- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #96692 przez nikusia1988
Może i skutkują ale nie z teściami za ścianą... już mi się wszystkiego odechciało. I mam gdzieś kiedy mu sie zechce, nie bedę prosic, nie będę rozmawiać na ten temat, po prostu koniec. Sam przyjdzie do mnie pogadać to wtedy zaczne, a jak nie to kij mu w d**e. Dopiszę jeszcze że on nie jest taki jak wasi mężowie... On jest nieśmiały jeżeli chodzi o takie tematy... nie chodzi mi tu o sex czy inne rzeczy tylko o rozmowe na takie tematy, dopiero jak już widzi że jestem bardzo wkurzona i pytam go o coś konkretnego to dopiero mi coś odburknie pod nosem a tak to on nie lubi rozmawiać na takie tematy więc ja musze z nim ostro walczyć bo już mnie dobija
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu #96694 przez Marta M
Nie wiem czy dobrze pamietam, ale malaczarna to chyba tylko ten cykl sie starala i sie udalo.. Jakie piekne grube kreski, SERDECZNIE GRATULUJE
Nikusia a moze maz nie chcial sie kochac bo moze czuje ze nie ma w tym akcie uczucia, ze jest tylko chec odbycia stosunku w jednym celu...moja rada: wyrzuc termometr, nic nie licz, kochajcie sie i szalejcie, kiedy jak nie teraz, a fasolka sie szybko zagniezdzi, nawet sie nie spodziejesz jak szybko Rozgrzej i rozpal najpierw jego zmysly Wedlug mnie ten sms byl troche za ostry..
Nikusia a moze maz nie chcial sie kochac bo moze czuje ze nie ma w tym akcie uczucia, ze jest tylko chec odbycia stosunku w jednym celu...moja rada: wyrzuc termometr, nic nie licz, kochajcie sie i szalejcie, kiedy jak nie teraz, a fasolka sie szybko zagniezdzi, nawet sie nie spodziejesz jak szybko Rozgrzej i rozpal najpierw jego zmysly Wedlug mnie ten sms byl troche za ostry..
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #96702 przez nikusia1988
Wiem że był za ostry ale żadne inne tłumaczenia już do niego nie docierają niech sobie przemyśli i się zastanowi czy dobrze robi przytulając się przed @ lub zaraz po a w trakcie cyklu mu się nie chce Jeszcze żadna kobieta nie zaszła w ciążę parę dni przed @ lub w trakcie... Ale jak chce z nim pogadać i wytłumaczyć na czym wykres i te dni polegają to jemu nie trzeba!!! I się dogadaj z nim... Odpuszcze na jakiś czas i się nie będę o nic prosiła i już. Kiedy zechce to niech się przybłąka i niech sobie dalej radzi w nie te dni co trzeba... Zobaczymy jak długo tak pociągnie, a później zaskoczony że znowu się nie udało i że @ przyszła.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #96703 przez gabi28
Nikusia,też uwazam jak Marta że sms był troche za ostry... facet Ci wprost powiedzial,że nie ma ochoty,wolałabyś się z nim kochać wiedząc,że nie chce?? według mnie zachowal się jak trzeba. Nie uwierzę,że Ty zawsze masz ochote.
ja wiem,że teraz Ty widzisz stracony cykl...ale "robienie" dzidziusia to przede wszystkim powinna być przyjemność,posłuchaj rad koleżanek i cieszcie się z seksu....
ja wiem,że teraz Ty widzisz stracony cykl...ale "robienie" dzidziusia to przede wszystkim powinna być przyjemność,posłuchaj rad koleżanek i cieszcie się z seksu....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez gabi28.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 8 miesiąc temu #96704 przez magduska
mala czarna ogromne gratulacje )))i jak sie nie myle to na swieta bedziesz miec prezencik pod choinka jak znalazl hihi
a ile sie staralas kochana???
bo u mnie juz w czerwcu minie rok i chyba zaczne sie naprawde denerwowac jesli do konca tego roku nie pojawi sie fasolka ((
a ile sie staralas kochana???
bo u mnie juz w czerwcu minie rok i chyba zaczne sie naprawde denerwowac jesli do konca tego roku nie pojawi sie fasolka ((
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #96708 przez nikusia1988
A gdzie jest Gosiaczek????
Gosiaku gdzie jesteś??? Znowu nie masz neta???
Czekamy na Ciebie... Zawsze rano już byłaś...
Gosiaku gdzie jesteś??? Znowu nie masz neta???
Czekamy na Ciebie... Zawsze rano już byłaś...
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #96713 przez nikusia1988
Jeju wy już mnie uważacie za nie wiadomo kogo. Ale on nie powiedział tego w prost że nie chce itd tylko chciał się ze mną drażnić i żebym go namawiała do tego a ja się tyłkiem odwróciłam do niego i tyle, po czym on zaczął ręką jeździć po całym moim ciele i myślał że się odwrócę a ja mam go gdzieś, raz powiedział że nie chce to nie, nie będę prosić się jak świnia, i tak zawsze on pierwszy przychodzi jak coś chce bo ja jestem baaardzo wytrzymała...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #96734 przez bewipo
No nikusia my tu już na Ciebie wszystkie, a mąż po prostu lubi się z tobą drażnić. Ty się wkurzyłaś i stąd całe zamieszanie. Nie martw się kochana, powiedz mu, że takie drażnienie nie podoba Ci się, bo albo sie ma ochotę albo nie, a nie że może się ma ale się boi albo sam nie wie co chce. Pewnie trochę potrwa, ale w końcu się dopasujecie. Mój mąż z początku też nie bardzo był do rozmów, zwłaszcza na takie intymne tematy. Ale z czasem jest troszkę lepiej.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 8 miesiąc temu #96744 przez Mirella
Mała Czarna, no ja już w zeszłym tygodniu mówiłam, żebyś testowała, bo ja swoje podejrzenia mam, pamiętasz? Już Ci wtedy chciałam napisac, że synek jak malowany bedzie, ale pomyślałam, że się wstrzymam do Twojego testu, coby za bardzo przed orkiestrę nie wybiegać
Niniejszym więc oficjalnie gratuluję i buziakuję
Nikusia słuchaj Marty dobrze gada, termometr Twój wróg A co do testów owu, o ile pamiętam, to one działają inaczej niż ciążowe i na owu ta druga kreska musi być taka sama lub ciemniejsza. Zajrzyj do instrukcji jak masz, bo nie chcę Cię w błąd wprowadzić.
Diana raporcik ma być natychmiast po powrocie!
Niniejszym więc oficjalnie gratuluję i buziakuję
Nikusia słuchaj Marty dobrze gada, termometr Twój wróg A co do testów owu, o ile pamiętam, to one działają inaczej niż ciążowe i na owu ta druga kreska musi być taka sama lub ciemniejsza. Zajrzyj do instrukcji jak masz, bo nie chcę Cię w błąd wprowadzić.
Diana raporcik ma być natychmiast po powrocie!
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #96760 przez Grudniowa Jagoda 79
witajcie jestem tu nowa, znalazłam forum na wyszukiwarce.No coz swoja historie opowiedzialam na osobnym temacie ale moze po krotce opisze.Okres mialam 27 lutego w marcu nie az do dzis.Byłam u lekarza 31 marca zrobił usg narazie nic nie było widac bo za wczesnie.Przypisał mi luteinę powiedzial ze jesli to nie ciaza to dostane okres po tej luteinie a jesli tak to tabletki ja potrzymaja.Mam ja brac 3x2 pod jezyk przez 5 dni potem odczekac 10 i jak nie dostane to 15 mam byc znow u lekarza.Dodam ze zdazył nam sie wypadek.Nie biore tabletek antykoncepcyjnych.
Mam nadzieje ze cos z tego zrozumiałyscie.
ps.Gratuluje dziewczynie ktora wkleiła zdjecie testu ciazowego SUPER! Zycze ci wszystkiego najlepszego.
Mam nadzieje ze cos z tego zrozumiałyscie.
ps.Gratuluje dziewczynie ktora wkleiła zdjecie testu ciazowego SUPER! Zycze ci wszystkiego najlepszego.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #96763 przez Majowka
Mala_czarna GRATUUUUUUUUUUUUUUUUULUJE!!!!!!!
Piekne grubiutkie czerwone kreseczki! Takich tu chyba jeszcze nie bylo, hehehe
Ciesze sie razem z Toba i trzymam kciuki zeby te 9 miesiecy minelo sielankowo!!!!!!
Kiedy idziesz do gina?
teraz czekamy na zdjecie fasolki!!!!!
Buziaki!!!!
Nikusia, facetow trzeba sposobem, mowie Ci
Piekne grubiutkie czerwone kreseczki! Takich tu chyba jeszcze nie bylo, hehehe
Ciesze sie razem z Toba i trzymam kciuki zeby te 9 miesiecy minelo sielankowo!!!!!!
Kiedy idziesz do gina?
teraz czekamy na zdjecie fasolki!!!!!
Buziaki!!!!
Nikusia, facetow trzeba sposobem, mowie Ci
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #96766 przez angellika1
Mała Czarna moje GRATULACJE kreseczki jak malowane
Mirella i znowu miałaś rację u mnie w brzuszku mieszka chłopiec - NIKODEM
Mirella i znowu miałaś rację u mnie w brzuszku mieszka chłopiec - NIKODEM
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #96796 przez Grudniowa Jagoda 79
Czy sie ciesze ?Jesli sie to potwierdzi to JASNE! Aczkolwiek mam juz parke w domu ale widocznie tak mialo byc.Mirella ja tak czytam po krótce forum i widze ze Ty to taka przepowiednia troche jestes
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej