BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #682311 przez dziubasek
Helo kobitki :laugh:

Magdzialenka my tez mamy w slowniku Algidke :P ja pamietam ze moj tez panikowal w pierwszej ciazy ze zrobi Majce krzywde ;) teraz to jedzie jak po masle :P ;)

Wunia ja piore wszystko kochana, kocyki, reczniki, wypelnienie do lozeczka, nawet moje rzyczy do szpitala...

Ja sie wzielam za prasowanko bo zawsze zostawiaam ta znienawidzona przeze mnie czynnosc na koniec i mi sie zelazko spalilo, wiec wyslalam rodzinke do sklepu po nowe....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #682339 przez askan2
Hej kochane

U mnie dziś jakoś nie bardzo... od rana jest mi niedobrze... zdążyłam już się pożygać...ciśnienie też trochę podwyższone tak w tej granicy 140/90 :dry: powiem że trochę się martwię, dobrze że Ksawi teraz troszkę mnie pokopał, to wiem że u niego ok... kochany synek :blush:

Kurcze a dziś na 16 grill z okazji 2-gich urodzin siostrzeńca...

siwa342 jak tam piesek? Powiem Wam że ja też mam owczarka z rodowodem ma 1,5 roku i też delikatny parę razy miał już zapalenie oskrzeli :(

11 lata 6 miesiąc temu #682344 przez kasiak
Kurka blada odpuszczam sobie odkurzanie. Nie dam rady, posprzątałam w sypialni i zmachałam się jak babcia. Nie będę przesadzać bo w nocy będę zdychać. Skończę tylko to co zaczęłam i nie będę kombinować. To juz nie na moje zdrowie :dry: a chciałam mieć wszystko z głowy już dzisiaj :angry: no nic, może mi ślubny pomoże później.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #682357 przez karolinkanice16
Łóżko już się rozkręca jest problem z jedną śrubą ale mam nadzieję że łatwo pójdzie pogoda nawet ładna o dziwo a ja sobie siedzę i na razie się obijam nie mam nic do roboty.

Nie zdążyłam napisać a śruba wyszła gładko :D.

11 lata 6 miesiąc temu #682358 przez judytejsza
Hej dziewczyny, nie przemeczajcie sie niech mezowie pomagaja;) mnie dzisiaj srednio, boli mnje brzuch i krzyz a do tego jakos mnie mdli, wiec leze i odpoczywam, nie bede sie forsowac , synek najwazniejszy;) od tygodna nadal nie mam kasy od zusu, i ponc byli u mnie w pracy skontrolowac czy pracuje czy nie, juz 3 raz w ciagu ciazy, w tym raz na komisji bylam jakies 2 miesiace temu, co oni sie tak tych ciezarnych czepiaja??? Moze kasa bedzie po weekendzie, ich to malo intesuje ze ktos musi z czegos zyc , placic rachunki itd. Witamy w Polsce!

11 lata 6 miesiąc temu #682396 przez karolinap
Ja posprzatalam w mieszkanku, umylam podłogi, zrobiłam na obiad naleśniki z twarogiem i jagodami, maz wrócił z pracy,zjedliśmy i padliśmy na kanapie :)

Emi87 Milo mi ze zdjecia się podobają ;) jak znajdziemy chwilkę to wpadniemy z Pola porobić fotki Mili ;)

Qltoorka Współpraca z miesięcznym modelem za latwa nie byla. Cala sesje nie spal ;) kiedy maluszki maja tak na maxa 2 tygodnie to jak są najedzone i przebrane to spia i można je układać na wszelkie sposoby a juz z takimi większymi nie jest łatwo bo spia coraz mniej i są ciekawe co się dzieje i co to za pani caly czas pstryka im zdjecia :)
Najlepsi byli wczoraj rodzice Igorka :) wszyscy staraliśmy się zeby zdjecia ładnie wyszły więc ja stałam z aparatem a rodzice stali za mną wołając Igorka, machając do niego by tylko się uśmiechnął i nie rozpłakał :) Jego tata mowi ze juz starczy bo się czuje jak klaun ale mama nie ustępowała: Igorku, Igorku! tutaj! zobacz! Trala lala! Ku ku! Igor, halo! :D
Czego rodzice nie zrobią dla pięknej pamiątki :) No ale bardzo fajnie ze wszyscy razem współpracowaliśmy ;)

11 lata 6 miesiąc temu #682397 przez Kasik88
Joasiu co do tej ziajki to mam synka i on jeszcze niestety w pampersa robi i czasem mu się odparza pupa, więc w moim przypadku nie za wcześnie na taki zakup, zresztą w sudocremie też jest cynk, alkohol i parafina - z tych główniejszych składników. A i w ogóle miałam już wcześniej pisać, że wspaniale wyglądasz i, że brzuszek Ci służy.

emi zakupki prawie udane, w smyku tylko się rozejrzeliśmy, bo mimo, że wyprzedaż to i tak drożyzna, synek dostał tylko koszulkę z angry birds z c&a.

Odwiedził nas znajomy, a teraz mężulek robi obiadek :)

No i dziś gazetka przyszła "Rehabilitacja w praktyce" i cały numer praktycznie poświęcony ćwiczeniom w czasie ciąży i połogu. Więc jutro Wam zeskanuje ten artykuł z ćwiczonkami na połóg:)

11 lata 6 miesiąc temu #682399 przez siwa342
Joanna89 mam yorka,ale ona jest dosć wrażliwa,nie wszystko może jeśc itd,złapała jakąś bakterie podobno-musiała coś na podwórku zjeść bo w domu uważamy i mam kundelka któremu odpukać nic nie było nigdy :)mieliśmy doga niemickiego to też połowe rzeczy nie jadł bo mu szkodziły i jadł tylko jeden rodzaj karmy i co zdechł nam po jakiś 5 latach :(

judytejsza bez komentarza kobiety w ciąży sprawdzać juz im się w głoawach pomieszało

A my juz po zakupach,dla małej już wszystko kupiłam i moge dopakowac torbę do szpitala teraz tylko fotelik do auta bo poprzedni nie przyszedł i bede mogła rodzic :)

MAJA

11 lata 6 miesiąc temu #682401 przez kaska1982
Dziewczyny, które zażywacie FENOTEROL, jak długo będziecie go brac? Bo tak czytam dzis różne artykuły na ten temat i przeglądam fora i w większości z nich jest napisane, że max do 38 tygodnia. Mi lekarz nic na ten temat nie mówił, ale mam nadzieję, że w najbliższy piątek już każe odstawić... a jak nie to sama odstawie :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #682403 przez askan2
Spadam na grilla, samopoczucie trochę lepsze więc jakoś dam radę :)

A to mój ukochany Rocky Balboa przesyła pozdrowienia Wszystkim Lipcóweczkom ;)
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #682404 przez Joanna89
Siwa aaaa to my nazywamy z męzulem te psiaki "szczotka" hihi :) no niektóre pieski tak mają niestety.

Askan genialny ten Twój psiak !

11 lata 6 miesiąc temu #682411 przez wunia1984
askan2 napisał:

Spadam na grilla, samopoczucie trochę lepsze więc jakoś dam radę :)

A to mój ukochany Rocky Balboa przesyła pozdrowienia Wszystkim Lipcóweczkom ;)

Bosski jest :)

11 lata 6 miesiąc temu #682423 przez karolinkanice16
Mój A. robi obiadek :), łóżeczko stoi już na swoim miejscu jak A. skończy zrobi zdjęcia i Wam pokaże :) jeszcze tylko w pokoju brakuję komody z przewijakiem, fotela do karmienia i synka :)

11 lata 6 miesiąc temu #682429 przez emi87
askan słodki futrzaczek :cheer: uwielbiam owczarki - najinteligentniejsze psy pod słońcem!! nie to co moje niepełnosprytne boksie hehe choć kocham je całym serduchem to często rozumem nie grzeszą :P

kasiak siadaj na tyłek! bo przeholujesz w końcu....

ja na spokojnie troszke ogarnełam w domku, odkurzanie czeka na męża :P zaraz zrobie obiadek i galarecie z owocami :) wczoraj zrobiłam ciacho :S jeszcze tylko poprasuje kilka rzeczy dla małej co kupiłam ostatnio i wsio - leze do góry cycami :D
wiecie co przed chwilą zrobiłam?? wleciał mi szerszeń do chałupy i ja w akcie paniki uciekłam na.... balkon :D i sie tam zamknełam....i po chwili zaczełam sie zastanwiać jak ja wejde do domu jak on bydlak sie tam na mnie zasadza :D otworzyłam drzwi i żeśmy sie mineli w przejściu - nie wiedziaąłm że z takim brzuchem to ja jeszcze moge biegać :ohmy: :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #682430 przez karolinkanice16
emi87 śmiesznie to musiało wyglądać jak żeście się mijali :D.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka