- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
Mniej Więcej
- magga146
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Madzia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #15834 przez magga146
eash
na mdłosci to ja nie wiem nie dane mi bylo jeszcze tych ciazowych miec( powiem Ci ze nawet troche zazdroszcze) napewno [pozmoze nie wychodzenie z lozka ale tak sie nie da
co do wozkow to ja bym polecila firme coneco dosc tanie maja z tego co sie orientuje to wozek 3w1 kosztuje w sklepei 1200 z kawalkiem
a co do forum to chyba nie ma ale mozesz zalozyc moze ktos sie zglosi
powodzenia
na mdłosci to ja nie wiem nie dane mi bylo jeszcze tych ciazowych miec( powiem Ci ze nawet troche zazdroszcze) napewno [pozmoze nie wychodzenie z lozka ale tak sie nie da
co do wozkow to ja bym polecila firme coneco dosc tanie maja z tego co sie orientuje to wozek 3w1 kosztuje w sklepei 1200 z kawalkiem
a co do forum to chyba nie ma ale mozesz zalozyc moze ktos sie zglosi
powodzenia
Temat został zablokowany.
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
- Asieńka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #15860 przez Asieńka
Eash moja bratowa kupowała nowiusieńki wózek na allegro 3w1 i zapłaciła za niego ok 750 zł gdzie w hurtowni był droższy o 200zł a powinien być tańszy. Wózek bardzo ładny wizualnie... Trzeba tylko poszukać dobrze... Firma tego wózka to X-LANDER czy jakoś tak :)i naprawde sprawdził się nawet w górach na śniegu jak nas tej zimy tak zasypało nie mówiąc już o plaży bo ma duże pompowane koła i jest lekki...
Ja mam sklep z odzieżą niemowlęcą i dziecięcą także po wyprawki też zapraszam do mnie na allegro też są. Ceny mam konkurencyjne bo towar mam prosto od producentów, ciuszki są z wysokiej jakości bawełny i tylko polski towar żadna chińszczyzna...
Ja mam sklep z odzieżą niemowlęcą i dziecięcą także po wyprawki też zapraszam do mnie na allegro też są. Ceny mam konkurencyjne bo towar mam prosto od producentów, ciuszki są z wysokiej jakości bawełny i tylko polski towar żadna chińszczyzna...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 7 miesiąc temu #15863 przez Mirella
No jak uważacie że by się przydał to załóżcie i po problemie, też mi sie wydaje że nie ma, a już wcześniej słyszałam takie głosy że by się przydał No fakt, nowe wózki kosztują makabrycznie dużo, jedna dobra pensja jak się chce dobry wózek. Ja mam używany i nie narzekam
Kurczę, nie wiem co to są poranne mdłości... No nie miałam takich wynalazków, uwierzycie? Za to codziennie po południu nogi mnie cholernie bolały i jedyną metodą było zasnąć na godzinkę co najmniej. I to jeszcze nie mogłam nogami ruszyć przy zasypianiu bo się wybudzałam i całe zasypianie od nowa. No ja jak już sobie wymyśliłam dolegliwość to jedyną w swoim rodzaju nie?
Eash, tradycjonalistka z Ciebie jeśli chodzi o imiona Ja mam Klaudię, jak będzie druga dziewczynka to będzie Daria, a jak chłopiec to Rafał. Raczej mało popularne ale mnie się tak podoba.
Dziewczyny, mamy dwie mamusie grudniowe, jedną styczniową, czas na lutowe Dziewczyny do roboty!!!
Kurczę, nie wiem co to są poranne mdłości... No nie miałam takich wynalazków, uwierzycie? Za to codziennie po południu nogi mnie cholernie bolały i jedyną metodą było zasnąć na godzinkę co najmniej. I to jeszcze nie mogłam nogami ruszyć przy zasypianiu bo się wybudzałam i całe zasypianie od nowa. No ja jak już sobie wymyśliłam dolegliwość to jedyną w swoim rodzaju nie?
Eash, tradycjonalistka z Ciebie jeśli chodzi o imiona Ja mam Klaudię, jak będzie druga dziewczynka to będzie Daria, a jak chłopiec to Rafał. Raczej mało popularne ale mnie się tak podoba.
Dziewczyny, mamy dwie mamusie grudniowe, jedną styczniową, czas na lutowe Dziewczyny do roboty!!!
- magga146
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Madzia
Mniej Więcej
- Asieńka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #15871 przez Asieńka
Zależy co komu się podoba i jakie kto ma oczekiwania od wózka ale wrzucę Ci parę linków to sobie przejrzysz w wolnej chwili:
www.allegro.pl/item1015566685_wyprzedaz_...atisy_25_okazja.html
www.allegro.pl/item1026728840_viking_wyp...per_cena_mikrus.html
www.allegro.pl/item1020118942_borowka_ek..._baby_lux_adbor.html
www.allegro.pl/item1028162322_wyprzedaz_...u_sprint_okazja.html
www.allegro.pl/item1025428435_jestem_pro...kola_pomp_50kol.html
www.allegro.pl/item1024563467_king_silve...tisy_38_kolorow.html
www.allegro.pl/item1015566685_wyprzedaz_...atisy_25_okazja.html
www.allegro.pl/item1026728840_viking_wyp...per_cena_mikrus.html
www.allegro.pl/item1020118942_borowka_ek..._baby_lux_adbor.html
www.allegro.pl/item1028162322_wyprzedaz_...u_sprint_okazja.html
www.allegro.pl/item1025428435_jestem_pro...kola_pomp_50kol.html
www.allegro.pl/item1024563467_king_silve...tisy_38_kolorow.html
- grazia
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- grazia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #16079 przez grazia
grazia
witam co u was dziewczyny slychac , ja dzisiaj siedze w domu mam wolne , w piatek zarejestrowalam sie do profesora w Bialymstoku za 2 tygodnie wsobote 22 maja mam wizyte na 13.15 ale musze byc 2 godz. szybciej zrobic wynik z nasienia meza bo jest potrzebny ciekawe czy odrazu dadza mi leki i od razy zaczna przygotowania czy bede musiala porobic jeszcze inne wyniki i czy bede mi kazali zostac wogole wszystko co dotyczy, juz sie boje tego wszystkiego i stmulacji i zabiegu oprócz was i oczywiscie mojego kochanego meza nie mam nikogo kto mnie wspiera duchowo ,mamy mojej nie chce obarczac tym wszyskim bo ona i tak na glowie ma tyle problemów ze swoim zdrowie , rodzenstwo moje siostra najstarsza ma 3 dzieci to ja moja osoba nie obchodzi a po zatym ona jest straszna plotkara i wszyscy w miescie by wiedzieli jakim sposobem mam dziecko i by mi dokuczala a druga jest teraz w ciazy i ajk jej cos gadam to ona gada zebym dala sobie spokój przestala myslec i sie uda ale skoro lekarz nie moze mi nic pomóc ze cos moze mój organizm nie idzie na leki to szukam pomoc puki nie jest z pózno , a od meza szkoda gadac niebede sie wypowiadala nic ich nie obchodze tylko cicho zeby niebyl na mnie zly ok . a wiec tyle , niemam z kim pogadac o tym wszystkim kolezanki dobre ale na pogaduszki o dupie marynie a nie o tym modle sie zeby bylo dobrze zeby tylko zabieg sie udal i mogla sie wam pochwalic tescikiem no i fotkami dzidzi piszcie co porabiacie tesknie za waszymi postami dodajecie mi otuchy i trzymacie na duchu po powrocie napisze co i jak czekam na wasze wiadomosci ozdrawiam
grazia
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #16085 przez Mirella
Grazia masz wizytę wyznaczoną na dzień kiedy przypadają pierwsze urodziny Klaudii
No jak to nie jest dobra wróżba to ja nie wiem co
Na forum jak zwykle ostatnio w weekend cisza..... Powoli zaczynam się do tego przyzwyczajać, to znaczy że wiosna przyszła i cieszymy się ciepełkiem i rodzinnymi spacerkami
Ja zaraz idę robić kaszkę z jabłkami No a do kaszki obowiązkowo ze dwa wierszyki Brzechwy, mąż się śmieje że zanim Klaudia się nauczy mówić to już będzie na pamięć znała I będziemy mieli szkraba co ma dwa lata i Brzechwę recytuje
Grazia, trzymaj się, jak masz doła to masz nas
to chyba nawet lepiej że daleko jesteśmy, na większą otwartość możemy sobie pozwalać, jakoś tak czasem jest że łatwiej z obcymi rozmawiać niż z rodziną.... W ogóle tego nie rozumiem
Reszta starających jakoś zamilkła, czyżby wszystkie się poddały??? oj, nieładnie!!!
