BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #682603 przez dziubasek
Dzien doberek :laugh:
Wreszcie dziala, bo wczoraj to juz pod wieczor miala mega nerwa :angry: ....
Karolinkanice pokoik przecudny, a maskotek to moja Miss dostala tyle jak tylko sie urodzila(bo to niby tu taki zwyczaj)ze teraz polowa w pudlach lezy-wiec badz ready na przyplyw nowych ;)

A tak swoja droga to czy wy wszystkie (chodzi mi o te co maja takie sliczne pokoiki dzidziusiowe) macie zamiar zostawic dzidziusia samego w pokoju na noc????? bo ja widze tam lozeczka i tak sobie mysle ze ja to przynajmniej w pierwszych paru tygodniach nie dalabym rady tak chodzic co pare godzin a czasami czesciej do drugiego pokoju, poza tym jak wrocilysmy z Miss do domu to pierwsze noce czuwalismy na zmiane przy lozeczku(bo ta zola wogole nie plakala i sluchalismy czy oddycha). Ja chyba jestem troszke przewrazliwiona matka ale te pierwsze tygodnie to nawet w dzien wolalam miec ja na oku(moje dzieci moje uzaleznienie :) )

U nas dzisiaj cieplo ale pochmurno wiec zjemy obiadek i jade z Miss na jakas wycieczke :) ile mozna w domu siedziec a my sie deszczu nie boimi wiec wybywamy :) szkoda tylko ze tatus musi pracowac(ale ktos musi nam udostepniac konto ;) )

Qltoorka moj mezus jak mu pokazalam ten filmik wczoraj to powiedzial "o kur.... ale one musza miec chcice ;) )

Dorkiszobn bo my ci zablokowalysmy dodawanie komentow :P ( mi tez na poczatku lipcowki na fb nie dzialaly :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #682604 przez kasiak
Witam, wczorajszy ban na fejsa i internet po działał bo nawet szybko zasnęłam. Ogólnie obudziłam się obolała, mąż mi musiał pomóc z łóżka wstać, plecy to jeden wielki ból :angry: poszłam do łazienki i z powrotem na łóżko, ale że głodna jestem to zaraz pewnie wstanę i walne się dla odmiany na kanapie :laugh: wskoczę jeszcze pod prysznic może się plecki rozgrzeją i przestaną mnie dręczyć :dry:
Jak się na dobre obudzę to coś wam poodpisuję :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #682614 przez sloneczko33
a mi wczoraj fb dobrze dzialalo i dzis tez a jak z forum bylo wczoraj to nie wiem co do wagi malej to napewno bede miec spora choc wiem ze teraz nie zrobia mi juz usg

11 lata 6 miesiąc temu #682616 przez emi87
dziubasek ja jeszcze bede miała kołyske u nas w sypialni przy łózku na pierwsze tygodnie :) tylko czekam az mi koleżanka przywiezie :D choć jak leże na łózku w sypialni i mam jedne i drugie drzwi otwarte to widze łóżeczko małej :D więc potem będe miała ja na oku :P

NataliaK pieknie!! śliczna mamcia z ciebie :cheer: niedługo bedziemy wrzucać nasze fotki z bobaskami :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #682621 przez kasiak
Nie mam siły wstać :dry: trzeba zadzwonić po podnośnik :laugh:

Emi ja też tak miałam i do tej pory nie wiem czy to czop czy tylko gesty glut. A to już ponad tydzień temu było, jak nie dwa...i nic się nie dzieje. Żadnej krwi tylko czysty gesty sluzowaty cos :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #682646 przez Qltoorka
O jejku, działa!!!! No nie wierzę...

Muszę najpierw nadrobić Wasze wczorajsze posty :)
Karolinka, piękny ten pokoik - taki w Twoim stylu - kolorowo i soczyście - bardzo mi się to podoba :) Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić gdzie tam stało to duże dwupiętrowe łóżko właścicielki, bo pokoik wąski, ale dobrze, że się za to Twój chłop zabrał :)

agusiaa26, wszystkie będziecie miały oprócz mnie... :(

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #682663 przez karolinkanice16
Qltoorka - ja teraz też sobie nie mogę wyobrazić jak ono tu stało, a stało jak ta komoda na całą długość za białym miśkiem jeszcze kawałek jest miejsca tylko tam stoi materac to tak od ściany do szafy i było takie malutkie przejście do okna

dziubasek ja tez bede miala male lozeczko u siebie w sypialni bo niby chce zeby maly spal od poczatku u siebie ale wiem ze to nie wyjdzie i bedziemy mieli u siebie w sypialni tez

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #682670 przez kaska1982
Emi mi też od jakiegoś czasu pojawia sie na papierze taki gęsty śluz. Zastanawiałam sie czasem czy to nie czop, ale nie wiem czy to tak długo może odchodzic, bo u mnie to juz ponad tydzien. Wiec to pewnie tylko sluz :P Chociaż lekarz powiedział, że mam rozwarcie na dwa palce i tak sobie myślę czy przy takim rozwarciu ma sie jeszcze czop? Zapomniałam zapytać lekarza, ale zaskoczył mnie tym rozwarciem i zapomniałam :)

Tekst na suwaczku: "Do porodu zostało 22 dni" - to jak odliczanie do startu rakiety :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 6 miesiąc temu #682683 przez dziubasek
Emi ja tez mam taki galaretowaty sluz, niewiem czy to czop bo z Miss wypadl mi prawie w calosci taki glut z krwia...

P.S trzymajcie mnie mezus odkurza chalupe(sam z siebie nieprzymuszony)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #682690 przez askan2
Qltoorka kochana nie jesteś sama :kiss:,ja też o pokoju jeszcze nie marzę, ale jest plus tej sytuacji narazie będziemy podziwiać pokoiki lipcóweczek a jak przyjdzie nam urządzać dla swoich pociech to będziemy miały setki pomysłów patrząc na te wszystkie piękne kąciki ;)

dziubasek Ty wariatko :P

NataliaK ślicznaś Ty :cheer:

kaska1982 he he masz rację, teraz to już ścisłe odliczanie, a i tak nie jesteśmy pewne czy uda się odliczyć do zera ;)

11 lata 6 miesiąc temu #682718 przez Joanna89
NataliaK pięknie wyglądasz!
My wczoraj byliśmy na oginsku i na pikniku w miasteczku Westernowym.
Dziś idziemy znów na grila do rodziców :)

miłego dnia !

11 lata 6 miesiąc temu #682724 przez karolinkanice16
Do nas dzisiaj wpadają znajomi których poznaliśmy w szpitalu :) hehe dziewczyna ma tydzień po mnie termin :) mają już córeczkę i spodziewają się córeczki jej mąż bardzo chciał chłopca no ale ... :)

11 lata 6 miesiąc temu #682728 przez Joanna89
Fotencja z wczoraj :D myślałam że pęknę ze śmiechu :D

Uploaded with ImageShack.us

hahahha

11 lata 6 miesiąc temu #682739 przez Nikaa
Wrzucam linka na ubranka z gruponu gdyby któraś chciała skorzystać
shopping.groupon.pl/d-22764901-dzieciece-body

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 6 miesiąc temu #682745 przez magdalenagal
Dzień dobry!!! Piękna niedziela!

Byłam wczoraj niepocieszona gdy wróciwszy o 23 od znajomych okazało się iże forum zdechnęło było. I o 3 w nocy jak byłam na sika też nie działało ;-)
Fb nie pokazało mi komentarzy (że jakiekolwiek są...) i dziś nadrobiłam :-)

Oczywiście wczoraj nie obyło się na wizycie bez złotych rad- naśpij się na zapas, korzystaj z ciszy i inne bla bla bla. I to mówią ludzie z dwójką dzieci- w tym 5-cio miesięczne niemowlę. Ale facet jest górnikiem więc jest niedotleniony. A drudzy znajomi nie chcą pakować się w obowiązki więc kupują psa ;-) Bo to mniej zachodu niż z dzieckiem a poza tym na czymś trzeba zacząć trenować... Durne te ludzie som! :lol:

Co do 18-nastych urodzin. Każda z nas ma 18 lat, tylko niektóre są mocniej trącone rydwanem czasu :D Ja tak jak Uniuni równo 10 lat jestem dorosła. Choć nadal obchodzę 18-nastkę, tylko z większym VATem :-)

Dziewczyny jak oglądam Wasze śliczne pokoiki to ja jestem w ciemnej rzyci. Muszę skończyć całe to zamieszanie a Starego przytrzymać w domu za wszelką cenę bo w tym tempie to za 100 lat nie skończymy.

I ślicznie wyglądacie. Ze zrobieniem zdjęć (jakichkolwiek) też mi nie wychodzi... Słaba moja organizacja oj słaba.

Duszno dziś i parno... Ale trzymamy się dzielnie, jutro czeka nas randka z Syniem (być może już ostatnia :-) )

Buziaki :-)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka