- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Ciesze się że podobają się Wam moje literki:)
Jutro mam wizytę na 19:50 ciekawe jak tam moje podwozie czy już coś tam się otwiera czy dalej pozamykane?? Jutro rozpoczyna mi się 38 tc SZOOOK!!! leci niesamowicie ... Ale od jutra mogę rodzić spokojnie bo będzie oficjalnie podpisana ustawa o roczny macierzyński ;p także spoko.
Już mi ciężko jest.... posiedzę dłużej gdzieś to zaraz nogi jak parówki mi się robią... alee dam radę
Co do spotkań takich ze znajomymi to też mnie wkurzają te niektóre opowieści typu:
- jak to się któraś namęczyła tyle godzin przy porodzie
- jak to popękała z każdej strony itd. itd. itd. MASAKRA!!!!!!!!!!
Ja już tego słuchać nie mogę na serio, coraz bliżej rozwiązania mam i ten fakt już sam mnie przeraża a tu takie że tak powiem ŻYCZLIWI opowiadają takie rzeczy ja nie wiem co to trzeba mieć w głowie.... mogę gadać na takie tematy po porodzie z kimś kto też już ma to za sobą a nie z kobietą która zaraz będzie rodzić
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
Spacerek zaliczony chociaż z problemami bo jak chodzę to noga mi cała drętwieje, chyba Mała naciska na nerw ... ale wytrzymam
emi mi non stop glutki lecą ... i moja gin powiedziała że tak może być, ważne, że nie swędzi i nie piecze, ale obawiam się, że przeoczę odchodzenie czopa :/ No ale to się jej o wszystko wypytam na wizycie
Ooo dziewczyny - dziubasek i Jamajka u nas tez myślimy co Hania ma Alkowi przynieść. Ostatnio moje dziecko ma fazę na angry birds więc chyba u nas będą maskotki. Ale jeszcze musimy pomyśleć, bo mętlik w głowie. Bo on już praktycznie ma i mamy problem, no i trzeba się sprężyć.
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
dziubas, śliczny rudzielcu, cieszę się, że się teledysk na FB podobał A nawet mnie zaskoczyłyście, że go nie znałyście...
emi, jako niedoświadczona w czopach niestety Ci nie pomogę, bo sama jestem ciekawa...ale jeśli faktycznie wcześniej czegoś takiego nie przyuważyłaś to może to TO?
Joanna, ta focia wymiata Dżoana z kreskówki
madzia, a Michaś dalej na tyłku siedzi?
agusiaa26, bo się kurna nie doczekam, aż będzie gotowy... I pięknie wyglądasz...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasik88, gratulacje zdanego egzaminu! No, kolejny przykład na to, że z małym dzieckiem i z drugim w drodze da się żyć normalnie...
Kurczę, jak wrzucacie swoje zdjęcia to mnie się wydaje, że ja takie przeciwieństwo Was jestem...Szlag mnie trafia, gdy mam gdzieś wyjść, bo garderoba coraz bardziej się uszczupla-już dosłownie NIC na mnie nie pasuje...czuję się naprawdę jak hipcio, w dodatku z nóziami kurczaczka...
Mua
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
kasik gratuluje zdanego egzaminu ja przypominam, że coś tam wspominałaś o artykule dot. ćwiczeń w połogu :P
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Qltoorka ty Piczko nie masz co na siebie wlozyc???? ja w swoje ciuszki juz od 20 tygodni nie wchodze , nakupowalam za grosze maxi size i nosze...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kamilka ja jak mowie ze chce sprobowac urodzic naturalnie to wszystkie mamuski pukaja sie w czolo(zasypuja mnie opowiesciami jak to im picze popekaly i jak to ciezko jest rodzic)-szczerze mowiac malo mnie interesuja opowiesci innych kobitek i w dupce mam ich opowiesci ... jeju to Ty lada dzien mozesz urodzic nie to co ja kurna(do grudnia bede w ciazy lazic )
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Joanna89 fotka kozacka
Kasik88 gratulacje zdanego egzaminu
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
a tak w ogóle to ostatnio do mnie koleżanka z tekstem że w szpitalu po naturalnym porodzie się leży TYDZIEŃ! oszalała chyba, jak jest wszystko ok to po 3 dniach wypuszczają a ta już że na bank będę tam leżała z tydzień że tak trzymają tyle dni i że mi współczuje bo upały będą... ja już bym chciała urodzić chyba dlatego między innymi żeby już nie słuchać tych opowieści i "DOBRYCH" rad bo krew mnie już zalewa jak to słucham
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Agusiaa piękna piłeczka i pępuszek jaki wystający
emi ja tez nie bardzo wiem czy to czop bo cały czas u siebie obserwuje czy coś mam ale n arazie nic oprócz białawej wydzieliny która się trochę osttnio zwiększyła - myślę, że to z powodu antybiotyku ale na szczescie nie jest żółta wiec nie wyglada mi na na nic złego czyli grzybicę
kasik gratuluje zdania egzaminu zdolniacha
kamilka tych dobrych rad to ja już tez mam dosyć i nie słucham bo ludzie to już takie głupoty wygaduja nie wiadomo po co. Tydzień po porodzie? aż nie możliwe u nas to dwa dni i do domu jak wszytsko dobrze, żeby miejsce zwolnic
...a włoski tak pofarbowałam, żeby się troche ogarnąć przed porodem, z resztą zawsze miałam takie ciemne a teraz od grudnia nie farbowałam wiec sie rozjaśniły
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to niby przyspieszacze porodu
Askan
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
no właśnie muszę zacząć powoli czynić te sporty hehe gałęzie i te sprawy również a cooo:D
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Plecy dalej bolą ale daję radę. Niedziela leniwa, większość dnia spędziłam leżąc w wyrku odwiedzili nas znajomi i wysłuchałam kolejnej dawki historii z życia rodziców małego dziecka...standardowa moja odpowiedź, ze każde dziecko jest inne, wyspać się na zapas nie da, zobaczymy w praktyce co nas czeka i nie będę się negatywnie nastawiać tylko dlatego, że ktoś mi tak mówi. Najśmieszniejsze jest to kiedy się tej znajomej pytam o cos ważnego, to mówi, że to rok temu już było i nie pamięta, ale bzdurami mnie straszyć, to jakoś wszystko wie aha, i jeszcze: czemu wy macie mieć lepiej niż my? Zabić śmiechem to mało a mojej Bratowej to już komentować nawet nie będę bo to jełopka jest i tyle
Kasik gratulacje z powodu egzaminu, superbabka daje radę ze wszystkim
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.