BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #681932 przez Joanna89
Mamuski a odnośnie Patrycji wiadomo coś więcej ???
My byliśmy na zakupach na poprawę humoru, kupiłam sobie spodnie alladynki :)
Najadłam się szparagów a teraz wcinam pączki z czekoladą... Uf...
Siwa myslę, że chyba 1 myśl jest najlepsza, 1 myśl to był quinny... jeszcze po niedzieli po raz 4 pojedziemy do hurtowni...
Alicja daje czadu w brzuchu, bolą mnie żebra.

A to my teraz:

Uploaded with ImageShack.us

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #681940 przez karolinkanice16
a mój A. się spiął bo widział że chodzę smutna i powiedział że pieprzy ją i że składa tamte łóżko i skręcamy łóżeczko w końcu płacimy za dwa pokoje a nie za jeden i tamten też jest do użytku a właścicielka mi powiedziała że mam na razie sobie trzymać u siebie w sypialni śmiechem ją zabiłam :D.

11 lata 6 miesiąc temu #681951 przez kasiak
Gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców! Jejku kolejna lipcówka się rozpakowała :cheer: czekam na dalsze wieści i zdjęcia tych cudności maleńkich, tych rączek i stópek i malutkiego pyzatego Tymusiowego buziaczka :blush: się wzruszyłam :blush: Sebek wyłaź!

Karolina no w końcu :) facet facetem ma być i skoro płacicie to możecie też wymagać!
Joanna i ty mi powiedz gdzie na swoim zdjęciu widzisz nieatrakcyjność ?! Zdjęcie jak z gazetki dla mam :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #681965 przez Joanna89
z boku i z tyłu :(
Uciekam do kąpieli mężuś zrobił i nawet świeczki mi zapalił :D hihi
do jutra kochane ,spokojnej nocy :)

11 lata 6 miesiąc temu #681989 przez agusiaa26
karolinkanice16 wow super decyzja, macie racje, płacicie za dwa pokoje więc baba niech spada :)
no w końcu bedziesz mogla spac spokojnie ;)

11 lata 6 miesiąc temu #681991 przez siwa342
a mój mąż posprzątał kuchnie :) zabierałam się tydzień za porządki i jakoś nie umiałam się zabrać, a on raz dwa i już po sprzatanku:)

MAJA

11 lata 6 miesiąc temu #682001 przez agusiaa26
aaa ciotki piękne literki!! i te kupione i te zrobione ręcznie mają sój urok :) ciekawe jak moje wypadną;)

siwa342 mój jutro sprząta jak co sobote- generalne porządki, nie ma co narzekać kochani są ;)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #682005 przez kasiak
Poczytałam trochę czerwcówek i strzeliłam karpia, że one tylko 460stron zapisały, a są miesiąc do przodu! :ohmy:
Dobrze trafiłam z terminem w lipcówki bo nie ma nudy :laugh:

Pazury wymalowane, każdy w innym kolorze :) u nóg też dałam radę, jakoś :P wykąpana i wysmarowana mogę iść spać :)
A i brzuch mi opadł w końcu, Sebek kopie w okolicy pępka i pod żebrami zrobiło się dużo miejsca, aż echo idzie :laugh:
Czekam, czekam i jakoś się nie denerwuję, jeszcze :cheer:

Ja lubię jak mąż chce coś za mnie zrobić, ale zwykle przy sprzątaniu przestawia wszystko nie tam gdzie ja lubię. Naczynia ze zmywarki upycha gdzie się zamieszcza...ja nie wiem jak po ponad roku mieszkania można nie wiedzieć gdzie wsadzić talerze a gdzie miski...
Zwykle zlecam mu odkurzanie albo mycie podłogi, resztę wolę zrobić sama. W zmywarce mieści mu się połowa mniej rzeczy niż mi, nie ten system :dry: ale liczą się dobre checi :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #682029 przez askan2
kasiak u nas ze zmywarką jest tak samo,he he dokładnie jakbyś pisała o moim M. ;)

11 lata 6 miesiąc temu #682056 przez dorkiszon
Gratulacje dla Patrycji czekamy na fotki Tymka :D

11 lata 6 miesiąc temu #682060 przez dziubasek
Dorkiszon a ty co babcie znowu odwiedzalas :P ?

11 lata 6 miesiąc temu #682061 przez siwa342
tylko u mnie jest tak że mąż jest tylko 2 razy w miesiacu w domu i to tylko na weekend więc jak coś ruszy w domu to już jestem szczęśliwa,do zmywarki oczywiscie tez wsadzi polowe mniej niż ja ,ale z wyciąganiem to sie raczej nie pomyli i nie wsadzi gdzie indziej bo poprostu nie ma miejsca :) a ja po prostu nienawidze wykładać ze zmywarki,powkładać jeszcze ok

MAJA

11 lata 6 miesiąc temu #682066 przez agusiaa26
U nas ze zmywarka nie ma problemu czy ja czy emus zawsze wszystko na swoje miejsce odkladamy, cale szczescie że emus sam się rwie do mycia filtra bo ja wole tego nie dotykac;)

11 lata 6 miesiąc temu #682068 przez siwa342
Joanna89 czym więcej oglądania tym więcej dylematów,ja miałam długo jeszcze przed ciąża upatrzony graco symbio-szukałam dla koleżanki wózka i ten mi tak wpadł w oko,a jak zaczełam dla siebie oglądać przez przypadek ten quinny zauważyłam i już koniec było-upatrzyłam,uparłam się i już,dobrze że mężowi się podoba,a teksty innych że taki "drogi" i by nie kupili albo że mnie nie stać na taki(ale najnowsze modele komórki to tak)to olewam.

MAJA

11 lata 6 miesiąc temu #682071 przez uniuni
:laugh: A u mnie to J. jakoś poupycha wszystko do zmywarki i nie włączy dopóki zapchana po brzegi nie będzie :laugh: Za to wyciąganie ze zmywarki należy do mnie J. tego nie robi prawie nigdy i nawet jak wszystko czyste w zmywarce, to zamiast wyjąć i wrzucać brudne naczynia to składuje je koło zlewu :)

Każdy ma 'swoje za uszami' hehe :laugh: Ja też mam jakieś dziwne zapędy, których J. nie rozumie, ale akceptuje, to działa w obie strony dlatego nigdy się nie kłócimy :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka