- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Chyba, że masz na myśli fotel, gdzie bedziemy karmić dziecko z cyca bądź z butelki? To ja takowego nie mam i mieć nie zamierzam... Ja mam wygodną leżankę, którą można ustawić w formie również siedzącej tak jak fotel, więc jak mi będzie niewygodnie na sofie to sobie tam będę karmić...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A teksciki to Wam bede zapodawac na biezaco bo na mozg mi cos siadlo i z pamiecia kiepsko
Co do siary to mi tez nic nie leci, tylko jak maz sie przyssa to potem mam masakre
A tych "dobrych" rad to wogole nie sluchajcie, mowia je albo stare raszply ktore dawno zapomnialy jak to jest albo takie niemoty co ledwo sobie z psem radza o dziecku juz nie wspomne.... zycie zmienia sie o 100% ale na lepsze my to nawet zalujemy za tak pozno zaczelismy dzialac w tym kierunku....
Dzoana przestan pitolic, wskakuj na galaz i popraw sobie humor
Qltoorka a imie juz jest wywalczone-przekupione?????
Marta ja mam taki bujany z ikei- i wogole go nie uzywalam bo bylo mi niewygodnie(zoabczymy jak bedzie teraz- na razie miss sie na nim buja a krzeselko dla dzidziusia zaczelam uzywac ok 5/6 m-ca wiec jeszcze czas na taki zakup
kurna my sobie z Pinda jogingowalysmy, pot sie ze mnie lal litrami i w sekunde jak lunelo deszczem tak salutkie mokre bylysmy piczka miala taki ubaw ze ho ho ja troche mniej sie cieszylam bo nawet dzwona mialam mokrego
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Karolinap , też mam wózek jedo fyn 4ds tyle że wersje memo. Myslę, że będziemy z nich zadowolone
- osobka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wy narzekacie na upały a u mnie akurat pogoda się zepsuła- chmury i wiatr i zapowiada się, że będzie padać...
A mnie dzisiaj wzięło na przemeblowanie sypialni- wreszcie łóżeczko stoi na swoim miejscu a pozostałe meble tam, gdzie stać powinny. U nas póki co Jasiek będzie z nami w sypialni, żeby było łatwiej z karmieniem. Ale powiem Wam, że po tych porządkach jestem wykończona... Jeszcze chyba kupię półeczkę nad łóżeczko i będzie całkiem fajny efekt
Siwa- śliczne literki i mam chyba taki sam dywan
Joanna- u Ciebie chyba hormony szaleją... ja też czasami mam takie dni, że mnie dosłownie wszystko dobija i jak widzę takiego wielorybka w lustrze (czyli siebie), to ryczę... a innego dnia stwierdzam, że jest całkiem ok jak na ciążę także głowa do góry!
dziubasek i magda- Wasze teksty mnie rozbrajają ostatnio co wchodzę na forum, to się uśmieję do łez
co do fotela to mam super wygodny w salonie, a w nocy przypuszczam, że będę karmiła w łóżku. Sypialni nie chcę już zagracać kolejnym sprzętem.
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
U mnie siara też pokapuje i cyce są raczej tkliwe, wciąż tłumaczę Lali, że dzidziuś będzie jadł mleczko z cycusia, żeby czasem nie chciała się do drugiego przystawiać.. no i na razie akceptuje, zobaczymy w realu
Właśnie jestem na etapie poszukiwań jakiejś fajnej zabawki dla Leny od Mikołaja na przywitanie i szczęśliwą ich wspólną nową drogę
Dziubas jak tam tort? ukręcony?
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Co do skakania po gałęzi to hehehe też mnie skurcze łapią i jest wesoło
Co do tych cudownych rad to też mam ich dość..."śpij ile możesz bo później już nie będziesz mogła" = to co mam kurde na siłe spać jak mi się nie chce! Wiedziałam na co się decyduje.
Jedną ze złotych mysli jest też "jeeeedz ile możesz bo jak będziesz karmić piersią to tylko gotowane" i tak dalej i tak dalej....
Emi śliczny pokoik super że już wszystko gotowe!
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uploaded with ImageShack.us
no i że niby wieczorem zrobi mi kąpiel...
No dobra już mi trochę przechodzi zjadłam całą paczkę rodzynek w czekoladzie.\
Mlecznamama dziękuję:*
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
jamajka no właśnie jak Was czytam to mam mocne postanowienie, że trzeba się po prostu zorganizować. Poza tym dopadają mnie myśl, że dziecko będzie obserwować i się uczyć, nabierać pewnych wzorców ... nie chce by nabrało wzorca, że na nic nie ma czasu ... albo by poczuło, że się przez niego ograniczamy ... Chciałabym by zobaczyło, że warto mieć fajne hobby albo spotykać się ze znajomymi, utrzymywać kontakty z rodziną itd. Wiem, wiem - to co mówię i planuje sobie a dziecko i tak może pozmieniać plany
MlecznaMama ja słyszałam, że to nie tak, że tylko i wyłącznie gotowane - zależy podobno od dziecka jak znosi dietkę Mammy ..
Joanna widzisz jak mąż się postarał poprawić Tobie humor
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Co do tej diety... znam też osoby które jadły normalnie bez tak restrykcyjnych ograniczeń a ich dzieciaczki świetnie się miały. A mam tez taką znajomą, urodziła niedawno... no ona to nic nie je naprawde trzyma diete na maxa... ale je banany a banan to najsilniejszy alergen.... więc jak zaryzykowała w tą stronę (bo nie wiedziała że banan uczula) to nie powinna poszerzać swojej diety?? nie wiem...
z tym karmieniem pewnie wyjdzie w praniu