BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #684101 przez karolina_p123
Witam mamusie
My właśnie szykujemy się na poranną wizytę u gin. Dziś będziemy mieli usg-ciekawa jestem ile mój dinek waży no i przede wszystkim jak szyjka 3tyg temu były 3cm
miłego dnia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #684128 przez magdalenagal
Hejo :-)

Dziś przeszłam samą siebie- nie śpię od 5:30 ale ten zaduch daje w d...
Obiecałam Siostrze że napiszę jej pracę z pedagogiki... A sama jestem socjologiem ze spec. profilaktyka patologii społecznych ;-) Kolejne wyzwanie!

A potem będę oklejać ścianę motylkami :-)

Bea staram się nie stresować :-) ja lubię mieć wszystko zaplanowane. W ten sposób moje Dziecko dostosowało się poniekąd do moich nawyków :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #684132 przez agniesia

Wszystkie ciocie na forum Seweryn pozdrawia i całuje w brzuszki:-)
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #684134 przez magdalenagal
Michaś z brzuszka pozdrawia Sewerynka :-)
A Ciotka całuje i ściska z całej siły bo nie może się powstrzymać! :cheer: :cheer: :cheer: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #684139 przez moonia154
Witam z rańca :) Pogoda u nas taka sobie- o 6.00 przeszła burza i wreszcie się powietrze oczyściło :) Niestety, teraz jest pochmurno :dry: Nie śpię od 8.00, ale też nie miałam weny, żeby ruszyć te swoje 4 litery :laugh: Oczywiście, jak przychodzi do malowania, to nagle deszcze niespokojne (co by miało za szybko wyschnąć :dry: ). Wczoraj mężu za wiele nie zdziałał, ale jest nadzieja, że dziś pospieszy, jak zje po pracy pyszniusi obiadek :cheer:
Agniesia w imieniu cioć lipcowych, ja również pozdrawiam i całuję Sewerynka :kiss: Z każdą fotunią coraz większy :cheer:
Madzialenka jak już mój Ślubny pobawi się pędzlem to osobiście dopilnuję, żeby zrobił fotki i wrzucę na forum. Obecnie obmyślam, jak te dwa kolory połączyć, żeby był czynnik "wow", ale z mojego męża artysty plastyka raczej nie będzie :blink:

11 lata 6 miesiąc temu #684175 przez agusiaa26
Hello
Agniesia boziu ten smoczek Sewerynek ma prawie na całą buziunie, ale jest słodkaśny ahh :kiss: :kiss:

Mi niestety ten błonnik nie pomaga, może faktycznie jak Karolina pisze za mało pijemy, ale staram się pić z butle dziennie a wiem że powinnam ok 2,5 l ale kiedy to pić ehh

poranek leniwyy, pogoda do dupki i nic sie nie chce

miłego dzionka!

11 lata 6 miesiąc temu #684211 przez siwa342
jejku umieram... jaki zaduch!!!byłam oddać próbkę na ten gbs a tam cholipa dzisiaj zamkniete :( jezu ja tam chyba jutro nie wyrobie jak bede musiała jechać drugi raz,może teściowa mi podrzuci hmmmm

MAJA

11 lata 6 miesiąc temu #684230 przez kaska1982
Hej :)

Sewerynek z każdym dniem podbija moje serce :kiss: :kiss:

A u nas deszcz to był taki, że tylko szyby pobrudziło :( spadło kilka kropelek i tyle. Wszedzie dookoła burze i deszcze orzeźwiające a u nas lipa. Zawsze nas omija :( Ale jest pochmurno i jest jakaś mała szansa ze jeszcze popada, bo duszno strasznie :/

Ja dzis też od 8 na nogach ale mam strasznego lenia i nie chce mi sie nawet ubrac i do tej pory snuje sie po domu w piżamie :P czas sie w koncu ubrać i wyjsc do sklepu po cos na obiadek :) dzis w planach mam grochówkę :)

łapią mnie straszne skurcze ale nie zgadniecie gdzie... :P :P :P w pośladek :P i nawet na kibelek usiąść nie mogę bo straszny ból w całej nodze :P

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #684233 przez Joanna89
Hej mamki !:)
Rano byłam po truskawki, to już chyba nałóg te truskawki ;P
Namoczyłam też elementy z łóżeczka i zaraz pójdę je przeprać i wywieśić na balkon.
Pogoda PIĘKNA aż chce się żyć :) Wczoraj byliśmy nad wodą, troszkę mnie słonko opaliło :)
A tak to nic się nie dzieję ciekawego.

Sewerynek oczarował Nas wszystkich - śliczny chłopiec!aż chce się mieć swoją kruszynkę juz w domku.

Agusiaa butelka to może za mało ? ja wypijam 2-3 wody mineralnej + soki i mleko.
Kaśka mnie ostatnio w pośladku złapał podczas skakania po kiju :D haha ale było śmiechu :)

No trzeba ogarnąć mieszkanko, odkurzyć i takie tam....:)
Buziaki w brzuszki:)

11 lata 6 miesiąc temu #684276 przez magdalenagal
Piczki! Już 11 a tu cicho...
What`s up??
Get up!!

Przesyłam moje ADHD- mokra jestem jak szczur więc oddam z chęcią odrobinę energii :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #684280 przez Qltoorka
agusiaa26, karolinap, ja chyba jeszcze dziś powędruję do apteki i zaopatrzę się w czopki glicerynowe...

agnesia, jejku, jak Ci dobrze, że masz to już wszystko za sobą i możesz już tulić swoje Szczęście.... :)

Joanna, Ciebie te temperatury nie dobijają, że potrafisz się jeszcze opalać w słońcu?

Ja nigdy nie miałam problemów z poceniem się, a teraz, nawet siedząc w domu mam skórę aż mokrą (fuj...), nie mówić już o tym co się ze mną dzieje na dworze... A wczoraj to mi nawet stopy spuchły i pobolewały, a ja przecież cały dzień nigdzie nie wychodziłam...

11 lata 6 miesiąc temu #684287 przez dorkiszon
Yo! Sewerynek jaki słodki z tym smoczkiem normalnie jak na niego patrzę to0 mi przechodzą wszelkie stresy.
Chciałam się coś zapytać Qltoorka wczoraj czytałam na forum o tym moim szpitalu wypowiedzi dziewczyn, które albo tam rodziły, albo mają rodzić itp. i jedna napisała, że przepuklina rozejście się mieśni kwalifikuje sie do CC i normalnie ładnie teraz rozmyślam, bo zapomniałam wczoraj o tym powiedziec na tej wizycie. Normalnie, że jak przesz to mogą sie zacisnąć mieśnie i zakleszczyć macice dlatego jak ma sie tą przepuklinę to robią CC wiesz coś o tym ?
Upał okropny wyjde z domu może o 19 dopiero jak wogóle.

11 lata 6 miesiąc temu #684294 przez NataliaK
magdalena ja chętnie wezmę od Ciebie trochę ADHD bo dziś mam braki, może z powodu pochmurnej pogody nie mam weny na nic :huh: jadę odebrać wynik mojego GBSa może jak się rozruszam to wrócą mi chęci do działania :)

Sewerynek słodziak :)

11 lata 6 miesiąc temu #684295 przez dziubasek
Hej Pipencje :)

A my dopiero wstalismy(o 6 tylko zrobilam z Miss rundke na siczku i dalej do wyrka) i jakby listonosz nie zapukal to bysmy jeszcze spali :laugh: mam nadzieje ze najmlodsza z klanu tez bedzie lubiala pospac :)

Qltoorka czyzby ci pogoda doskwierala?????? Nakopie Wam do dopek za te marudzenie(ciezko wam dogodzic ;) )

Madzialenkakurna mi wlasnie przyszly fieranki wiec moze dzisiaj pomyje chociaz polowe okien(wiec adhd mnie trzyma :laugh: )tylko jak tu cos robic- moj zapylacz ma wolne wiec bede musiala myc okna z ukrycia ;)

Takim mega sprintem zbieglam po schodach jak listonosz zapukal ze maz myslal ze cos spadlo

11 lata 6 miesiąc temu #684297 przez Qltoorka
O jejku, szczerze to nie wiedziałam o tym... Moja lekarka też nic nie mówiła-Twoj lekarz też chyba nie? Ale zastanawiałam się czy podczas parcia te mięśnie jeszcze bardziej się nie rozejdą... Ale Ty piszesz, że wyczytałaś, że mogą się zacisnąć...
Poszukam czegoś na ten temat... Ale ponoć ta przepuklina wcale nie jest jakąś rzadką dolegliwością ciążową a widzisz-gdyby nie Uniuni to my byśmy nawet nie wiedziały, że coś takiego mamy... Lekarz też mi nigdy brzucha nie macał, dopiero jak powiedziałam jej o tym to mi pomacała brzuch i potwierdziła moje obawy...

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka