BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #683224 przez Joanna89
cześć mamuśki ! a co tu tak cicho ?? :) Mt rano byłyśmy na baseniku ,a potem po truskawki :)
Pogoda piękna !
Wczoraj byliśmy u rodziców na grillu, a pózniej przyjechali znajomi :) Oczywiście już zaczyna się szał prezentów dla małej:P Dostaliśmy śliczny dresik w rozmiarze 68 :)

Uploaded with ImageShack.us

Aktualnie piję kawkę i czekam na znajomą bo mamy robić sobie dziś zdjęcia:)
Agniesia twoje zdjecia z synkiem są urocze:)
Siwa a gdzie tego wieloryba schowałaś bo ja nic nie widzę ?
Pięknie wyglądacie mamuśki !
Mały piesek to większa wygoda, można z nim dosłownie wejsć, u mnie jest starsza Pani która ma pieska w torbie nawet w Kościele... ja też zapakuję mojego do walizki, pod pachę i pójdę na zakupy hahah:D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #683263 przez dziubasek
Czesc cioteczki ;)

Chyba mi sie brzuch obnizyl bo niemal cala noc spalam na plecach(i oddychalo mi sie cudownie, spalo jeszcze lepiej :) )

U mnie dzien zapowiada sie znowu deszczowo :angry: wiec nacieszcie sie sloneczkiem bo niedlugo je zabieram ;) ...

Joana ty to urodzisz w biegu :) we sobie zaaplikuj jakies sitko albo cus miedzy nogami bo Alicja wyskoczy ci jak z procy :) aktywne babeczki tak maja ;)

P.S ratujcie, Miss mi sie znowy wysiurdala do wyrka :angry: ja juz nie wiem czy to normalne czy moze ona nie jest jeszcze ready :unsure: nie wyrabiam z praniem poscieli :angry: (kurna a potem to jeszcze trzeba wyprasowac :angry: )... Ale ciul bede twarda od jutra bede wysadzac ja w nocy wiecej razy :)

11 lata 6 miesiąc temu #683270 przez kasiak
Matko i córko spałam dobrze jak nigdy :laugh: jak któraś ma problemy ze snem to polecam podwójną dawkę bujania na gałęzi B) obudzilam się kolo 4 na siku i z powrotem lulu :) a jakie ciacha mi się śniły :cheer: wysoki, ciemnooki brunet chodzący za mną jak szczeniak...pomarzyć zawsze można :cheer:
Żeby nie było tak całkiem miło przed chwilą złapał mnie skurcz w łydce :angry: ale poza tym jest gitez :laugh: idem na jakieś szamanko :cheer:

Siwa ja tam wielorybka nie widzę, co najwyżej delfinka, a delfiny to zgrabne gadziny :lol: :blink:
Joanna z psem do kościoła?? Trochę to dla mnie dziwne ale są gusta i gusciki ;)

11 lata 6 miesiąc temu #683283 przez Joanna89
Dziubasek obyś miała rację :)
kasiak no niektóre "starsze Panie" mają nierówno pod sufitem jeśli chodzi o te malutkie pieski...

11 lata 6 miesiąc temu #683298 przez dorkiszon
Tak bym pojechała nad wodę w Górki to nie mogę jakbym wiedziała, że na 100 % tam nie urodzę, ale tego nie wiem.

11 lata 6 miesiąc temu #683301 przez kasiak
Kurde gadziny Wy! Na fejsie płacz bo forum padoch, a teraz cisza i nikogo nie widać...

11 lata 6 miesiąc temu #683310 przez magdalenagal
Składam ciuchy w szafce bo się burdl zrobił.
Od razu część odkładam z myślą- w to nie wejdę.
Kiecki szmizjerki mierzę w cyckach- ok zapnę się. Jeśli Miśko będzie na zewnątrz powinnam się zapiąć na brzuchu (uspokajam są luźne nie będzie baleronu w siatce)
Trzecia część tak zwane szmaty awaryjne- wyjdę jak nie będzie innej opcji ;-)

11 lata 6 miesiąc temu #683315 przez Nikaa
ja właśnie też sobie brzoskwinie zjadłam ...są pycha
siwa pięknie wyglądasz :) do twarzy Tobie w tym kolorku :)
Joanna śliczny ten dresik :) hmm a co psa to muszę przyznać, że pierwsze słyszę od Ciebie, żeby psa zabierać do kościoła :laugh: no cóż bywa i tak ... :laugh:
dziubasek ja i tak Ciebie podziwiam za konsekwencje wobec Miss ... na pewno dasz radę
co do sesji zdjęciowej ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 6 miesiąc temu #683321 przez uniuni
Witajcie :kiss:
Mam dziś dobry humor :) zamierzam złożyć przewijak, a torba do szpitala spakowana :) Nawet kupiłam komplet i teraz czeka na torbie (mięciutkie welurowe drechy i bluza) żeby w tym jechać do szpitala i w tym też wyjść :)

Dorkiszon wypisuję Ci gwarancję, że nie urodzisz dzisiaj :) tylko nie siedz tam za długo :)

Magda dobry pomysł z tą szafą!! Przy okazji J. szafę wyczyszczę - wybaczyłam mu wczorajsze, ale zemsta musi być :laugh: :silly:

11 lata 6 miesiąc temu #683324 przez emi87
a ja przytyłam 23 kg :angry: ale co tam - zrzuci sie....nie zaprzątam sobie tym głowy narazie. a co do czopa-żadnych nowych glutków ni ma wiec chyba nic sie nie dzieje :P poczekamy zobaczymy :P poszłam dzis do apteki i zaszłam na ciuchy i oczywiście małą obkupiłam a sobie nic :P ale ledwo doczłapałam sie do domu ufff :huh: nogi mam jak serdelki :D

dziś lacrusia przytuli swoje cinki - ach nie moge sie odczekać wieści od niej :)

Joanna fota pierwsza klasa :woohoo:
a jakie słodkie falbaneczki na tym dresiku - dla małej elegantki ;)

agniesia no złote dziecko!! przez ciebie nie moge sie doczekac az Mila będzie z nami :cheer: a jaki ziewuszek mały, no rozczulam sie jak na niego patrze :kiss:

nala mi też zaczeły stopy puchnąć - wyglądają jak serdelki i mąż sie ze mnie śmieje :D

agusia slicznie!! zgrabiutka jestes i ten brzunio taki okrąglusi :cheer:

kamilka to już sie śmiało mozesz rozpakowywać :D czekamy co na wizycie gin powie i trzymam kciuki :)

Kasik88 gratuluje zdanego egzaminu-wiedziałam że dasz rade! :)

uniuni nie przejmuj sie kochana :* ci faceci czasem tak mają :* a my teraz wrażliwe jesteśmy i wszystko do siebie bierzemy...głowa do góry brzuchaczku :*

madziu trzymam kciuki za wizyte!! daj koniecznie znac!!
hehehe :D doobre :D

karolinap dokładnie!! mój mąż mi zawsze mwói "jak cos chcesz mów w prost bo my niedomyślni jesteśmy" :) wiec im trzeba prosto z mostu bo aluzje-żaluzje nie działaja...

Qltoorka nie przejmuj sie nią - palneła cos bez sensu a ty sie bedziesz teraz tym zamrtwiać. brzuch i cyce do przodu i jedziesz kochana :*

siwa to ode mnie spóźnione życzonka imieninowe :* nono sexi mamuska :) jaki juz brzucholek duzy - słodki :D

dziubasek dacie rade z Miss - moze tak chwilowo jej sie cos zapomniało...tyle dałyście rade twarde babki to i to przejdziecie :) mi tez sie od jakiegoś czasu lepiej oddycha i śpi więc chyba brzuchy sie opuszczają :) zobaczysz teraz urodzisz wcześniej ;)

11 lata 6 miesiąc temu #683332 przez kasiak
Zostały mi równe trzy tygodnie do terminu! Suwaczek trochę oszukuje. 21dni odliczanie czas zacząć i odpalamy torpedę :laugh:

Obżarłam się :) też mi się marzą zakupy, ale z brzuchem nie pójdę bo po kilku minutach padam na pysk jak po maratonie...no i nic nie pasuje. Wybiorę się jak już urodzę i trochę się życiowo ogarnę :) bo teraz to bym pewnie pajacyki, dresiki i sweterki oglądała i kupowała :)

11 lata 6 miesiąc temu #683333 przez uniuni
Nikaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #683342 przez Nikaa

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 6 miesiąc temu #683344 przez sloneczko33
a ja wczoraj wieczor robilam fotke brzuszka i to przed ostatnie ostatnie bedzie zrobione na dzien przed pujsciem do szpitala

11 lata 6 miesiąc temu #683348 przez magdalenagal
Oglądam jednym okiem jakiś szajs na tvn- laska namawia gościa na seks. NAMAWIA. PROSI.
A on mówi że nie ma ochoty...

Hahahahahahhahahahahahahahahahah.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka