- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agniesie ale nas tu kusisz tymi zdjęciami widac Twoje szczęście tez juz chcemy!
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja przez to sprzeczam się z mężem bo nagle taki swietoszek się zrobił aż go nie poznaje:/ no trudno, pocieszam się że nadrobimy po
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
My wszystkie już teraz sex bomby Bomby z tykającym zegarem
Z tym narzekaniem, straszeniem i 'zobaczysz', to strasznie często spotyka mnie z polskiej strony.. Jeśli chodzi o stronę norweską nie zdarzyło mi się do tej pory usłyszeć czegoś podobnego. Najczęściej mówią o byciu mamą z uśmiechem 'Slitsom men deilig' co oznacza 'męczące ale piękne' A jeśli już o jakichś strachach, to raczej o tym czego się obawiały np. jedna panicznie bała się, że jej synka ktoś porwie ze szpitala, więc mąż dostał rozkaz nie odstępować malucha na krok, nie ważne gdzie go położna czy lekarz zabiorą
Agniesia widok cudowny!!
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Tak siedziałam głodna przed chwilą i nie wiedziałam na co mam chęć. Mąż zasysa moje ciastka zbożowe, których podobno nie lubi, a ja miałam smaka na owoce. A w domu do wyboru tylko jabłka, brzoskwinie w puszce i gruszki w puszce. Jakoś nie pałam miłością do gruszek, ale mężu puszkę otworzył i zeżarłam cała michę owoców. Gruszki posypane cynamonem ze śmietaną i zagryzione ciastkiem...żadne ciasto mi tak nie wchodziło tak te zwykłe gruszki
Mężu puknięty i zadowolony, ogląda mecz bo się puchar konfederacji zaczął.
Dziubasku ta twoja miss piękna jak malowanie cudne zdjęcia i jak się po kolei ogląda jak się mała zmieniała od urodzenia, zazdroszczę po prostu
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agniesia cudne masz te zdjęcia i super że znajdujesz czas i dla nas
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiak dzieki kochana, czasmi jak na nia patrze to widze siebie a jak sie urodzila to byla w 100% podobna do tatusia...
A irolki tez mi nie daja madrych rad, ale zameczaja mnie pytaniami kiedy rodze od mnie wiecej m-ca
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Niestety mój Tarzan zarzeka się że poczeka do jutra co powie ginio na temat terminu porodu a potem wpuści mnie na gałąź
Agniesia jesteś moją macierzyńską Idolką. Autentycznie! To co piszesz przepełnione jest miłością bezwarunkową i nie ma w tym grama narzekania. Kurcze, weźże ucz inne mamy
Natalia, Agusiaa ślicznie wyglądacie, obie takie dziewczyneczki.
Uniuni Kjujiczku, mój Monsz dopiero dziś przyznał mi rację że moglibyśmy sobie zrobić parę zdjęć. Bo sra ogniem że jutro się okaże że poród będzie przyśpieszony. Bardzo przyśpieszony. Dla naszych połówek- może nie wszystkich- to chyba takie mało oczywiste jak bardzo chcemy uwieczniać chwile z brzusiami. Więc głowa do góry Kochana, J. na pewno nie zrobił tego celowo
Kasik88 i Jamajka kolejne zdolne turbo-Mamcie. Studia, dzieci, zajęcia... Podziwiam Was
Qltoorka taaa Książę siedzi na dupinie ale jutro przekonam się na stówkę. Ale dziś jakby na pocieszenie jest mega aktywny. Z jednej strony się cieszę a z drugiej martwię. Ale co ma być to będzie. Za 24 h będzie po ptokach No i Kochana! Zajebisty teledysk! Jutro obejrzę cały (z 7 razy) dziś Stary mi patrzy przez ramię
dziubasek Grey i Cross z zabarwieniem psychologicznm dobre! Tam się walą jak domki w Armenii! Tam w zasadzie nie ma fabuły samo rżnięcie Przeczytaj jeszcze serię 80 dni (żółtych, niebieskich itd) uważam że te trzy pozycje (nomen omen) są obowiązkowe jeśli chodzi o eroliteraturę
emi ja już też myślałam że mi odchodzi czop ale to tylko wydzielina- było jej mało i w sumie nie różniła się niczym od wydzieliny sprzed ciąży.
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Na pamiątkę mi Sebek zostanie i kupa wspomnień
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
I nie tylko o zdjecia chodzi - wydaje mi się ze IM trzeba wszystko powiedzieć tak prosto - np. Pomasuj mi plecy - to masuje. A jak powiesz - ale by mi się przydał masaż, albo ale mnie bola plecy - to dalej bedzie patrzył w telewizor albo powie - jutro Cię pomasuje bo dzis juz jestem zmęczony
Wiem, ze czasami smutno ze sami od siebie to ciężko zanim pomyślą ale jak już się za coś weźmie to wtedy baaardzo cieszy tak jak Dziubaska facet wziął sam z siebie odkurzacz
Dziewczynki, piękne zdjecia!
My wróciliśmy niedawno z zakończenia sezonu piłkarskiego. Był grill - karkoweczka caly czas mi się odbija :| Mój piłkarz kochany niestety poległ i juz śpi
A ja mam ogromna ochotę na jabłka - ale oczywiście jak jest ochota to jabłek nie ma a do sklepu nie chce mi się wyjść wiec chyba muszę wytrzymać do jutra
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Hahah ja widze ze was troszke podkrecilam
Bo Ty powinnaś dorabiać jako sex terapeutka