- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- mala_czarna
- Gość
13 lata 8 miesiąc temu #96521 przez mala_czarna
Diana każde dziecko ma swoj cykl rosniecia. Wiele osob na forum martwiło sie ze dzidzia jest za mała na dany trymestr i w rezultacie wszystko było dobrze. To tak jak z dziecmi po porodzie - jedno zaczyna chodzic w 9 mies, drugie 13 itp... Wiec nie martw sie słonko.
Temat został zablokowany.
- mala_czarna
- Gość
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #96522 przez mala_czarna
Wiecie co mi sie ostatnio sniło... malutkie niemowle i to w dodatku moje. W tym śnie zupełnie nie umiałam sie nim opiekować, szło mi to strasznie niezgrabnie, gapowato. W rzeczywistosci czesto pracowałam jako niania i nie miałam żadnych problemow w sprawowaniu opieki...dziwny sen...chyba za duzo mysle
Dzieci są czestym motywem w moich snach. Dość często śniło mi sie że rodzę bliżnieta !!! Eh...w rodzinie ze strony mamy i taty były bliżnięta, a także u mojego męża... ehhh to dopiero była by niespodzianka !!! Chyba musiałabym sie sklonować , bo niestety mojej mamy już nie ma ...a tesciowa pracuje. No i gdzie ja bym pomiesciła dwa łóżeczka w kawalerce????!!!! :ohmy:a zamieszkanie z tesciami nie wchodzi w gre!!!
Ale to takie teoretyzownie...hehehe
Dzieci są czestym motywem w moich snach. Dość często śniło mi sie że rodzę bliżnieta !!! Eh...w rodzinie ze strony mamy i taty były bliżnięta, a także u mojego męża... ehhh to dopiero była by niespodzianka !!! Chyba musiałabym sie sklonować , bo niestety mojej mamy już nie ma ...a tesciowa pracuje. No i gdzie ja bym pomiesciła dwa łóżeczka w kawalerce????!!!! :ohmy:a zamieszkanie z tesciami nie wchodzi w gre!!!
Ale to takie teoretyzownie...hehehe
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez mala_czarna.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #96523 przez Majowka
z jednej strony to fakt, troszke byloby ciezko na poczatku, ale pozniej po 2-3 latach juz masz sliczna dwojeczke
Ja z jednej strony bym chciala, bo bylby na jakis czas spokoj ze starankami, na jakies 5-6 lat pewnie
ale z drugiej boje sie, ze przez potora roku siedzialabym w domu zawalona obowiazkami, zmeczona, itd....
No i finansowo troszke gorzej chyba, bo jak jakies przedszkole czy cokolwiek zreszta to wszystko mnozone przez 2, hehe
Bedzie co ma byc!!!!! Ze wszystkiego sie ucieszymy!!!!! Byle by bylo!!!!!
Ja tez mialam 2 dni temu sen. Mialam pozyczyc moj wlasny stary wozek dzieciecy, wiecie ten taki starodawny, no i juz gdy mialam go oddac jakis glos mi poddpowiadal "nie rob tego przyda sie" ...i z powrotem go wciagnelam do domu!
smieszne, ale jak sie obudzisz, daje do myslenia
Ja z jednej strony bym chciala, bo bylby na jakis czas spokoj ze starankami, na jakies 5-6 lat pewnie
ale z drugiej boje sie, ze przez potora roku siedzialabym w domu zawalona obowiazkami, zmeczona, itd....
No i finansowo troszke gorzej chyba, bo jak jakies przedszkole czy cokolwiek zreszta to wszystko mnozone przez 2, hehe
Bedzie co ma byc!!!!! Ze wszystkiego sie ucieszymy!!!!! Byle by bylo!!!!!
Ja tez mialam 2 dni temu sen. Mialam pozyczyc moj wlasny stary wozek dzieciecy, wiecie ten taki starodawny, no i juz gdy mialam go oddac jakis glos mi poddpowiadal "nie rob tego przyda sie" ...i z powrotem go wciagnelam do domu!
smieszne, ale jak sie obudzisz, daje do myslenia
- mala_czarna
- Gość
13 lata 8 miesiąc temu #96524 przez mala_czarna
Oj daje do myslenia...ale tak juz napisałam bedzie co ma byc. Czekam jutra i zobaczymy! Zmykam spać, już pożno. Szybciej czas zleci :)Dobranoc. I niech Wam sie aniołki przysnią
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #96528 przez Sylwik
Witam wszystkie przyszłe mamusie i te zafasolkowane również
widzę że szykuje się nam testowanko, mała_czarna trzymam kciukasy za Ciebie !!!
Diana za Ciebie również i wierzę że wszystko będzie ok i dzidzia pięknie rośnie w Twoim brzuszku Ja dziewczynki dzisiaj zmykam pierwszy dzień do pracy po 2 miesięcznej przerwie(byłam na l4, ale w końcu lekarz pozwolił na jakiś czas wrócić, zreszta sama zobaczę jak wyrobię z brzuszkiem 8 godzin).
Tak więc miłego dnia życzę , pozdrowionka
widzę że szykuje się nam testowanko, mała_czarna trzymam kciukasy za Ciebie !!!
Diana za Ciebie również i wierzę że wszystko będzie ok i dzidzia pięknie rośnie w Twoim brzuszku Ja dziewczynki dzisiaj zmykam pierwszy dzień do pracy po 2 miesięcznej przerwie(byłam na l4, ale w końcu lekarz pozwolił na jakiś czas wrócić, zreszta sama zobaczę jak wyrobię z brzuszkiem 8 godzin).
Tak więc miłego dnia życzę , pozdrowionka
- mala_czarna
- Gość
13 lata 8 miesiąc temu #96539 przez mala_czarna
I wreszcie nadszedł poniedziałek rano. Oto jego wynik:
- mala_czarna
- Gość
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #96543 przez mala_czarna
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez mala_czarna.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- mala_czarna
- Gość
13 lata 8 miesiąc temu #96549 przez mala_czarna
aż mnie zatkało jak zobaczyłam wynik,a serce waliło mi jak na zawał
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #96558 przez Dorciaition
Mała-Czarna WOW, ale II wielkie czerwone krechy!
TO CUDOWNIE!!!! WIELKIE GRATULACJĘ
Ale się cieszę
TO CUDOWNIE!!!! WIELKIE GRATULACJĘ
Ale się cieszę
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej