BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #683085 przez uniuni
Agusia, Dziubasek, Kasiak, Karolinap, Madzia, Natalia to ja oficjalnie współczuję nam wszystkim :laugh: :kiss: :kiss: Szkoda, że my daleko od siebie, ale by sesja była jakbyśmy bliżej siebie mieszkały :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #683099 przez karolinap
Uniuni A co tam będziesz się spieszyć :) ja wczoraj też się posikalam. Wychodziłam na miasto - wyszykowana, buty ubrane, torba na ramieniu i zachciało mi się puścić bąka i... puscilam ale niestety przy okazji też się posikalam. Śmiałam się z siebie a jednocześnie byłam zła bo garderoba coraz skromniejsza w tej ciazy a tu jeszcze musiałam się przebrać ;)

11 lata 6 miesiąc temu #683102 przez kasiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Łóżko za mną tęskni i mnie woła, więc biegnę do łazienki
zanim mężu pójdzie spać :)

11 lata 6 miesiąc temu #683113 przez dziubasek
Wow dziewczyny kocham was :laugh: pierdzace siksy :P

11 lata 6 miesiąc temu #683125 przez dorkiszon
Jak się tak będziecie bzykały to lipcówki upadną, bo wszystkie się rozpakujecie :P przed terminem.

11 lata 6 miesiąc temu #683126 przez karolinkanice16
ja też dziś poskacze jak małpy w zoo B)

Ja się już posikałam ale to raz w 20-którymś tygodniu chciało mi się siku i jak doszłam do kibelka myślałam że mi się nie chce więc tak jakby puściłam pęcherz a tu mały mnie kopnął i sruuu siki w majtkach :D.

U Nas byli Ci znajomi potem siostra A. z mężem i córką a potem poszliśmy do drugiej siostry :). Padam na twarz.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #683131 przez Qltoorka
Ja to się prawie posikałam, ale PRAWIE-zaznaczam :) posikałam czytając Was przed chwilą :laugh: Jesteście genialne!!! Kocham Was :kiss:

A jutro trzymamy wszystkie kciukasy za nasze Lacriuszki trzy :)

dorkiszon, Ty tam lepiej zacznij skakać, bo będziesz ostatnia :P :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #683133 przez dorkiszon
Qltoorka przynajmniej Kubuś będzie na maksa donoszony :D :P

11 lata 6 miesiąc temu #683139 przez dziubasek

11 lata 6 miesiąc temu #683140 przez dorkiszon
dziubas drugie szybciej urodzisz.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #683144 przez karolinap
Ja też bym w końcu musiała zacząć skakać ale mój A. dzis niestety zasnal szybciutko i postawiłam mu koleżankę-miske obok w razie jakby miało mu się coś ulac :)
Tak wiec spędziłam wieczorek w samotności ale obrobilam fotki Igorkowe i jutro rodzice dostana gotowa płytkę ze zdjęciami, porobilam porządki na laptopie - nawet trochę miejsca na dysku się znalazło :) takze samotny ale owocny wieczor za mną. Teraz moge iść hasiu :)

A jutro najprawdopodobniej jadę szyć pościel i ochraniacz do łóżeczka. Materiał juz kupiony wiec można działać. Niby aż tak bardzo wybredna nie jestem, ale żadna pościel nie podoba mi sie AZ TAK ;) Wszystkie są kolorowe, ze aż razi albo jakieś wzory które mi sie nie podobają, albo zupełnie bez wyrazu a ja chciałam coś delikatnego, naturalnego zeby Pola miała w łóżeczku spokój do spania :) wiec jadę jutro (oczywiscie z mama) do krawcowej i być moze uda sie uszyć coś ładnego dla Poli - to bedzie takie "moje" unikatowe ;) oczywiście jak bedzie gotowe to zrobię fotki :)

11 lata 6 miesiąc temu #683146 przez kasiak
Dwa razy w jeden dzień- szczyt rozpusty :laugh: szybko poszło ale satysfakcja gwarantowana B) Sebek był w ciężkim szoku i skacze mi po organach na znak protestu :laugh: zmęczona jestem :cheer: życzę miłych snów i do jutra :)

11 lata 6 miesiąc temu #683155 przez siwa342
Joanna89 mój brat woła za nią szczurek :) mój mąż kiedyś nie chciał małego psa a teraz by się za nią dał pochlastać

agniesia no to odpukać na razie aniołeczek z niego :)

zazdroszczę wam że miałyście pomoc mężów,ja będe musiala obejsć się smakiem i czekać na weekend i to jeszcze jak dobrze pójdzie to co drugi weekend :( ale damy rady

A ja dzisiaj świętowałam swoje imieniny:) oczywiście wszyscy zapomnieli ale neich im będzie,mała sesja na ogródku u mamy i u nas,jak się coś nada to wrzucę :) dopiero po zdjęciach widać jak mi nogi puchna :( jutro wizyta u ginekologa ciekawe ile ta moja mała waży :) swojej wagi wolałabym nie widzieć

MAJA

11 lata 6 miesiąc temu #683156 przez dziubasek
hahah ja tez dopiero co
:laugh:
dorkiszon ja mam tak nadzieje ze ta ksiezniczka nie bedzie taka uparta jak jej big sister ale kto wie, moja siostra pierwsze rodzila po terminie 17godz, drugie w 38tc w 1,5 godz od pierwszego skurcza a trzecie w 42tc jakies 4 godz... chyba nie ma reguly...
Kasiak toz to rozpusta :P dwa razy-istne szalenstwo :laugh:
Karolina a jaki material kupilas? bo mi tez szyja na zamowienie w pl(tesciowa robbi wnusi taki prezent- ale ona ma niezly gust wiec nie penkam)

11 lata 6 miesiąc temu #683157 przez siwa342
Wieloryb na lądzie

MAJA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka