- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Siara mi z sutków leci i to ostatnio taka żółta nawet ale to faktycznie nie ma znaczenia bo jedym leci przed porodem a innym dopiero po więc spoko
Emi pokoik wygląda pięknie
karolinap wózeczek śliczny
joanna Ty głupolu! tak ładnie w ciąży wyglądasz a tu takie smutasy. Głowa do góry wyglądasz pięknie a po ciąży będzie jeszcze ładniej
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Wy się chwalicie, że pospałyście do 10-tej, a ja spałam bite 12 godzin i tylko raz na siku wstawałam
karolinap, mnie to się wydaje, że Lacra cały czas w szpitalu jest, a poród zaplanowany jest na 17tego, a nie na jutro....
emi, i znowu się zachwycam tym pokoikiem Mili. A roleta faktycznie idealnie pasuje do całości
A o tym skakaniu po gałęziach, majtkach na głowie już nie wspomnę...Wariatki moje kochane Ja widzę, że im bliżej rozwiązania tym się weselej robi na forum I dobrze... Tak ma być Podczytywałam kiedyś styczniówki, lutówki troszeczkę tylko, ale się je dziwnie czytało, bo głównie cytowały , i czerwcówki i nigdzie się nie spotkałam z takimi wariatkami jak u nas Lipcówki rządzą Widać, nie tylko w liczebności i produkowaniu stron
nala, moje cycory też bez zmian...
karolinap, dziubas, Joanna, dzięki za odpowiedź. Byłam właśnie ciekawe jak oni to mierzą... Ja jestem taki chudzielec bez widocznych bioder, a teraz w brzuchu już 105 cm, że liczę, że ocenią zawczasu czy damy z małym radę... Boję się jakichś komplikacji już w trakcie...
Co do ilości ciuszków to po co się przejmować tekstami typu "i tak w to wszystko nie ubierzesz"...lepiej mieć chyba więcej niż mniej. Ja mam nadzieję, że mam na tyle tych ciuszków, że nie będę musiała codziennie prać i prasować (moja koleżanka tak musi robić)... Lepiej mieć chyba tyle ich, by się najpierw uzbierała jakaś pokaźniejsza ilość do prania... Będzie to sens włączać pralkę na 3-4 szt, bo już nie ma w co ubrać maluszka?
emi, wow, nawet 80-tki już wyprałaś i poprasowałaś? No podziwiam Chociaż ten rozmiar to chyba na roczne dziecko dopiero
magda, musisz wytłumaczyć co to jest to coś co robisz z ananasa i brzoskwiń..Znowu jakaś gra słów?
Joanna89, Ty gruba i nieapetyczna??? Buahaha, i to jest żart dnia... Ty myślisz, że te wszystkie komplementy tutaj, czy na FB to tylko tak, żeby być miłym...? No ale oczywiście, jeśli tylko jest coś dzięki czemu poczujesz się lepiej to czemu masz nie spróbować? Ja właśnie dlatego w pn albo we wtorek idę do fryzjera, bo już patrzeć na siebie nie mogę...
A ja jestem cała happy, bo generalnie mam już w końcu wszystko dla mojego syniusia No, oprócz dokończonego pokoju, ale wierzę w męża, że zdąży (niestety w tym tyg ma zmiany całodzienne, więc w sobotę ruszy dalej dopiero)
Wczoraj dokonałam zakupu na allegro przewijaka (w końcu się zdecydowałam), parę dni temu kupiłam to co mi tam brakowało... Jeszcze tylko rozglądam się za bujaczkiem-leżaczkiem, bo po koleżankach widzę jaka to przydatna rzecz i będzie już wsio Takie nic, a taka radość z siebie, że jest się dobrze zorganizowaną Mamą
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Ja wiem, że to się łatwo tak mówi, ale wszystkie jesteśmy w tej samej sytuacji, więc jak potrzebujesz to rycz i się nie krępuj w tym stanie możemy więcej. A im dłużej się cos w sobie dusi tym gorzej.
Rozłożyłam kiedyś wózek żeby wywietrzał. Fotelik już nie śmierdzi, teraz założyłam gondolę na stelaż, ona to dosłownie wali postoi koło okna z tydzień to przestanie.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
nala u mnie suszaaaa
karolinap ja jeszcze nie nakleiłam ale zaraz wrzuce literki jak tylko sciagne fotke na kompa
Joanna89 dlatego ja już kupiłam i więcej nie ogladam
Kobieto grzeszysz-malo przytyłaś,nie masz rozstępów,celulitu itd,nie chciałabyś zobaczyć jak ja wyglądam,zdjęcia gołego brzuszka już odpadają bo doła łapie-tyle sie rozstępów porobiło a waga ponad 80kg więc nie smuć
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Może dlatego tak mam,że brakuje mi mojego "górskiego" życia, gór, namiotu i jaskiń.
Płakać mi się chce jak widzę zdjęcia znajomych z góry, pomyślicie,że ze mnie dziwoląg i że myślę tylko o sobie... Kocham moją córeczkę ale już chciałabym żeby była obok Mąż sobie śmiga po ściankach a ja stoję i się patrze:/
Dziecko jest teraz dla mnie najważniejsze, ale tęsknie..tęsknie... eh
Siwa- no właśnie żałuję,że naczytałam się tych opinii, ale co teraz poradzę.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam zwykły fotel obok łóżeczka.Chociaż mój mąż twierdzi ,że będzie mi małą podawał do łóżka ,żebym nie wstawała, ale już to widzę....
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do wózka masz też fotelik ? My ciągle mamy 3 wózki do wyboru Quinny, Stokke xplory i mimę xari, dalej nie wiem który bo każdy ma dobre i złe opinie. Wkurzam się tylko hehe
- karolina_p123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
hehe kasik to mnie pocieszyłaś swoim postem bo my zamierzamy pod koniec sierpnia wybrać się na ślub i wesele kuzynki męża - Babcie będą blisko wręcz "żabki skok" od sali weselnej ( i już zapowiedziały, że są chętne do pomocy w tym dniu) - myślałam tak jak Ty by odciągnąć mleko no i zaglądać w pewnych odstępach czasu jak się Mikuś ma nie wiem na ile ten plan wypali :P i muszę przyznać, że nasze forumowe mamy są dla mnie inspiracją - mam nadzieję, że też będę tak aktywną mamą :)nie wiem może się mylę, ale odnoszę wrażenie, że dużo robi przede wszystkim nastawienie i dobra organizacja a także wsparcie, przede wszystkim ze strony męża, ale też rodziny (dla jasności nie mam tu na myśli ciągłego "podrzucania dziecka" rodzinie - ale ogólne - bo np. taki ślub to już raczej kuzynka nie powtórzy )
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
Buja się cały nawet podnóżek więc będzie mi pasował i będzie stał u synka w pokoju.
Łóżeczka chyba nie złożymy bo dalej cisza nie odzywamy się do siebie ale jakoś za bardzo mi to nie przeszkadza, co do wydzielin tam na dole jeszcze mi nic nie leci a siarę mam już dość długo.