- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiecie mi sie wydaje ze jakby dziewczyny chcialy z nami pogadac to juz dawno by sie odezwaly... Oczywiscie martwie sie o Pasal i Patrysie(one juz dlugo po pordzie i sie nie odzywaja- mam nadzieje ze tylko nie maja czasu i wszystko u nich ok)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
My z mężem już po zakupach- wybraliśmy dwa kolory, którymi będziemy dysponować w pokoju (kakaowa pralinka i migdałowy) i myślę, że coś z tego wyjdzie Podobały mi się mega intensywne kolory, ale nie chciałam stresować nimi dzidziusia, no i cenowo też trochę za drogo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magdalena i ty będziesz czerwcowka? No to ladnie... Dziubasek spoko nie bedziesz sama, w lipcu to pewnie ja ostatnia zostanę mama bo zadnych sportow ekstremalnych z mężem nie uprawiam
Mamuski Pati i Pasal mogłyby się do nas odezwac :/ ja mojemu zlece żeby w razie wu was poinformowal co i jak;)
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
I napisałam też smsa do Patrysii... Pozdrawia Was i trzyma za wszystkie kciuki Napisała, że powoli do siebie dochodzi, a Tymuś spadł trochę z wagi, ale od wczoraj już ładnie je... No, więc kamień z serca....
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
Nika 6 kg achhh marzenie
jamajka ja i tak cie za cierpliwość podziwiam wszystko daje sie we znaki, i ta końcówka i te upały i te hormoniaste bestie też....
bea jaka szczęśliwa mamcia ciąża ci pasuje
karolinkanice to urocze sąsiedztwo macie...nie zazdroszcze...
madzia co ty sie tu wymiksowac nam chcesz ? tak cie łatwo nie wypuścimy hehe
agusia no to dobrze że szyjka w porzadku nadrobisz teraz żelazem i będzie ok - ostatnia prosta
Qltoorka uffff dobrze wiedzieć...uspokoiłas nas
a ja sie moimi łupami pochwale (tymi najciekawszymi) w pierwszym mnie napis i dupka urzekła, w drugim króliczek a trzecie to od teściowej (wszystko oczywiście sh)
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zakwalifikowali mnie do porodu ginekolog fajny gościu , a anestezjolog widać, że z powołania.
Zapewniali mnie, że jak tylko coś nie tak zaraz robia cesarkę na nic nie czekają, bo najważniejsze jest dziecko.
Znieczulenie pokazywał mi, że igła cieńsza niż rysik od ołówka czyli prawie jak włos, ale mówiłam mu, że ja się nie boję igieł.
Dostałam wizytówkę mam dzwonić w każdej chwili i o każdej porze dnia i nocy jak się zacznie.
Jeśli nic się nie zacznie to 22 lipca idę tam na KTG i jak nic nie wykaże to 29 lipca idę na indukcje czyli wywołanie. Dostałam liste co mam zabrać. Mąż dostanie ubranie do porodu i ma zabrać papcie na zmianę. Mówił, że mogę miec poród za darmo, bo walczą dalej o przywrócenie kontraktu. Zapłaciłam 180 zł za ginekologa i anestezjologa razem. Właśnie czekali na jakąś babkę z Rybnika, bo jechała rodzić. Anestezjolog mówił, że mam zachowac spokój i nie wpadac w panikę jak zobacze zielone wody lub krwawienie tylko przyjechać. Ogólnie super lekarze i podejście nie to co w państwowych.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Emi kupilam Julci taki sam pajacyk z tym kroliczkiem
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorkiszon rodzisz prywatnie? Nie dziwie sie, jak się placi zawsze masz zajebista opieke, sie porobilo, nie dosc że składki to prawie pol pensji to jeszcze trzeba samemu płacić za godne traktowanie... Ważne zebys byla zadowolona
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Badał mnie palcem i bardzo głeboko dopiero coś wyczuł hahaha.
Agniesia ślicznusi Sewerynek i przesłodkie skarpetki i body ma takie jak mam dla Kubusia w smyku pewnie kupiłaś
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agusia tak prywatna klinika Eskulap w Bielsku-Białej tylko mieli kontrakt z NFZ, ale im zawiesili debile kontrakt i płacisz za normalny poród 1700, a 2200 za cesarkę. Walczą o przywrócenie wtedy płacisz tylko za znieczulenie.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
dziubasku jak tez mam plan wytrzymać do lipca po gałęziach nie skacze więc mam nadzieję, że mi się uda także nie zostawimy Cię samej
agusiaa też mam wizytę 1 lipca, moja szyjka zamknieta ale krótka więc mam nadzieję do niej się dokulać w dwopaku
emi ciuszki śliczniutke
dorkiszon Ty to jeszcze masz duużo czasu widzę
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja tu chyba najwiecej przytylam plus 18 kg , mowia ze niby nie widac po mnie bo wysoka jestem, a nawet jak widac to w tylku tomam , ciaza to przeciez nie czas na trzymanie linii przeciez:))
Auc boli mnie wszystko.... chyba zdecyuje sie na prysznic...