No jak to nie jest dobra wróżba to ja nie wiem co
Na forum jak zwykle ostatnio w weekend cisza..... Powoli zaczynam się do tego przyzwyczajać, to znaczy że wiosna przyszła i cieszymy się ciepełkiem i rodzinnymi spacerkami
Ja zaraz idę robić kaszkę z jabłkami No a do kaszki obowiązkowo ze dwa wierszyki Brzechwy, mąż się śmieje że zanim Klaudia się nauczy mówić to już będzie na pamięć znała I będziemy mieli szkraba co ma dwa lata i Brzechwę recytuje
Grazia, trzymaj się, jak masz doła to masz nas
to chyba nawet lepiej że daleko jesteśmy, na większą otwartość możemy sobie pozwalać, jakoś tak czasem jest że łatwiej z obcymi rozmawiać niż z rodziną.... W ogóle tego nie rozumiem
Reszta starających jakoś zamilkła, czyżby wszystkie się poddały??? oj, nieładnie!!!
- kivi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #16088 przez kivi
Hej dziewczyny!
ano tak to bywa w weekend, ja na dodatek miałam gości ale dziś rano wyjechali i mam w domku ciszę i spokój aż dziwnie jakoś tak
Grazia, wciąż czytam forum, nawet jak nie odpisuję to jestem z Wami i TOBĄ myślami szczególnie. Wierzę, że Wam się uda i zostaniesz szczęśliwą mamą )))) już niebawem
czekamy z niecierpliwością na Twoje teściki i Twoje fotki z pierwszuch USG a nawet na opowieści o dolegliwościach...
Ja jestem jeszcze na zwolnieniu do 17 maja, później od 18-go wracam na pół etatu do pracy i mam nadzieję, że tym razem to się uda, a bywa różnie, dziś jestem do niczego, niedobrze mi i zastanawiam się kiedy zwymiotuję no ale brzuszek już troszkę rośnie więc jest i czym się cieszyć
Ściskam Was!
Sunaja21, dziękuję za kontakt na gg
ano tak to bywa w weekend, ja na dodatek miałam gości ale dziś rano wyjechali i mam w domku ciszę i spokój aż dziwnie jakoś tak
Grazia, wciąż czytam forum, nawet jak nie odpisuję to jestem z Wami i TOBĄ myślami szczególnie. Wierzę, że Wam się uda i zostaniesz szczęśliwą mamą )))) już niebawem
czekamy z niecierpliwością na Twoje teściki i Twoje fotki z pierwszuch USG a nawet na opowieści o dolegliwościach...
Ja jestem jeszcze na zwolnieniu do 17 maja, później od 18-go wracam na pół etatu do pracy i mam nadzieję, że tym razem to się uda, a bywa różnie, dziś jestem do niczego, niedobrze mi i zastanawiam się kiedy zwymiotuję no ale brzuszek już troszkę rośnie więc jest i czym się cieszyć
Ściskam Was!
Sunaja21, dziękuję za kontakt na gg
- Lenka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #16094 przez Lenka
Witam Was Dziewczynki!!!
Czytam wasze wpisy już od bardzo dawna , codziennie odwiedzam was i 3mam kciuki za każdą z osobna:)Muszę przyznać, że jesteście Wyjątkowe, i potraficie wspierać sie na duchu jak prawdziwe przyjaciółki a z waszych wypowiedzi płynie taki e ciepło i energia (coś innego niż na innych forach). Jesteście Wyjątkowe!
Jak bardzo cieszyłam się i wzruszałam za każdym razem jak pojawiał się wpis z wiadomością o dwóch krechach:D i kolejna kobietka czeka już na swoje maleństwo!!!
Coś Pięknego!!
No i oczywiście Całym Serduchem jestem z grazią, życzę ci Kochana aby wszystko ułożyło się po twojej myśli i tak jak to sobie wymarzyłaś!!(na bank tak będzie)!
A jeśli chodzi o mnie to też od niedawna z mężem myślimy o potomku;)
Bardzo chcielibyśmy już mieć maleństwo. Nie staramy się tak bardzo tzn, nie liczymy dni płodnych itd. Po prostu od 3/4 cykli kochamy się bez zabezpieczeń, powiem wam,że myślałam, że to hop siup i jest a tu nie jest tak prosto jak by mogło się wydawać zresztą Same wiecie, mam jednak nadz. że uda się nam wszystkim pragnącym Dzidziusia swego:)
Ściskam was z pewną dozą nieśmiałości i mam nadz. że przyjmiecie mnie do swego tak zżytego grona:)
Czytam wasze wpisy już od bardzo dawna , codziennie odwiedzam was i 3mam kciuki za każdą z osobna:)Muszę przyznać, że jesteście Wyjątkowe, i potraficie wspierać sie na duchu jak prawdziwe przyjaciółki a z waszych wypowiedzi płynie taki e ciepło i energia (coś innego niż na innych forach). Jesteście Wyjątkowe!
Jak bardzo cieszyłam się i wzruszałam za każdym razem jak pojawiał się wpis z wiadomością o dwóch krechach:D i kolejna kobietka czeka już na swoje maleństwo!!!
Coś Pięknego!!
No i oczywiście Całym Serduchem jestem z grazią, życzę ci Kochana aby wszystko ułożyło się po twojej myśli i tak jak to sobie wymarzyłaś!!(na bank tak będzie)!
A jeśli chodzi o mnie to też od niedawna z mężem myślimy o potomku;)
Bardzo chcielibyśmy już mieć maleństwo. Nie staramy się tak bardzo tzn, nie liczymy dni płodnych itd. Po prostu od 3/4 cykli kochamy się bez zabezpieczeń, powiem wam,że myślałam, że to hop siup i jest a tu nie jest tak prosto jak by mogło się wydawać zresztą Same wiecie, mam jednak nadz. że uda się nam wszystkim pragnącym Dzidziusia swego:)
Ściskam was z pewną dozą nieśmiałości i mam nadz. że przyjmiecie mnie do swego tak zżytego grona:)
- grazia
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- grazia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #16095 przez grazia
grazia
witam cie Lenka , z przyjemnoscia przylacz sie do nas starajacych sie o dzidzie i tych które juz posiadaje lub oczekujna nie , super ze jest takie forum ze mozemy sie wspierac a mówie ci ze dziewczyny sa zajebiscie pomocne i kazda dziewczyne potrafia podtczymac na duchu , jak juz wiesz ja oczekuje na wizyte u specjalisty niestety naturalnie nie moge zajsc wiec bede wspomagana lekami i miala zabieg in vitro , dziekuje ze i ty bedziesz mnie wspierala i trzymala za mnie kciuki , pozdrawiam i WITAM
grazia
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #16096 przez sunaja21
lenka masz racje to forum jest wyjątkowe ... ja codziennie wstając rano zastanawiam sie co nowego u dziewczyn, jakos u mnie to juz rutyna codzienny zwyczaj - nawet moj maz sie wkrecil i zaglada tutaj - i musze powiedziec ze nasz w 100% popiera i jak nie moze sprawdzic co u was słychac to sie normalnie wypytuje co nowego na forum i musze mu opowiadać hihi:)
kivi - teraz bedziemy na biezaco
grazia - mysle ze można spokojnie powiedzieć że bratnie dusze można znależć nawet tam gdzie byśmy sie tego w życiu nie spodziewali
wszystkie trzymamy kciuki za każda z osobna i myślimy kiedy kolejna "fasolkowa" wieść ... ale najważniejsze jest to że możemy wypowiedzieć wszystko co leży nam na sercu, popłakać jak kolejny test nie pokazuje 2 kresek i liczyć "zawsze" że ktoraś nas pocieszy i da siłe by sie nie poddawać
dzięki dziewczyny sciskam
kivi - teraz bedziemy na biezaco
grazia - mysle ze można spokojnie powiedzieć że bratnie dusze można znależć nawet tam gdzie byśmy sie tego w życiu nie spodziewali
wszystkie trzymamy kciuki za każda z osobna i myślimy kiedy kolejna "fasolkowa" wieść ... ale najważniejsze jest to że możemy wypowiedzieć wszystko co leży nam na sercu, popłakać jak kolejny test nie pokazuje 2 kresek i liczyć "zawsze" że ktoraś nas pocieszy i da siłe by sie nie poddawać
dzięki dziewczyny sciskam
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #16113 przez Mirella
Lenka, ja co prawda się aktualnie nie staram, ale często tu bywam, więc też sobie pozwolę Cię przywitać.
Witaj i rozgość się
Ja zaglądam tu kilka razy dziennie, a codziennie rano mówię Klaudii, że trzeba włączyć komputer i zobaczyć co u ciotek na forum słychać No a jak Eash i Grazia robiły testy to prawie stąd nie wychodziłam....
Lenka w takiej atmosferze to każdej się uda, Tobie też staraj się pilnie bo jakoś mamuś lutowych nie ma póki co. Buziakuję Cię mocno na przywitanie
Resztę starających ciotka Mirella grzecznie prosi o raporty
A mamusiom małych fasolek życzę dużo siły na te pierwsze tygodnie, i jak najmniej jakichkolwiek dolegliwości
Witaj i rozgość się
Ja zaglądam tu kilka razy dziennie, a codziennie rano mówię Klaudii, że trzeba włączyć komputer i zobaczyć co u ciotek na forum słychać No a jak Eash i Grazia robiły testy to prawie stąd nie wychodziłam....
Lenka w takiej atmosferze to każdej się uda, Tobie też staraj się pilnie bo jakoś mamuś lutowych nie ma póki co. Buziakuję Cię mocno na przywitanie
Resztę starających ciotka Mirella grzecznie prosi o raporty
A mamusiom małych fasolek życzę dużo siły na te pierwsze tygodnie, i jak najmniej jakichkolwiek dolegliwości
- Lenka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #16114 przez Lenka
Dziękuję Dziewuszki za miłe przyjęcie mnie
Mirella Obiecuję zdawać raport
A córcia twa jest Boooska Mał śmieszek do schrupania
Idę jutro do Gina porozmawiać i powiedzieć o moich planach, i ogólnie zbadać się,
zobaczymy co powie mam nadz. że wszystko będzie ok, jak wrócę to się odezwę,
Dobrej nocki wam życzę oby dla co niektórych była owocna
Buzia
Mirella Obiecuję zdawać raport
A córcia twa jest Boooska Mał śmieszek do schrupania
Idę jutro do Gina porozmawiać i powiedzieć o moich planach, i ogólnie zbadać się,
zobaczymy co powie mam nadz. że wszystko będzie ok, jak wrócę to się odezwę,
Dobrej nocki wam życzę oby dla co niektórych była owocna
Buzia