- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
Tu w rogu po lewej stronie gdzie biały miś będzie stał fotel do karmienia, ozdobimy jeszcze ściany i obok łóżeczka będzie stała ta biała komoda z przewijakiem co kiedyś pokazywałam .
Nie zwracajcie uwagi na ilość maskotek to moja kolekcja większość z wesołych miasteczek
A ramka ze zdjęciami synka jak się urodzi wyląduję na ścianie literki też , na razie poustawiałam na parapecie
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agniesia mogłaby opisac dzień z życia Mamuski:) ciekawa jestem ile jej synio śpi i jak czesto je:) Agniesia jakby co to pisz, my czekamy na relacje!!
No i Patrysia ciekawe jak sobie radzi, pewnie jeszcze są w szpitalu
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Patrysia gratuluję, Kochana szybkiego (?) rozwiązania Pozdrówki i buziaczki dla Ciebie i Maleństwa
Karolinkanice bajeczny ten pokoik Chętnie sama bym w nim zamieszkała
Kaśka1982 ja biorę Fenoterol i w zasadzie to nie wiem jak długo, bo mój konował nic mi nie mówił, a ja sama zapomniałam spytać. W środę będę na ktg to go spytam, bo masz rację- można go brać do 38 tc, a to w moim przypadku tuż tuż
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
W końcu to Nasze nieszczęsne forum ruszyło,weszłam dzis i nie było nic do nadrobienia - SZOK!
Za to na fb ponad 100 komentarzy
Jesteśmy naprawdę od siebie uzależnione
Ja wczoraj z tych nudow zabrałam się za prasowanie, bo wypralam trochę większe ubranka też zeby jak Emi na później mieć gotowe i tak prasowalam 2 godziny w pozycji siedzącej. Jak skończyłam i zobaczyłam moje stopy i kostki to nie mogłam uwierzyć ze mogą tak spuchnac :|
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
emi87 ja też się boję takich wielkich latających potworów , ostatnio nad jeziorem ugryzła mnie taka wielka końska mucha.. to pół nogi mi spuchło
karolinkanice16 super, w końcu masz pokoik dla Ksawcia, dopiełaś swego śliczny jest
Zapowiada się piękna niedziela, jakie plany macie? Tak siedzę i myślę: trzeba gdzieś się ruszyć, ale gdzie Może jakieś jeźiorko... Miłego słonecznego dnia
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
emi ale przygoda!
karolinkanice16 pokoik supper, mam podobna kolekcję maskotek
askan plany ... ja dziś egzamin, a później się okaże, zobaczymy jak brzuszek będzie się zachowywał, jak będzie ok to może pójdziemy na imprezy towarzyszące festiwalowi, albo na spacer do parku
Miłego dnia
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
askan ja tez sie teraz boje takich szerszeni bo nie wiem jakby to na dziecko wpłynęło...a poza tym jedyne co może mnie gryźć, kąsać i żądlić to mój małż
Kasik88 trzymam kciuki za egzamin!!!
ja po śniadanku, potem na festyn i do teściów na obiadzio tak więc mało mnie dziś tu bedzie ale znając życie jak to w niedziele wy też oszczedzacie beidne forum hihi
miłego dnia brzuchatki :*
ps ale miałam sen... przychodze do domu a w sypialni ściana z ramkami nie tak jak była - zamiast ramki tak w nieładzie artystycznym to tak jedna obok drugiej i kolory ramek nie takie, w ogóle fuj! ale to nic - wchodze do salonu a tam niebieskie wściekłe ściany!! (teraz mam czerwone ciemne)do tego krzesła obite niebieskim materiałem i też ramki nie takie jak były. zaczełam płakać, dostałam furii, zaczełam zrywać te ramki i tak szlochać że az nie mogłam sobie z emocjami poradzić. az sie mała strasznie zaczeła ruszać i brzuch bolał...myślałąm że męża utłuke (niespodzianke chciał zrobić) a to taki wściekły szafirowy kolor bleee juz mi wali na mózg przez tą ciąże hehe
na szczęście małzonek ma gust i by mi czegos takiego nie zrobił hehe
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
karolinkanice pokój wyglada pięknie i jak kolorowa tak jak cała Ty
aksan piesek super! też mamy owczarka tylko krótkowłosego
emi ja też ostatnio mam strasznie dziwne sny hehe
Wczoraj spędziliśmy dzień u moich rodziców na ogródku, pogoda była piękna! dziś jedziemy do teściów na obiad więc fajnie bo nie muszę nic robić i też bedę się wygrzewać na słonku. Ważyłam się wczoraj i okazało się, że na + mam juz 13kg. Nie wiem gdzie mi to wlazło chyba większośc w brzuch ale wczoraj kilka osób z rodziny mi powiedziałao, że się zmieniłam przez ciąże hehe ja tego tak nie widzę ale jak patrzę na zdjęcia to faktycznie jestem "inna" dlatego chyba na zdjęcia które się planowałam wybrać nie pójdę, wczoraj mąż dał się namówić, żeby mi kilka zdjęć jeszcze zrobić więc zadowole się tym co już mam
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj byłam na pikniku z pracy mojego mężulka i normalnie myslałam, że zdechnę taka byłam słaba, a nic nie robiłam. Nie mogłam dojść do samochodu. Nie wiem czy przez upały czy takie momenty już pod koniec ciąży no jakbym zemdleć miała i zero apetytu.
Dziś tez ide na urodziny teściowej niechce mi sie , bo tam zawsze jest nuda, ale jak trzeba to trzeba. Gdybym nie była w ciąży to bym jeździła nad zaporę, a tak to lipa , ani sie opalać bardzo, ani nic. Chyba dopiero za rok sobie odbiję mały już będzie miał roczek to powolutku będzie można jeździć.
Jutro wizyta w szpitalu kwalifikująca do porodu zobaczymy co tam mi powiedzą zrobią mi pewnie też to KTG, bo tak to bym miała normalnie dopiero chyba w czasie porodu.
Kurcze od jakiegos ponad miesiąca mam w lewym uchu pulsujący szum w uchu nie wiem przez co szczególnie jak leżę dziwna akcja i zaczyna mnie to doprowadzac do szału, bo to jest dość głośne. Kiedyś tak miałam jak dostałam zapelenie zatok to tez miałm taki szum, ale teraz wogóle nie choruję to nie wiem skąd to się wzieło.