- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja jestem po spacerku polecam ;)troszke owoców i warzyw kupiłam- trzeba się doładować witaminkami ;)np. takie pyszne jabłka mniam
ja nie mam problemu z spaniem czy oddychaniem mam problemy z kręgosłupem ale to jak pisałam mam skierowanie na ćwiczenia - właśnie zna ktoś dobrego rehabilitanta w Poznaniu?
pobolewa mnie czasami prawe żebro - chyba próbuje się tam wcisnąć
co do pęcherza - hmmm przywykłam - od piątego mięsiąca Mikołaj upodobał sobie okopywanie dołu mojego podbrzusza więc pęcherz też swoje dostaje .... ale tak jak pisałam wcześniej - przywykłam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Najgorsze jest to, że nie ma na ten ból rady.
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Qltoorka to współczuję czekanie mnie dziś to wieczorem czeka bo mam wizytę na 19:20 i średnio dr ma 1-1,5 godz opóźnienia i jeszcze czeka mnie odbiór wyników a tego się najbardziej boję że coś jest nie tak.
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
My też z Lenusią codziennie po śniadanku wybywamy na plac zabaw i spacerek, wracamy na obiad i drzemkę i potem znów na polko Szczerze mówiąc to też już sapiąca babcia ze mnie i wracam zazwyczaj z mega kolką.. zginam się i dyszę jak w bólach porodowych.. tak franca mnie kłuje w prawym boku, że sąsiedzi pewnie myślą, że zaczynam rodzić!
Mój M. znowu w delegacji, tym razem gdzieś pod Malborkiem urzęduje do piątku a my słomiane panny siedzimy same jak te łojki.
Wczoraj zakupiłam Maltan i zaczynam od dziś do porodu okładać sutki w celu zahartowania
W szkole rodzenia na dzień dobry w zeszły piątek byłam zwiedzać oddział szpitala i lekko się przeraziłam1 niewyremontowaną salą, która pamięta jeszcze wczesnego Gierka a i nie wykluczone, że sama przyszłam na świat na tym jednym zabytkowym łóżku Sala do porodów rodzinnych była akurat zajęta, ale oblookałam w internecie no i jest już cywilizowana.. mam nadzieję, że tam przyjdzie mi się wylegiwać w bólach i skurczach porodowych
Muszę się pochwalić, że już prawie od miesiąca moja Pannica kochana śpi bez smoczka i mamy już pierwszy sukces na koncie Kolejne w planach to odpieluchowanie i przeprowadzka do własnego łóżka.. ale z tym chyba tak łatwo nie pójdzie
Miłego dnia Kochane Babciusie ciążusie (jestem oczywiście jedną z Was)
PS. Emi mam pytanie, czy Ty wykonujesz manicure hybrydowy? i czy jest on przeciwskazany w ciąży? Takie mnie słuchy doszły a chciałam sobie walnąć jakiś neon na pazurki na wiosnę i lato.. ale chyba będę musiała zrezygnować.. Jakie jest Twoje zdanie?
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Zmykam bo jedziemy na 2 dni na działke bo piękna pogoda będę w piątek buziaki!
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
A co na wizycie? Na bóle brzucha Nospa Forte. Co do Omega-3 o którym Wam ostatnio pisałam to mam nie brać skoro jest napisane, by nie zażywać w czasie ciąży i dać komuś kto ma obnizony cholesterol Mam kupić sobie takie Omega3, które są przeznaczone dla kobiet w ciąży, bo sama lekarka powiedziała, że warto brać
Konkretnego badania USG nie było, tylko szybkie zbadanie tętna małego.
Dostałam skierowanie na USG w 30tc. ale położna powiedziała, że zapisze mnie jak przyjdę następnym razem, bo czeka na podanie terminów przez lekarza wykonującego te badanie.
Następna wizyta 15 maja...
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Od rana chodzę jak zakręcona, ale żeby się ruszyć i trochę obudzić umylam po śniadaniu okna i mialam ambitne plany żeby posprzatac porzadnie w kuchni, ale maz mnie wyciagnal z domu bo auto od kolegi musial wziąć i pojechalam z nim. Odwiedzilam znajoma, bylam na zakupach. Kupilam bawelniany kocyk dla dziecka a sobie trzy sukienki w tym dwie w dziale dziecięcym w h&m. Z tego cowidzę to muszę częściej tam zagladac, bo na doroslych rozmiarach nic mi się nie podoba, a dziecięce rzeczy bardziej mi się podobają, no i są tansze
Pojechalam po męża do pracy, poogladalam male owieczki i zrobilam na szybko obiad, paluszki rybne z frytkami i surowka a teraz siadlam i odmawiam wspolpracy nogi bola, plecy bola, a przy myciu okien zmachalam się bardziej niż babcia 80letnia...ehhh, jak fajnie być w ciazy
Milego Wieczorka dziewuszki
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dostałam też zamówiony na allegro kocyk dla malutkiej. Za jedną przesyłką zamówiłam od razu dla siebie koszulę do karmienia. Kocyk polecam bo jest super
Wklejam link do aukcji jeśli któraś byłaby zainteresowana przedmiotami z tego sklepu - jest co wybierać a wysyłka ekspresowa!
allegro.pl/show_item.php?item=3161067356
Planuje jeszcze kupić cieplejszy kocyk z tej aukcji allegro.pl/kocyk-dla-dzieci-minky-baweln...0cm-i3171959104.html ale to już w przyszłym miesiącu.
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Tak jak mówisz.. jak już poród się zacznie to nic wkoło nie będzie miało znaczenia oprócz opieki jaką będziemy mieli na oddziale.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dziś od rana na nogach pogoda cudna, więc pojechaliśmy do lasu i nad wodę na koniec dnia był koktajl bananowy i lody karmelowe Jutro rano idę robić glukozę
Dzień był cudowny, ale jutro czeka mnie sprzątani i układanie ciuszków dla maluszka..ale to sama przyjemność !
Ciekawe jak będzie na glukozie ?
A to my dziś
Uploaded with ImageShack.us
i mój piesio :
i prezenciki dla malutkiej
i misio z bijącym serduszkiem