłaniu wiadomości po prostu otwieram forum na nowo
co do tego kota to ja się wystraszyłam
ehh może stare staraczki zaciążyły więc sobie nie chcą już głowy zawracać tym wątkiem co?
anoda89- nie wiem czy dałabym radę, też sobie nie wyobrażam Twojej sytuacji... 2-letni dzieciak ok. ale kobieta w ciąży pod jednym dachem, chyba serce by mi rozerwało na kawałki. Ale prawda jest taka, że rzeczywistości nic nie zmieni i trzeba stanąć prawdzie w oczy, a im wcześniej tym lepiej. Fajnie się pisze nie? Chciałabym teraz te słowa przelać na rzeczywistość...
Mirella a problem z wysyłaniem wiadomości jest na pewno, też go mam i po każdym wysłaniu wiadomości po prostu otwieram forum na nowo
co do tego kota to ja się wystraszyłam

ehh może stare staraczki zaciążyły więc sobie nie chcą już głowy zawracać tym wątkiem co?

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #508044 przez Mirella
Już napisałam w wątku co naprawić, może się zlitują i coś zrobią. To racze nie wirusy, bo mnie się nie imają, raczej serwer szwankuje. No chyba że serwer zawirusowany, ale przy poprzednich wirusach tak nie było.
Madziaska, jak tylko wyzdrowieję to nakrzyczę, prochy otumaniają i jakaś niemrawa jestem to by efektu nie było
Madziaska, jak tylko wyzdrowieję to nakrzyczę, prochy otumaniają i jakaś niemrawa jestem to by efektu nie było

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #508051 przez Mirella
Fakt, nawet jak mają dosyć to mówią że mają dosyć, tak bez słowa to chyba żadna nie odeszła, prawda? Przynajmniej żadna z tych co naprawdę długo z nami były, bo trochę było takich co wpadły jak po ogień 
Obżerają się przysmakami i tyle, po świętach wrócą mam nadzieję, bo jak nie to ja się za nie wezmę, i jeszcze Ajłonkę zawołam, ona ma fajne armaty, jak huknie to na Hawajach będzie słychać.

Obżerają się przysmakami i tyle, po świętach wrócą mam nadzieję, bo jak nie to ja się za nie wezmę, i jeszcze Ajłonkę zawołam, ona ma fajne armaty, jak huknie to na Hawajach będzie słychać.