BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #682894 przez dziubasek
Agniesia slodki widok :laugh: dla takich chwil zniose nawet 20 m-cy ciazy ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #682958 przez NataliaK

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agniesie ale nas tu kusisz tymi zdjęciami widac Twoje szczęście :) tez juz chcemy!

11 lata 6 miesiąc temu #682970 przez dziubasek
Hahah ja widze ze was troszke podkrecilam ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #682975 przez agusiaa26
Ehh Dziubasek no podkrecilas temat gałęzi na fulla:)
Ja przez to sprzeczam się z mężem bo nagle taki swietoszek się zrobił aż go nie poznaje:/ no trudno, pocieszam się że nadrobimy po :)

11 lata 6 miesiąc temu #682978 przez uniuni
Natalia, Agusiaa Dziewczyny jak wy pięknie wyglądacie!! :)

My wszystkie już teraz sex bomby :) Bomby z tykającym zegarem ;)

Z tym narzekaniem, straszeniem i 'zobaczysz', to strasznie często spotyka mnie z polskiej strony.. Jeśli chodzi o stronę norweską nie zdarzyło mi się do tej pory usłyszeć czegoś podobnego. Najczęściej mówią o byciu mamą z uśmiechem 'Slitsom men deilig' co oznacza 'męczące ale piękne' :) A jeśli już o jakichś strachach, to raczej o tym czego się obawiały np. jedna panicznie bała się, że jej synka ktoś porwie ze szpitala, więc mąż dostał rozkaz nie odstępować malucha na krok, nie ważne gdzie go położna czy lekarz zabiorą :D

Agniesia widok cudowny!!

11 lata 6 miesiąc temu #682985 przez kasiak
Jakbym wiedziała, że przez skakanie plecy mnie przestaną na trochę boleć to bym wcale z gałęzi nie schodziła :laugh:

Tak siedziałam głodna przed chwilą i nie wiedziałam na co mam chęć. Mąż zasysa moje ciastka zbożowe, których podobno nie lubi, a ja miałam smaka na owoce. A w domu do wyboru tylko jabłka, brzoskwinie w puszce i gruszki w puszce. Jakoś nie pałam miłością do gruszek, ale mężu puszkę otworzył i zeżarłam cała michę owoców. Gruszki posypane cynamonem ze śmietaną i zagryzione ciastkiem...żadne ciasto mi tak nie wchodziło tak te zwykłe gruszki :)
Mężu puknięty i zadowolony, ogląda mecz bo się puchar konfederacji zaczął.

Dziubasku ta twoja miss piękna jak malowanie :) cudne zdjęcia i jak się po kolei ogląda jak się mała zmieniała od urodzenia, zazdroszczę po prostu :blush:

11 lata 6 miesiąc temu #682995 przez agusiaa26
Uniuni nic sie nie przejmuj, na pocieszenie powiem że moj tez nie kwapi się aby pierwszy wyjść z inicjatywa nie tylko do zdjęć ale ogólnie w różnych sytuacjach, np wstajemy z lozka to leci pierwszy nawet się nie odwróci zobaczyć czy wstalam czy mi pomoc-a czasem tak mnie plecy bolą ze ledwo wstaje. Czasami zapomina zapytać jak sie czuje...porażka totalna, nie wiem moze oni tak maja że stresu że to juz zaraz?

Agniesia cudne masz te zdjęcia i super że znajdujesz czas i dla nas :)

11 lata 6 miesiąc temu #682998 przez dziubasek
UniUni[/b] nie smutaj, to przeciez facet(oni sa slabiej rozwinieci ;) umyslowo), najpierw powie potem pomysli...
Kasiak dzieki kochana, czasmi jak na nia patrze to widze siebie ;) a jak sie urodzila to byla w 100% podobna do tatusia...

A irolki tez mi nie daja madrych rad, ale zameczaja mnie pytaniami kiedy rodze od mnie wiecej m-ca ;)

11 lata 6 miesiąc temu #683009 przez sloneczko33
hejka wszystkim mnie tez sie dzis pytalam kiedy rodze i jak sie czuje kurcze juz bym chciala corcie miec przy sobie

11 lata 6 miesiąc temu #683017 przez magdalenagal
Hejo! Wróciliśmy z długiego spacerku. Mam power jak cholera :-)
Niestety mój Tarzan zarzeka się że poczeka do jutra co powie ginio na temat terminu porodu a potem wpuści mnie na gałąź :cheer: :cheer: :cheer:

Agniesia jesteś moją macierzyńską Idolką. Autentycznie! To co piszesz przepełnione jest miłością bezwarunkową i nie ma w tym grama narzekania. Kurcze, weźże ucz inne mamy :-)

Natalia, Agusiaa ślicznie wyglądacie, obie takie dziewczyneczki.

Uniuni Kjujiczku, mój Monsz dopiero dziś przyznał mi rację że moglibyśmy sobie zrobić parę zdjęć. Bo sra ogniem że jutro się okaże że poród będzie przyśpieszony. Bardzo przyśpieszony. Dla naszych połówek- może nie wszystkich- to chyba takie mało oczywiste jak bardzo chcemy uwieczniać chwile z brzusiami. Więc głowa do góry Kochana, J. na pewno nie zrobił tego celowo :kiss:

Kasik88 i Jamajka kolejne zdolne turbo-Mamcie. Studia, dzieci, zajęcia... Podziwiam Was :-)

Qltoorka taaa Książę siedzi na dupinie ale jutro przekonam się na stówkę. Ale dziś jakby na pocieszenie jest mega aktywny. Z jednej strony się cieszę a z drugiej martwię. Ale co ma być to będzie. Za 24 h będzie po ptokach :-) No i Kochana! Zajebisty teledysk! Jutro obejrzę cały (z 7 razy) dziś Stary mi patrzy przez ramię ;-)

dziubasek Grey i Cross z zabarwieniem psychologicznm :lol: dobre! Tam się walą jak domki w Armenii! Tam w zasadzie nie ma fabuły ;-) samo rżnięcie ;-) Przeczytaj jeszcze serię 80 dni (żółtych, niebieskich itd) uważam że te trzy pozycje (nomen omen) są obowiązkowe jeśli chodzi o eroliteraturę ;-)

emi ja już też myślałam że mi odchodzi czop ale to tylko wydzielina- było jej mało i w sumie nie różniła się niczym od wydzieliny sprzed ciąży.

11 lata 6 miesiąc temu #683019 przez kasiak
Uni dokładnie facet najpierw coś palnie a dopiero potem myśli. A ja zdjęć mam kilka i sama sobie myślałam zrobić sweet focię lusterkową, bo mój ślubny inicjatywy zero. A potem będzie płacz bo zdjęciów ni ma...
Na pamiątkę mi Sebek zostanie i kupa wspomnień :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #683024 przez karolinap
Uniuni Mi się wydaje, ze ONI tak juz maja. A co do zdjęć to juz wogole. Ja gdybym miała czekac aż A. zrobi mi zdjecia tak sam z siebie to bym pewnie też żadnego nie miała. Zdążyłam juz to zauważyć wiec sama rysuje sobie po brzuchu, przygotowuje miejsce, wreczam mu aparat i robi :) ostatnio właśnie chciałam takie ładniejsze to pojechałam do mamy - ona zawsze ma dla mnie czas i choć na fotografii się nie zna to widać było ze bardzo się starała :)
I nie tylko o zdjecia chodzi - wydaje mi się ze IM trzeba wszystko powiedzieć tak prosto - np. Pomasuj mi plecy - to masuje. A jak powiesz - ale by mi się przydał masaż, albo ale mnie bola plecy - to dalej bedzie patrzył w telewizor albo powie - jutro Cię pomasuje bo dzis juz jestem zmęczony ;)
Wiem, ze czasami smutno ze sami od siebie to ciężko zanim pomyślą ale jak już się za coś weźmie to wtedy baaardzo cieszy :) tak jak Dziubaska facet wziął sam z siebie odkurzacz :D

Dziewczynki, piękne zdjecia!

My wróciliśmy niedawno z zakończenia sezonu piłkarskiego. Był grill - karkoweczka caly czas mi się odbija :| Mój piłkarz kochany niestety poległ i juz śpi :)
A ja mam ogromna ochotę na jabłka - ale oczywiście jak jest ochota to jabłek nie ma :( a do sklepu nie chce mi się wyjść wiec chyba muszę wytrzymać do jutra ;)

11 lata 6 miesiąc temu #683026 przez dziubasek
Madzialenkaja chcialam kolejna lipcowke na moja strone erotomanki przejac ;) obczaje te ksiazki(na bank) a kawal sprzedam mojemu zapylaczowi ;) ;)

11 lata 6 miesiąc temu #683057 przez NataliaK
No mój tez nie lubi a ni robić zdjęć ani jak jemu się robi i ja to rozumiem bo też nie lubię jak ktoś mnie zmusza do czegoś czego robić nie lubię :) zrobił mi kilka oczywiści wcześniej pomarudził, ja zawsze później trochę je poprawie, dotnę i coś z tego jest. Chciałam z nim iść na sesję do koleżanki ale wiem, że będzie markotny i tylko mnie będzie wkurzał więc dam sobie spokój.

11 lata 6 miesiąc temu #683075 przez askan2
dziubasek napisał:

Hahah ja widze ze was troszke podkrecilam ;)

Bo Ty powinnaś dorabiać jako sex terapeutka :P ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka