- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wreszcie dziala, bo wczoraj to juz pod wieczor miala mega nerwa ....
Karolinkanice pokoik przecudny, a maskotek to moja Miss dostala tyle jak tylko sie urodzila(bo to niby tu taki zwyczaj)ze teraz polowa w pudlach lezy-wiec badz ready na przyplyw nowych
A tak swoja droga to czy wy wszystkie (chodzi mi o te co maja takie sliczne pokoiki dzidziusiowe) macie zamiar zostawic dzidziusia samego w pokoju na noc????? bo ja widze tam lozeczka i tak sobie mysle ze ja to przynajmniej w pierwszych paru tygodniach nie dalabym rady tak chodzic co pare godzin a czasami czesciej do drugiego pokoju, poza tym jak wrocilysmy z Miss do domu to pierwsze noce czuwalismy na zmiane przy lozeczku(bo ta zola wogole nie plakala i sluchalismy czy oddycha). Ja chyba jestem troszke przewrazliwiona matka ale te pierwsze tygodnie to nawet w dzien wolalam miec ja na oku(moje dzieci moje uzaleznienie )
U nas dzisiaj cieplo ale pochmurno wiec zjemy obiadek i jade z Miss na jakas wycieczke ile mozna w domu siedziec a my sie deszczu nie boimi wiec wybywamy szkoda tylko ze tatus musi pracowac(ale ktos musi nam udostepniac konto )
Qltoorka moj mezus jak mu pokazalam ten filmik wczoraj to powiedzial "o kur.... ale one musza miec chcice )
Dorkiszobn bo my ci zablokowalysmy dodawanie komentow ( mi tez na poczatku lipcowki na fb nie dzialaly
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Jak się na dobre obudzę to coś wam poodpisuję
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
NataliaK pieknie!! śliczna mamcia z ciebie niedługo bedziemy wrzucać nasze fotki z bobaskami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Emi ja też tak miałam i do tej pory nie wiem czy to czop czy tylko gesty glut. A to już ponad tydzień temu było, jak nie dwa...i nic się nie dzieje. Żadnej krwi tylko czysty gesty sluzowaty cos
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Muszę najpierw nadrobić Wasze wczorajsze posty
Karolinka, piękny ten pokoik - taki w Twoim stylu - kolorowo i soczyście - bardzo mi się to podoba Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić gdzie tam stało to duże dwupiętrowe łóżko właścicielki, bo pokoik wąski, ale dobrze, że się za to Twój chłop zabrał
agusiaa26, wszystkie będziecie miały oprócz mnie...
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
dziubasek ja tez bede miala male lozeczko u siebie w sypialni bo niby chce zeby maly spal od poczatku u siebie ale wiem ze to nie wyjdzie i bedziemy mieli u siebie w sypialni tez
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Tekst na suwaczku: "Do porodu zostało 22 dni" - to jak odliczanie do startu rakiety
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
P.S trzymajcie mnie mezus odkurza chalupe(sam z siebie nieprzymuszony)
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
dziubasek Ty wariatko
NataliaK ślicznaś Ty
kaska1982 he he masz rację, teraz to już ścisłe odliczanie, a i tak nie jesteśmy pewne czy uda się odliczyć do zera
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My wczoraj byliśmy na oginsku i na pikniku w miasteczku Westernowym.
Dziś idziemy znów na grila do rodziców
miłego dnia !
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
shopping.groupon.pl/d-22764901-dzieciece-body
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Byłam wczoraj niepocieszona gdy wróciwszy o 23 od znajomych okazało się iże forum zdechnęło było. I o 3 w nocy jak byłam na sika też nie działało
Fb nie pokazało mi komentarzy (że jakiekolwiek są...) i dziś nadrobiłam
Oczywiście wczoraj nie obyło się na wizycie bez złotych rad- naśpij się na zapas, korzystaj z ciszy i inne bla bla bla. I to mówią ludzie z dwójką dzieci- w tym 5-cio miesięczne niemowlę. Ale facet jest górnikiem więc jest niedotleniony. A drudzy znajomi nie chcą pakować się w obowiązki więc kupują psa Bo to mniej zachodu niż z dzieckiem a poza tym na czymś trzeba zacząć trenować... Durne te ludzie som!
Co do 18-nastych urodzin. Każda z nas ma 18 lat, tylko niektóre są mocniej trącone rydwanem czasu Ja tak jak Uniuni równo 10 lat jestem dorosła. Choć nadal obchodzę 18-nastkę, tylko z większym VATem
Dziewczyny jak oglądam Wasze śliczne pokoiki to ja jestem w ciemnej rzyci. Muszę skończyć całe to zamieszanie a Starego przytrzymać w domu za wszelką cenę bo w tym tempie to za 100 lat nie skończymy.
I ślicznie wyglądacie. Ze zrobieniem zdjęć (jakichkolwiek) też mi nie wychodzi... Słaba moja organizacja oj słaba.
Duszno dziś i parno... Ale trzymamy się dzielnie, jutro czeka nas randka z Syniem (być może już ostatnia )
Buziaki