- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- karolina_p123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
My właśnie szykujemy się na poranną wizytę u gin. Dziś będziemy mieli usg-ciekawa jestem ile mój dinek waży no i przede wszystkim jak szyjka 3tyg temu były 3cm
miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziś przeszłam samą siebie- nie śpię od 5:30 ale ten zaduch daje w d...
Obiecałam Siostrze że napiszę jej pracę z pedagogiki... A sama jestem socjologiem ze spec. profilaktyka patologii społecznych Kolejne wyzwanie!
A potem będę oklejać ścianę motylkami
Bea staram się nie stresować ja lubię mieć wszystko zaplanowane. W ten sposób moje Dziecko dostosowało się poniekąd do moich nawyków
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
A Ciotka całuje i ściska z całej siły bo nie może się powstrzymać!
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agniesia w imieniu cioć lipcowych, ja również pozdrawiam i całuję Sewerynka Z każdą fotunią coraz większy
Madzialenka jak już mój Ślubny pobawi się pędzlem to osobiście dopilnuję, żeby zrobił fotki i wrzucę na forum. Obecnie obmyślam, jak te dwa kolory połączyć, żeby był czynnik "wow", ale z mojego męża artysty plastyka raczej nie będzie
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agniesia boziu ten smoczek Sewerynek ma prawie na całą buziunie, ale jest słodkaśny ahh
Mi niestety ten błonnik nie pomaga, może faktycznie jak Karolina pisze za mało pijemy, ale staram się pić z butle dziennie a wiem że powinnam ok 2,5 l ale kiedy to pić ehh
poranek leniwyy, pogoda do dupki i nic sie nie chce
miłego dzionka!
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Sewerynek z każdym dniem podbija moje serce
A u nas deszcz to był taki, że tylko szyby pobrudziło spadło kilka kropelek i tyle. Wszedzie dookoła burze i deszcze orzeźwiające a u nas lipa. Zawsze nas omija Ale jest pochmurno i jest jakaś mała szansa ze jeszcze popada, bo duszno strasznie :/
Ja dzis też od 8 na nogach ale mam strasznego lenia i nie chce mi sie nawet ubrac i do tej pory snuje sie po domu w piżamie czas sie w koncu ubrać i wyjsc do sklepu po cos na obiadek dzis w planach mam grochówkę
łapią mnie straszne skurcze ale nie zgadniecie gdzie... w pośladek i nawet na kibelek usiąść nie mogę bo straszny ból w całej nodze
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rano byłam po truskawki, to już chyba nałóg te truskawki ;P
Namoczyłam też elementy z łóżeczka i zaraz pójdę je przeprać i wywieśić na balkon.
Pogoda PIĘKNA aż chce się żyć Wczoraj byliśmy nad wodą, troszkę mnie słonko opaliło
A tak to nic się nie dzieję ciekawego.
Sewerynek oczarował Nas wszystkich - śliczny chłopiec!aż chce się mieć swoją kruszynkę juz w domku.
Agusiaa butelka to może za mało ? ja wypijam 2-3 wody mineralnej + soki i mleko.
Kaśka mnie ostatnio w pośladku złapał podczas skakania po kiju haha ale było śmiechu
No trzeba ogarnąć mieszkanko, odkurzyć i takie tam....
Buziaki w brzuszki:)
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
What`s up??
Get up!!
Przesyłam moje ADHD- mokra jestem jak szczur więc oddam z chęcią odrobinę energii
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
agnesia, jejku, jak Ci dobrze, że masz to już wszystko za sobą i możesz już tulić swoje Szczęście....
Joanna, Ciebie te temperatury nie dobijają, że potrafisz się jeszcze opalać w słońcu?
Ja nigdy nie miałam problemów z poceniem się, a teraz, nawet siedząc w domu mam skórę aż mokrą (fuj...), nie mówić już o tym co się ze mną dzieje na dworze... A wczoraj to mi nawet stopy spuchły i pobolewały, a ja przecież cały dzień nigdzie nie wychodziłam...
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chciałam się coś zapytać Qltoorka wczoraj czytałam na forum o tym moim szpitalu wypowiedzi dziewczyn, które albo tam rodziły, albo mają rodzić itp. i jedna napisała, że przepuklina rozejście się mieśni kwalifikuje sie do CC i normalnie ładnie teraz rozmyślam, bo zapomniałam wczoraj o tym powiedziec na tej wizycie. Normalnie, że jak przesz to mogą sie zacisnąć mieśnie i zakleszczyć macice dlatego jak ma sie tą przepuklinę to robią CC wiesz coś o tym ?
Upał okropny wyjde z domu może o 19 dopiero jak wogóle.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Sewerynek słodziak
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
A my dopiero wstalismy(o 6 tylko zrobilam z Miss rundke na siczku i dalej do wyrka) i jakby listonosz nie zapukal to bysmy jeszcze spali mam nadzieje ze najmlodsza z klanu tez bedzie lubiala pospac
Qltoorka czyzby ci pogoda doskwierala?????? Nakopie Wam do dopek za te marudzenie(ciezko wam dogodzic )
Madzialenkakurna mi wlasnie przyszly fieranki wiec moze dzisiaj pomyje chociaz polowe okien(wiec adhd mnie trzyma )tylko jak tu cos robic- moj zapylacz ma wolne wiec bede musiala myc okna z ukrycia
Takim mega sprintem zbieglam po schodach jak listonosz zapukal ze maz myslal ze cos spadlo
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Poszukam czegoś na ten temat... Ale ponoć ta przepuklina wcale nie jest jakąś rzadką dolegliwością ciążową a widzisz-gdyby nie Uniuni to my byśmy nawet nie wiedziały, że coś takiego mamy... Lekarz też mi nigdy brzucha nie macał, dopiero jak powiedziałam jej o tym to mi pomacała brzuch i potwierdziła moje obawy...